Bence yok... su hayatta herkesle bir sekilde iletisim kuruyorum ama ayni evde 26 sene beraber yasadigim kardesimle olmuyor... surekli kaynana gibi tepemde laf sokar homurdanir patronluk taslar lokmami sayar benim esyalarimi kullanir ama kendisininkilere gelince kiyamet kopar... surekli de herseyi abartir benim sorunlarimi kucumser
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kardeş candır ne olursa olsun kavga da etsen en kötü anında o olur yanında tabi herkes için geçerli değildir
Valla yanimda olmaz gibi cani isterse bilemem inanilmaz bencil... dusta bayginlik gecirmistim zar zor koridora attim kendimi beni gorunce verdigi tepki gulme kriziydi
O zaman sıkıntı sen biran önce ayrı eve çık
Ev fiyatlari bu konuda hic yardimci olmuyor ama
Hem ailenden destek al hemde çalış tek başına ne masrafın olur ki kafan rahat olduktan sonra
Evlenince anne babandan bile kiymetli olur kızkardeş
Ya birak ya evde olmadigi gunleri ozluyorum resmen bu kadar yordu biktirdi...
Evlenince ne alaka
Ablamla anlasamazdim bende evlendim şimdi en büyük sırdaşım 🙂anneme anlatamadigimi ona anlatıyorum
Ne anlatıyorsun ki annenden gizleyipte ablana anlattığın ne var
Ya evliliğin sorumluluğu ağır geliyor bazen anneme anlatıp onu üzmek istemiyorum ablami arayıp dertlesebiliyorum. Sadece dert anlatmak da değil. En iyi arkadaşım evime gelip çocuğa bakar ya da ben onunkilere bakarım işimiz çıkınca gözümüz arkada kalmax
Zaten bu dunyada anne baba ve kardeşten başkası yalan dostluk konusunda kimseye güvenmeyeceksin peki ikinizde evli çocuklu musunuz
Hayır cinsellik neden konuşayım. Onkadar özele girmek doğru gelmez. Daha farklı sorunlar dediğim. Kaynana görünce elti 😂
Aman boş ver özele girince orada sapitiyosunuz
Yok sapitma yok bisy sorcam sadece zaten gizli deildin yazacaktım gizlenmişsin hemen
Gizlendim evet hemen yazmaya başladılar
Oluyor ama tatlı kavgalar
Ne tatlisi ya kiz sacimi beyazlatti
Birbirinizden uzaklaşınca yaşadığınız olaylar ilerde güzel muhabbet çikar
Bence her evde öyle biri var
Bana da oyle geliyor
aksiyon hep var ne guzel iste
Aksiyon mu saclarimda beyaz var bu kizin yuzunden
karizmatik olabilir beyazlar
Sacmalama
benim yerimede mi karar veriyorsun yani :))))) sanami sormaliyim beyaz sacin karizmatikligini
Ben ne diyom sen ne diyon
iste insanlarin dediklerini anlayamazsan bu cevabi verirsin :) kimse duymak istedigini degil kendi dusundugunu soyler sana :) neyse bunu anlayacak bir zeka aramak hata olur :)
Ya kardesim zaten sinirlerim bozuk gecenin bilmem kaci ne anlatiyon
inan anlatmiyorum :)))) bu mumkun degil cunku
Kız kardeşim yok tek kızım
Beni anlayamazsin surekli seninle rekabet eden varligina karsi biri var evde oyle dusun
Sen kaç yaşındasın ve kız kardeşinden baska kardesin abin ablan var mı
Ben 28 o 27 yasinda... iki kardesiz ama bana sorarsan nerden baksan 2 kardes gucunde
Peki vurmalı kavga ediyormusunuz
Pek degil...
Odalarınız aynı mı
Ayni odadaydik ben gittim kanepe de uyumuslugum var onunla ayni yerde kalmamak icin
Bence odaları ayırın ve kardeşine hemen bir koca bul evlensin evden gitsin sende rahat et
Kız kardeş şu dünyadaki en güzel şey
Benim kizkardesimle tanismadin😂
Seninki kaç yaşında
18 benimki
Peki sen kaç yaşındasın ve hic kavga etmezmisin
22 yaşındayım ediyoruz tabiki ama önemsiz kavgalar
Peki baska abi abla kardeş var mı
Yok
Peki kardesinle herşeyi konuşur musun sevgilinin olduğunu onunla yaşadıklarını falan
Çok derine inmem
Yzdm sana oraya gelsene
Evlende kurtul ikinizdemi evde kaldınız
Evlenince ne oluyor onu anlamadim...26 senedir yasadigim insani taniyamiyorsun elin adamina guvenip mi anlasicaksin...
Ablanı ever o zaman 😂
Evet hiç çekilmiyor
İyi ki tek çocuğum
Tek cocuklara hep ozendim ya benimki oyle cekilmez oluyor ki
Üzüldüm senin adına
Bana degil ailedeki herkese karsi boyle... disarda inanilmaz sessiz eve gelince icinden seytan cikiyor resmen
zamanında fazla yüz verilmiş bence çok şımartılmış o yüzden olabilir
Evet onu bizimkilere soyluyorum da annem bile cekiniyor manyak manyak sinir krizleri var
Üzücü bir durum gerçekten
Aynı dertdeyim