Aile & Toplum Soyunuzun, ırkınızın kökü nereden geliyor? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kimse bana sormadı. Ama ben söyleyeyim. Biraz karışık. Biraz Ermeni, biraz kürt, birazda yörük. Soyunuzun, ırkınızın kökü nereden geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Türk sadece 1 0 Yorumla
sofistikepalyaço_- Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Selçuklu kökenliyim, bilinen ilk atam sultan alparslanın komutanı mengücek gazi 2 5 Yorumla Yaban00 +1 yıl Vaov baya iyi Yorumla sofistikepalyaço_- +1 yıl Bencede ama taşıması çok zor oluyor özgür olamıyorsun bazı konularda sıradan bir yörük çocuğu olmak isterdim az bir şey😆 ünlü olmak çok sıkıcı göz hapsindesin sürekli özellikle küçük bir şehirde yaşıyorsan. İnsanlar hareketlerini takip ediyor😒 Yorumla sofistikepalyaço_- +1 yıl Size gelince ermeni kürt normal yüzyıllardır içice yaşıyoruz illaki hısımlık olacak, melez oluyorsun yani o zaman bu durumda o zaman Yorumla Kardelen236 +1 yıl Çok havalı. Yorumla sofistikepalyaço_- +1 yıl @Kardelen236 🙂 Yorumla
45nikinik35 Takip Et Xper 6 Yaş: 88 , eic 99% +1 yıl Annem tarafı Vanlı, babam tarafı Yugoslavya göçmeni. 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Vaov Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kökenimiz Kastamonu.Büyük dedemle büyük Hala'm Partlankuş büyük bir kabileden gelme. Sonra kabile Yörük yörük dağılmış. Derler ki Candaroğullarına kadar gider 0 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Baya uzun. Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı. İşte Afrika'dan kalkıp geliyorlar kıllı kıllı dedeler falan... 1 0 Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cengiz Han'ın ünlü komutanlarından olan Subutaya dayanıyor kontrol sağladık kesin bilgi. 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Vaov iyiymiş. Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nereden geldiğim belli değil ama yüksek ihtimalle iki seçenek var ya laz ya rum 0 8 Yorumla Yaban00 +1 yıl Sarışın yani Yorumla Furious-A +1 yıl Sarışınmı oluyormuş Yorumla Yaban00 +1 yıl Genelde sarı ve renkli gözlü oluyorlar Yorumla Furious-A +1 yıl Ha bilmiyorum olabilirler :d Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl amerikada yaşayan greekler hep kumral ve kıllıydı :D Yorumla Furious-A +1 yıl @you4myselfcontrol konunun yunanlarla ne alakası var ki Yorumla Yaban00 +1 yıl Rum dedin belki indandir. Yorumla Furious-A +1 yıl Bilmiyorum. O degilde bu özelliklerin hepsi bizde var la tüh Yorumla
Keremm_88 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Oğuz Kağan ve Sultan Alparslandan. katıksız türk 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl anne tarafı iran baba tarafı kafkas 2 33 Yorumla Yaban00 +1 yıl Vaov güzelmiş. Çok guzelsindir. Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl kesin çirkinsindir :p Yorumla Yaban00 +1 yıl @GözümKIIZarıyor belki güzeldir. Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl bana çirkin geldi nedense :) Yorumla Yaban00 +1 yıl @GözümKIIZarıyor görmeden bilemeyiz. Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl görelim o zaman :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @GözümKIIZarıyor aynen kardesim instagramımı yazim buraya istersen :D Yorumla Yaban00 +1 yıl 😂😂 Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl instaya gerek yok hayatım bi foto patlatırsın tamamdır:) Yorumla Yaban00 +1 yıl @GözümKIIZarıyor hadi bakalım kim kazanacak. Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl ben güzel olsan bir de iran güzeli şap diye ispat ederdim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl foto paylasmam :D Yorumla Yaban00 +1 yıl @GözümKIIZarıyor sen de yakışıklıysan patlat Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl haha bakseenn :) o zaman çirkinsin hemde iran çirkini :p Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl benim diğrer hesapta çok net fotom vardı yabangülü :) Yorumla Yaban00 +1 yıl @GözümKIIZarıyor diğer hesabını bilmiyorum ki Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl banlandı o aynı nikti konuşmuştuk ki Yorumla Yaban00 +1 yıl @GözümKIIZarıyor oradan konustumu bilmiyorum ama hatırlamıyorum. Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl neyse konumuz iran güzeli ama kendisi kaçtı sanırım :) Yorumla Yaban00 +1 yıl @GözümKIIZarıyor galiba. Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl ben kazandım :) Yorumla Yaban00 +1 yıl @GözümKIIZarıyor tebrikler.👏👏👏 Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl tşkler :) Yorumla Yaban00 +1 yıl @GözümKIIZarıyor rica ederim Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl eywallah :* Yorumla Yaban00 +1 yıl @GözümKIIZarıyor 😘😘 Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl ağzına sağlık :* Yorumla Yaban00 +1 yıl @GözümKIIZarıyor aynen. Ağzıma saglik olsun. Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl maşllah diyorum sana :* Yorumla Yaban00 +1 yıl @GözümKIIZarıyor 😂😂😂 güzel sohbetti Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl sonlandıralım o zaman :) Yorumla Yaban00 +1 yıl @GözümKIIZarıyor evet. Hadi iftar vakti yaklaşıyor. Allah kabul etsin. Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl amin.. hadi afiyet olsun Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Titandan geliyor 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Vaovvv👍 Yorumla
Delor Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Balkan Karadeniz karışık. Sen kürt kadınısın sanıyorum. Hangi şehir? 0 6 Yorumla Yaban00 +1 yıl Vaov güzelmiş. Evet kürtüm Yorumla Delor +1 yıl Severim kürt kadınlarını. Güzel genetik çeşitlilik olur 😌 Yorumla Yaban00 +1 yıl Evet. Yorumla Delor +1 yıl Ee sen ne düşünüyorsun bizim Karadeniz, Trakya hakkında Yorumla Yaban00 +1 yıl Aslında pek bir bilgim olmadığı için bir şey söyleyemem ama çok sıcakkanlı ve dogrucular diyebilirim. Yorumla Delor +1 yıl Yok genel fenotip olarak, erkekler hakkında ne düşünüyorsun Yorumla
cnrilhn Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Ehlibeyt 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Çok iyiymiş. Yorumla cnrilhn +1 yıl eyvallah 🙏🤗 Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Adem - Havva 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Benim gibi Yorumla
butikçi374 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl jhoonys ainsden ;) 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl O ne kiz Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. ademle havvadan 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Benim gibisin. Yorumla u tenedos +1 yıl gardaşım Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Atalarımdan 🙂 0 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Güzel cevap👍 Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Teşekkürler 🙂Oğuz boylarından Yorumla
Kocaaadamm Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Arap soyundan da ırkçılık haramdır 0 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Hayır amacım kesinlikle ırkçılık değil. Yorumla Kocaaadamm +1 yıl Üstünlük takvada Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Valla baba kurdish anne turkish 😃 0 14 Yorumla Yaban00 +1 yıl Buda iyiymiş. super Yorumla Mehmetterece +1 yıl Aynen 😃 Yorumla Mehmetterece +1 yıl Nerelisin Yorumla Yaban00 +1 yıl Deprem bolgesi Yorumla Mehmetterece +1 yıl Adana dmi 😉 Yorumla Mehmetterece +1 yıl Bende deprem bölgesi nasılsınız Yorumla Yaban00 +1 yıl Adana değil. İyiyiz çok şükür. Senin adana galiba Yorumla Mehmetterece +1 yıl Yok ya benim Malatya Yorumla Mehmetterece +1 yıl Yörük Kürt Ermeni dedin adana geldi aklıma 😃 Yorumla Yaban00 +1 yıl Normaldir, Yorumla Yaban00 +1 yıl Benimde Malatya'da geliyor ama Yorumla Mehmetterece +1 yıl Nerelisin Malatya mi Yorumla Yaban00 +1 yıl Malatya'da gelme Yorumla Mehmetterece +1 yıl Nerede yasiyosun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl özbek tatar hanedan 1 6 Yorumla Yaban00 +1 yıl Farklı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl amamhanedan bende biraz ağır basıyor kıllıyım çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama hanedan Yorumla Yaban00 +1 yıl boş ver lazer epilasyon var. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 seans buz lazer gitsem ne kadar etkili olur seyrelsin biraz yeter kılsız da olmak istemem Yorumla Yaban00 +1 yıl Hiç bilmiyorum. Ama iki seans sonra iyi olur. Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. karamanoğulları 0 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl İyiymiş Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl atatürk gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Türk sadece
Selçuklu kökenliyim, bilinen ilk atam sultan alparslanın komutanı mengücek gazi
Vaov baya iyi
Bencede ama taşıması çok zor oluyor özgür olamıyorsun bazı konularda sıradan bir yörük çocuğu olmak isterdim az bir şey😆 ünlü olmak çok sıkıcı göz hapsindesin sürekli özellikle küçük bir şehirde yaşıyorsan. İnsanlar hareketlerini takip ediyor😒
Size gelince ermeni kürt normal yüzyıllardır içice yaşıyoruz illaki hısımlık olacak, melez oluyorsun yani o zaman bu durumda o zaman
Çok havalı.
@Kardelen236 🙂
Annem tarafı Vanlı, babam tarafı Yugoslavya göçmeni.
Vaov
Kökenimiz Kastamonu.
Büyük dedemle büyük Hala'm Partlankuş büyük bir kabileden gelme. Sonra kabile Yörük yörük dağılmış. Derler ki Candaroğullarına kadar gider
Baya uzun.
İşte Afrika'dan kalkıp geliyorlar kıllı kıllı dedeler falan...
Cengiz Han'ın ünlü komutanlarından olan Subutaya dayanıyor kontrol sağladık kesin bilgi.
Vaov iyiymiş.
Nereden geldiğim belli değil ama yüksek ihtimalle iki seçenek var ya laz ya rum
Sarışın yani
Sarışınmı oluyormuş
Genelde sarı ve renkli gözlü oluyorlar
Ha bilmiyorum olabilirler :d
amerikada yaşayan greekler hep kumral ve kıllıydı :D
@you4myselfcontrol konunun yunanlarla ne alakası var ki
Rum dedin belki indandir.
Bilmiyorum. O degilde bu özelliklerin hepsi bizde var la tüh
Oğuz Kağan ve Sultan Alparslandan. katıksız türk
anne tarafı iran baba tarafı kafkas
Vaov güzelmiş. Çok guzelsindir.
kesin çirkinsindir :p
@GözümKIIZarıyor belki güzeldir.
bana çirkin geldi nedense :)
@GözümKIIZarıyor görmeden bilemeyiz.
görelim o zaman :)
@GözümKIIZarıyor aynen kardesim instagramımı yazim buraya istersen :D
😂😂
instaya gerek yok hayatım bi foto patlatırsın tamamdır:)
@GözümKIIZarıyor hadi bakalım kim kazanacak.
ben güzel olsan bir de iran güzeli şap diye ispat ederdim :)
foto paylasmam :D
@GözümKIIZarıyor sen de yakışıklıysan patlat
haha bakseenn :) o zaman çirkinsin hemde iran çirkini :p
benim diğrer hesapta çok net fotom vardı yabangülü :)
@GözümKIIZarıyor diğer hesabını bilmiyorum ki
banlandı o aynı nikti konuşmuştuk ki
@GözümKIIZarıyor oradan konustumu bilmiyorum ama hatırlamıyorum.
neyse konumuz iran güzeli ama kendisi kaçtı sanırım :)
@GözümKIIZarıyor galiba.
ben kazandım :)
@GözümKIIZarıyor tebrikler.👏👏👏
tşkler :)
@GözümKIIZarıyor rica ederim
eywallah :*
@GözümKIIZarıyor 😘😘
ağzına sağlık :*
@GözümKIIZarıyor aynen. Ağzıma saglik olsun.
maşllah diyorum sana :*
@GözümKIIZarıyor 😂😂😂 güzel sohbetti
sonlandıralım o zaman :)
@GözümKIIZarıyor evet. Hadi iftar vakti yaklaşıyor. Allah kabul etsin.
amin.. hadi afiyet olsun
Titandan geliyor
Vaovvv👍
Sav. Soyundan geliyorum
Balkan Karadeniz karışık. Sen kürt kadınısın sanıyorum. Hangi şehir?
Vaov güzelmiş. Evet kürtüm
Severim kürt kadınlarını. Güzel genetik çeşitlilik olur 😌
Evet.
Ee sen ne düşünüyorsun bizim Karadeniz, Trakya hakkında
Aslında pek bir bilgim olmadığı için bir şey söyleyemem ama çok sıcakkanlı ve dogrucular diyebilirim.
Yok genel fenotip olarak, erkekler hakkında ne düşünüyorsun
Bulgaristan çıkıyor.
Ehlibeyt
Çok iyiymiş.
eyvallah 🙏🤗
Adem - Havva
Benim gibi
jhoonys ainsden ;)
O ne kiz
ademle havvadan
Benim gibisin.
gardaşım
Atalarımdan 🙂
Güzel cevap👍
Teşekkürler 🙂
Oğuz boylarından
Arap soyundan da ırkçılık haramdır
Hayır amacım kesinlikle ırkçılık değil.
Üstünlük takvada
Valla baba kurdish anne turkish 😃
Buda iyiymiş. super
Aynen 😃
Nerelisin
Deprem bolgesi
Adana dmi 😉
Bende deprem bölgesi nasılsınız
Adana değil. İyiyiz çok şükür. Senin adana galiba
Yok ya benim Malatya
Yörük Kürt Ermeni dedin adana geldi aklıma 😃
Normaldir,
Benimde Malatya'da geliyor ama
Nerelisin Malatya mi
Malatya'da gelme
Nerede yasiyosun
Osmanlı torunuyum Türkoğlu Türk'üm
özbek tatar hanedan
Farklı.
amamhanedan bende biraz ağır basıyor kıllıyım çünkü
ama hanedan
boş ver lazer epilasyon var.
1 seans buz lazer gitsem ne kadar etkili olur seyrelsin biraz yeter kılsız da olmak istemem
Hiç bilmiyorum. Ama iki seans sonra iyi olur.
Türküm şükür🤣
karamanoğulları
İyiymiş
atatürk gibi