Olmadan nasıl hayatına devam edeceksin ziyan etmedikten sonra mecbur alıp yiyorsun elinden geldiğince herkes. Bu kadere insanları terk eden ben değilim ki
Anladım bakalım bu yaz nasıl geçecek geçen mersin de barajda su oranı %30 kaldı diyordu sonra sel giden yağış geldi eğer bu ay ful yağış olmazsa 3 ay sonra su kalmayacak dikkat çeksende bizim insanımız ders almıyor ama iyi yapmışsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İsraf olan sadece su olsa keşke
Hata laf ediyorsun
Yemekler ekmekler ve para harcamak bile israf olmuş
Olmadan nasıl hayatına devam edeceksin ziyan etmedikten sonra mecbur alıp yiyorsun elinden geldiğince herkes. Bu kadere insanları terk eden ben değilim ki
Sen sin demiyorum insanlar bugün yedik içtik yarın umrun da değil gibi yaşıyor bu yaz su yüzünden çok kurak geçecek zaten
Yok ya bensin diyorsun demedim benim de istemeden israf ettiğim oluyor ama iyi kötü dikkat etmeye çalışıyorum
Anladım bakalım bu yaz nasıl geçecek geçen mersin de barajda su oranı %30 kaldı diyordu sonra sel giden yağış geldi eğer bu ay ful yağış olmazsa 3 ay sonra su kalmayacak dikkat çeksende bizim insanımız ders almıyor ama iyi yapmışsın
Zorba olma kankaa ollll
Zaten kıyamete yakın olacak
Su kıtlığı olan ülkeler var yalnız. Kıyamete yakın olacağı nereden çıktı
Kaynak hatirlayamadim ama bir kitapta okumuştum
Hatırlayamıyorsan sallama