eve gelen akraba çocuğu telefonunuzu bozsaydı ne yapardınız? başımıza geldi geçen gün eve 1 teyzem ve çocukları geldi 2 kızı var biri 8 yaşında biri de 2 yaşında kızları geldikleri gün evde annemin telefonunu alıp oynadılar sonra suya düşürdüler telefon bozuldu abim telefoncuya götürdü telefoncu 2 parçası yanmış bide şebeke de gelmiyormuş sim kart yeri de bozulmuş 3 gündür telefoncuda babama söyleyemedik korkudan anneme kızar diye babam çok sinirli biri öğrenirse anneme kızar yüzüne de vurabilir bu yüzden daha babama söylemedik babam bilmiyor. sizce babama söylemeli miyiz? sizce saklayarak iyi mi yapıyoruz?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabiki saklayin ve unutun bu olayı telefonuda yaptirin ve heronunuze geleni vermeyin ayrica siz ev nasil bir ev derli toplu degil mi nasil alip oynuyorlar senin telefonunla anlattiklarin mantikli gelmedi kusura bakma
Abim az önce telefoncuya gitti telefon olmamış telefoncu bu telefon olmuyor anakartı ve beyni yanmış dedi
Telefonu bozan aynısını paşa paşa alsın. Çocuk yaptı diye her şeyi sineye çekmek zorunda değilsiniz. Anası babası almak zorunda.
Bir telefon yüzünden kalp kırmaya değmez herhalde.. Anladığım kadarıyla baban ters birisi.
evet babam öyle 4 gün oldu hala söyleyemedik korkudan
Abim az önce telefoncuya gitti telefon olmamış telefoncu bu telefon olmuyor anakartı ve beyni yanmış dedi
anlamadığım tek şey kaç gün oldu baban anneni hiç mi aramıyor? Telefonun nerde demiyor? 😀😀😀
5 gün oldu annem abimin telefonunu kullanıyor şimdilik
telefonda gitti
iyide kaç gündür baban anlamıyor mu telefonu değişik diye annenin?
Anlamıyordu annem dün söyledi anneme biraz kızdı ilk başta sonra sakinleşti
Azına iki tane çarp. bidaha bakalım yapiyormu en sevmediğim çocuk tipi ya
annem de telefonu vermedi zaten koridorda şarjdayken gidip izinsiz almışlar gizlicene yani annemin haberi yoktu annem ev işleri yapıyordu o sırada yürütmüşler işte uyanıklar
Genelde gizli çalışıyorlar zaten😂
annesi biliyor zaten annesinin gözünün önünde bozdular annesi hemen sudan çıkardı telefonu kuruttu falan hatta pirinçin içine de koydular suyunu keçsin diye ama olmadı
Duzeldiyse. sorun yok
hayır düzelmedi
Yazık olmuş şu an nerden yazıyorsun😂
bilgisayardan yazıyorum şu an
Peki
2 tane erkek adamsınız annenizi koruyamıyor musunuz o hayvan babanızdan?
Pardon erkek demişim sizin gibilere adam denilirse.
Babam bilmiyor daha bir şey yapmadı anneme
Benim dediğim babanın bilip bilmemesi değil sen gayet iyi anladın neyse.
Sükür öyle bi derdim yok
@haykocu1987 mal deyneği sana derdin var mı diye soran olmamış çocuk fikir ve tavsiye istiyor bu mütbezelin yaptığı yoruma bak
hadi ordan lan🖕
O deynegi al makatina sok mk
Telefonu bozmak o kadar kolay değil
Annesine babasına söyle
annesi biliyor zaten annesinin gözünün önünde bozdular annesi hemen sudan çıkardı telefonu kuruttu falan hatta pirinçin içine de koydular suyunu keçsin diye ama olmadı
Telefon bozuldu yenisini karşılamanız gerekiyor demelisin
teyzemlerin durumu yok bizden daha kötü maddi durumları bizimde fazla iyi değil
Babana söyleyeceksin yapacak bir şey yok. o düşünsün
annem söylemiyor bizede söylemeyin dedi abimde işte çalışıyor babam telefonunu arıyor abimin telefonu kapalı çünkü abim telefonunu anneme verdi babamdan gizli babam bilmiyor babamda abime sorunca abim ona her seferinde baba telefonumun akşama kadar şarjı bitiyor diyor geçiştiriyor 3 gündür böyle telefon tamirde 200 tl istdiler ilk başta sonra başka sorunları da çıktı
Bu kadar stres çekmem ben. söyler geçerim. söylemeyin dediyse annen düşünsün
aynısı sizin telefonunuza olsaydı ne yapardınız?
Ben sorun etmezdim heralde. gider yenisini alırdım ama bir daha telefonu vermezdim. normalde de vermem zaten.
annem de vermedi zaten koridorda şarjdayken gidip izinsiz almışlar gizlicene yani annemin haberi yoktu annem ev işleri yapıyordu o sırada yürütmüşler işte uyanıklar
Durumu olduğu gibi açıklamak gerekiyor. sizlik bir durum yok
siz nasıl gizlice telefonu alabiliyorsunuz ki bu ne cesaret bu ne özgüven yemin ederim bu özgüven bende bile yok bir şeyler yürütmek gizliden
Çocuk yapacak bir şey yok. takip gerektiriyor
Senin yapacağın işe tükürüm derim
babanız allah mı
tövbe haşa hayır sinirli çok sinirleniyor böyle bir şey olunca
bozan şahısa aldırırdım yenisini aynısını
teyzemlerin durumu yok bizden daha kötü maddi durumları bizimde fazla iyi değil
sahip çıkacaktı o zaman çocukalrına paşa paşa alacak gerekirse borca girsin5-10 bin lira için kimse aç kalmaz alsın
annem kıyamıyor söyleyemiyor kardeşine oda maddi durumları olmadığını biliyor
saçma
annem de vermedi zaten koridorda şarjdayken gidip izinsiz almışlar gizlicene yani annemin haberi yoktu annem ev işleri yapıyordu o sırada yürütmüşler işte uyanıklar
teyzene söyle alsın alt tarafı telefon amma uzattınız
ben söyleyemem benim elimden bir şey gelmiyor annemin söylemesi lazım onun telefonuydu ama söylemiyor teyzem gilin maddi durumu yok bu yüzden söyleyemiyor bide keni kardeşi ya kırılmasın diye de söylemiyor olabilir
Sen kaç yaşındasın
18 neden?
Cok sinir olurum ama derim ailesine yani
Gülerdim
Sabır dilerdim
Döverim