Aile & Toplum Hangi bölgedensin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben iç anadolu'danım. ⛰️ Marmara İç Anadolu Ege Akdeniz Karadeniz Doğu Anadolu Güney Doğu Anadolu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi bölgedensin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Ankara da yaşıyorum. ama yaşadığım şehri hiç sevmiyorum maalesef. bölge olarak da marmara da yaşamak isterdim ben 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Taşın
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Memleketim İzmir ama Manisa da yaşıyorum ikiside ege 😄😄 ege güzeldir👍👍 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Egem de egem diyosun hic gelemdim gelsem keske Yorumla Angelgloss +1 yıl Evet öyle diyorum hım olabilir gelmem bende Karadeniz e hiç gitmedim Yorumla Soran +1 yıl Oraya da pek gitmedim bdbdnd Yorumla Angelgloss +1 yıl Ee sen nereye gittin 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ic Anadolu dbhdbd Yorumla Angelgloss +1 yıl Ben Çanakkale Ankara İzmir Manisa balikkesir Yorumla Soran +1 yıl İst Antalya Sakarya Düzce falan da var aslında ama cogunlugu dedim Yorumla Angelgloss +1 yıl Hım sadece olduğun yer aslında ben İzmir memleketim ama sonradan Manisa yaşıyorum öteki şehirlere bir kez gittim sadece Yorumla Soran +1 yıl Hmm ben Ankara 'ya İstanbula çok gittim Yorumla Angelgloss +1 yıl Anlamadim Yorumla Soran +1 yıl Sadece bir kez gittim dedin ya diger sehirlere Yorumla Angelgloss +1 yıl Ee Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar 🤷♀️ Yorumla Angelgloss +1 yıl İlk anlamamistim şimdi anladım dedigini Yorumla Angelgloss +1 yıl Ok Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ege afyonkarahisar her ne kadar egeyle alakamız olmasa da sözde egeliyiz 0 0 Yorumla
Luckheart Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 841 cevap paylaştı. Karadeniz , Samsundanım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiss Yorumla Luckheart +1 yıl Samsun denince aklına ne geliyor? Yorumla Soran +1 yıl Bi arkadasim var yurtta samsunlu o geliyor Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Güney Doğudan bende.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir? Affedilmeyen +1 yıl Gaziantep
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İç Anadolu, kuruyorummm deniz yok. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gol neyim vardır Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Marmara'nın sefiri İstanbul 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vayyy güzel tanimladin Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Marmara 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İst mi Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Evet Yorumla
_Asteria_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Marmara 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyimiş Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir? Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İç anadolu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla Soran +1 yıl Bizdensin Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir? Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Konya sen Yorumla
Gökkuşağı35 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 67% +1 yıl Ege bölgesi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Güzell Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir? Yorumla Gökkuşağı35 +1 yıl İzmir Yorumla
ballıpankek Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Marmara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çoksell Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Akdeniz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyii Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl iç anadolu 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir? Yorumla yasinnn22 +1 yıl başkent Yorumla Soran +1 yıl Tr cumhuriyeti mi osmanlı baskentlerini mi sayayim sjdbdn Yorumla yasinnn22 +1 yıl Son anayasanin 3. cü maddesinde ki başkent jdjdjd Yorumla Soran +1 yıl Ahahha klişe senii Yorumla yasinnn22 +1 yıl Senin tarzinda cevap verdim ukalalik yapmak istemedim sorry djdj Yorumla Soran +1 yıl Şaka yaptım ya xbdbd benim amaç dikkat çekmek dhdb Yorumla yasinnn22 +1 yıl Operasyon basarili asker djdj Yorumla Soran +1 yıl Emret komutanım 🫡 Yorumla yasinnn22 +1 yıl Djdjd Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyete davet ediyorum sizi gülmeyin Yorumla yasinnn22 +1 yıl Ciddiyet hangi tarafta kaliyor gelelim o vakit Yorumla Soran +1 yıl Beni ararsan oradayım açık adres veremem Yorumla yasinnn22 +1 yıl Bulurum ben tamam sorarim burada ciddi bir hanimefendi varmiş deyince parmakla gösterirler djdj Yorumla Soran +1 yıl Yok be sırıtıyorum orada ben. Ciddiyet ne gezer bende? Varsa yoksa kekoluk Yorumla Soran +1 yıl *mecazen sırıtmak hani yakışmamak xjdbbd Yorumla yasinnn22 +1 yıl Djdjdj kendine keko deme üzülürüm :( Yorumla Soran +1 yıl Ben kendimle barışığım sen üzülmeye devam et evlat 😏 Yorumla yasinnn22 +1 yıl Kendinle barisik olman güzel sevindirici durum da , Len o degilde konu nasil buralara geldi djdjd Yorumla Soran +1 yıl Harbi ya bdbdb feleğini şaşırttım aklını karıştırdım gözlerini boyadım değil mi Yorumla yasinnn22 +1 yıl He ne demezsin djdjd. Neyse çok boş yaptik az dolu yapalim djdj Yorumla Soran +1 yıl Onu nasıl yapıyorduk sen başlat ben uyum sağlarım dndnd Yorumla yasinnn22 +1 yıl Puhaha ben bilsem sana teklif sunmazdim bende sana güveniyordum djdjd Yorumla Soran +1 yıl Seni düşürmeyi deneyeyim mi hdhd Yorumla yasinnn22 +1 yıl Sakat kalmayim da maglum işe gidip geliyoz ekmek parasi djdjd Yorumla Soran +1 yıl VDGSGDGD çok iyiydi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İç anadolu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ank Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ege tabi. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Marmaris.. Yorumla Soran +1 yıl Ne ka güzel Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Marmara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ankara da yaşıyorum. ama yaşadığım şehri hiç sevmiyorum maalesef. bölge olarak da marmara da yaşamak isterdim ben
Taşın
Memleketim İzmir ama Manisa da yaşıyorum ikiside ege 😄😄 ege güzeldir👍👍
Egem de egem diyosun hic gelemdim gelsem keske
Evet öyle diyorum hım olabilir gelmem bende Karadeniz e hiç gitmedim
Oraya da pek gitmedim bdbdnd
Ee sen nereye gittin 😄
Ic Anadolu dbhdbd
Ben Çanakkale Ankara İzmir Manisa balikkesir
İst Antalya Sakarya Düzce falan da var aslında ama cogunlugu dedim
Hım sadece olduğun yer aslında ben İzmir memleketim ama sonradan Manisa yaşıyorum öteki şehirlere bir kez gittim sadece
Hmm ben Ankara 'ya İstanbula çok gittim
Anlamadim
Sadece bir kez gittim dedin ya diger sehirlere
Ee
Bu kadar 🤷♀️
İlk anlamamistim şimdi anladım dedigini
Ok
Ege afyonkarahisar her ne kadar egeyle alakamız olmasa da sözde egeliyiz
Karadeniz , Samsundanım
Güzelmiss
Samsun denince aklına ne geliyor?
Bi arkadasim var yurtta samsunlu o geliyor
Güney Doğudan bende..
Hangi şehir?
Gaziantep
İç Anadolu, kuruyorummm deniz yok.
Gol neyim vardır
Marmara'nın sefiri İstanbul
Vayyy güzel tanimladin
Marmara
İst mi
Evet
Marmara
İyimiş
Hangi şehir?
İç anadolu
Güzel
Bizdensin
Hangi şehir?
Konya sen
Ege bölgesi
Güzell
Hangi şehir?
İzmir
akdeniz
Güzel
Marmara
Çoksell
Akdeniz.
İyii
iç anadolu
Hangi şehir?
başkent
Tr cumhuriyeti mi osmanlı baskentlerini mi sayayim sjdbdn
Son anayasanin 3. cü maddesinde ki başkent jdjdjd
Ahahha klişe senii
Senin tarzinda cevap verdim ukalalik yapmak istemedim sorry djdj
Şaka yaptım ya xbdbd benim amaç dikkat çekmek dhdb
Operasyon basarili asker djdj
Emret komutanım 🫡
Djdjd
Ciddiyete davet ediyorum sizi gülmeyin
Ciddiyet hangi tarafta kaliyor gelelim o vakit
Beni ararsan oradayım açık adres veremem
Bulurum ben tamam sorarim burada ciddi bir hanimefendi varmiş deyince parmakla gösterirler djdj
Yok be sırıtıyorum orada ben. Ciddiyet ne gezer bende? Varsa yoksa kekoluk
*mecazen sırıtmak hani yakışmamak xjdbbd
Djdjdj kendine keko deme üzülürüm :(
Ben kendimle barışığım sen üzülmeye devam et evlat 😏
Kendinle barisik olman güzel sevindirici durum da , Len o degilde konu nasil buralara geldi djdjd
Harbi ya bdbdb feleğini şaşırttım aklını karıştırdım gözlerini boyadım değil mi
He ne demezsin djdjd. Neyse çok boş yaptik az dolu yapalim djdj
Onu nasıl yapıyorduk sen başlat ben uyum sağlarım dndnd
Puhaha ben bilsem sana teklif sunmazdim bende sana güveniyordum djdjd
Seni düşürmeyi deneyeyim mi hdhd
Sakat kalmayim da maglum işe gidip geliyoz ekmek parasi djdjd
VDGSGDGD çok iyiydi
Marmara
İç anadolu
Hangi şehir?
Ank
Ege tabi.