1.73'üm. Bir kıza göre uzunum ama erkek olsam kısa olurdum, yani erkek için gayette kısa bu boy bana göre.
Kısa erkekler cok komik görünüyor.😂😂 1.70'lik erkek olmak istemezdim, kadınımın yanında kısa durmak🤮
1.73'üm. Bir kıza göre uzunum ama erkek olsam kısa olurdum, yani erkek için gayette kısa bu boy bana göre.
Kısa erkekler cok komik görünüyor.😂😂 1.70'lik erkek olmak istemezdim, kadınımın yanında kısa durmak🤮
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Yani bence tipsizlik daha önemli bir problem, kısa boy dediğin 90 gün içinde uzatılıyor.
1.70lik bir erkek şu an ameliyata girse 90. gün 1.78 oluyor.
178 de kısa
özgüvensiz kendini beğenmeyip ameliyat olan erkeğin tercoh edileceğini düşünmüyorum çünkü uzasa bile o özgüven aynı
Konu estetik değil özgüven ve şahsen ben tercih etmem kisiye kalmış
@Andromedadanbirkız bide dusunsene cocuk 170 gidiyor ameliyatla 185 oluyor bi kizda boyundan dolayi evleniyor uzun olur cocugum diye cocuklar max 172 73 oluyor xd ameliyatla olcak is degil zaten bu isler sagligindan olma gibi durumlar bile var
Aynen sana öyle kadinlar layık
Kizlar bu devirde her seye bakiyor artik para da tip de onemli cekicilik yoksa boynuzlanmak garanti
Yine boynuz garanti orta tipli olmak bir ise yaramaz 185 yakisikli parali kasli degilsen hep senden iyisini bulup aldatilcaksin
Iste cogu kiz bunlari istiyor zaten yuzde 5lik 10luk kesim kizlari hep goturuyor ortalama adamlarada 40 yilda bir 1 kizla anca cikar zaten hipergami bunun icin var cogu erkek sap
Iste onlarda aldatiliyor bence ama su konuda haklisin yalniz kalmazlar en azindan
Aynen bizim abaza erkeklerde de cok hata var bu kizlara yazan oldugu icin en cirkini bile yakisikli istiyor buna bir cozum bulunsa keske
Cevap
8Cevap
Umarım troldür yinede bilimsele girelim
X ve Y de sen Xi aldıysan boyun kadınlara göre olur Y yi alirsan erkeklere göre genel formülü
Anne ve babanın ortalaması+13=y
Anne ve babanın ortalaması -13=x
Yani erkek olunca bu boy olmuyorsun.
Demek ki bir önceki hayatında 155 boyunda bir erkekmişsin..
Ben 175im, o zürafa gibi sırık tipler beni görünce hayretle izliyorlar ama 🙂Herşey boy değil
Erkeklerin özel güçleri yok biz de insan oğluyuz. Bu işler genetik. Sen uzansan ya anan uzun ya baban. Bu arada boyum 183
Senin gibi cok cok az istisna grubundasin genetik olarak erkeklerde kizlarda uzun degil pek ondan dolayi boyle konusman sacma
ben uzun ve iri yari sportif kizlardan hoslaniyorum garip ama boyle
yasa baglı bence ıjawıjdsz
1.85 altı erkek değildir
hahah eklemelisin beni mutlaka 😀
Genetik olduğu için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?