AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genel olarak hapis cezası verilmez denetimli serbestlik veya H. A. G. B. Verilir çok kasma. Ama tazminat davası açarsa kişi o ayrı
Adam oldurmedim parami vermeyen eski patronuma sahtekar dedim bu ne sacma bi istir 🤦🏻♀️
Sahtekar hakaret sayılmıyor bu arada 😂
O kadar aç kalmamıştır kimse.
derken
Yemedim Allahtan
Oldu 2 kere
Nasil sonuclandi
Para cezasi
ne kadar yediniz
Toplam 6 ay x 20 tl
6 ay boyunca 20₺ mi odediniz
Sen söyledigini kabul ettin mi delil var mi ortada
evet var kabul ettim ama soyle ki ben eski calistigim is yerinde patronum maasimi tam vermedi ben de instagram sayfalarina yazdim adamda bana dava acti sahtekar ve pislik dedim diye ve bu konuda nasil ben suclu oluyorum anlamiyorum hem parami vermiyorlar hem de dava ediyorlar
hatta bizde dava acacaktik ama dava acmak icin ne paramiz ne avukatimiz vardi 2019daki olay daha yeni sonuclaniyor
Bişey olmaz hükmün geri birakilmasina diye sonuçlanir
benimde parami vermediklerine dair kanitlarim var bir ise yarar mi mesela otelin muhasebecisi bana yok sana para mara dedi konusmalarim duruyor ve sadece ben degil 3-4 kisininde paralarini vermemislerdi bi bn yorum atmamistim ama biz paramizi almak icin cok diretmistik ondan bize dava actilar sanirim
Delil varsa suç duyurusunda bulunabilirsin illa avukat gerekmiyor
dava dosya masrafi falan istemislerdi bizden o zamanlar acamadik ki paramiz yoktu zaten bu yuzden direttik kole gibi calistirdilar durumumuzda yoktu
Mesala sen bu adama sahtekar dedin ya eğer açtigin davayi kazanirsan kapanir dosya. Sahtekarsa senin söylemin doğru olur çünkü jhjgjhj
umarim benim kanitlarim var hakime sunacagim yarin ve bir tanidigimizda benim icin savunma yazdi avukat biri onuda verecegim yarin hakime bile kufur edip ceza almayan insanlar olmuş…
Direk dava açmaya gerek yoktu ki sizin savciliğa suç duyurusunda bulunmaniz lazim. Ortada bisey varsa mahkemeye sevk ederdi
beni hakim hakli bulsun yeter uni sinavina hazirlaniyorum sicilim kotu olsun istemiyorum
Sicilin bozulmaz merak etme
o zamanki cahilligimiz iste adamla o kadar iyi konustuk o da bizle iyi konustu sonra engelledi her yerden ben de dayanamayip en sonunda instagram hesaplarina yazdim
dunyanin adaletsizligi iste zengin caliyo fakir oynuyo 😒
Kafana takacak bisey yok
yarin sonuclanacka bakalim gidecegim tekrar cevaplarim buraya sonucu merak ederseniz😅
mahkemede ne soruyorlar acaba konusmamiza firsat veriyorlar mi ve kac dk suruyor
Sonuç belli bence yaa beraat ya da hükmün geri birakilmasina. Ama sen yaz yinede bekliyorum
tamam yazarim umarim oyle olur hak etmedim cunku bir kerede guclu olanlar kaybetsin 😐
Anlat kizim ne oldu diye sorcak tabi. Duzgun tane tane anlat boyle böyle bir haksizliga ugradim emeklerimizin karsiligini alamadik. Söylemlerimin suc oldugunun farkinda bile degildim. Beraatimi istiyorum gibi anlat işte
insallah bana guvenir ve kac dakika surer uzun surerse buyuk ihtimal stresten aglarim
O kadar da kasmaya gerek yok. Çokta sürmez. Erteleme olur belki, karar duruşmasimi?
ilk defa gidicem bilmiyorum ki gonderilen kagitta kavusturmaya yer verilmistir vs seyler yaziyordu
Bi bak bakalim kavuşturmaya yer olmadigina karar verilmistir mi yaziyor yoksa jhjhjh
evet davaci olan kisi oyle karar vermis not diye yaziyor
O zaman ne davasi ki bu. Biseyleri yanlis anlatiyon. Onun anlami dava açilmasina gerek yok demek
125/2 125/1 125/4 ben bunlarla cezalandirilmisim benle birlikte annemede acmislardi onun kagidinda oyle yaziyor ama ben de oyle yazmiyor
Hii şimdi oldu sadece annen için dava açilmasina gerek gorulmemis.
anneme bisi olmasinda yasli kadin 🤦🏻♀️
Dedim ya annene dava bile acilmamis zaten
Ama onada e devletinde durusma gunu verilmis
benle ayni gun
Ha birde belki yasamissinizdir karakola cagrildik birkac hafta once maddiyatimizi tespit etmek icin sanirim calisiyor musun okuyor musun vs diye
Neyse böyle olmicak cunku bu isler böyle yarim bilgilerle olmaz. Ama hükmün aciklanmasinin geri birakilmasina karari alirsiniz bisey olmaz yani
Cok tesekkur ederim icime su serpittiniz gerckten yarin buraya yazarim
Paracezasi alinmasi söz konusu oldugu icin tespitte kullanilir
Olabilir artik insallah cok vermezler zaten annem ve babam ayri biz dedemlerin evinde kaliyoruz annemde bana bakmakla yukumlu o da calisiyo ama yine evede falan para veriyor
Merak etme sen bu adamin ödemediğine ilişkin belge ve delilleride götür mahkemeye sunmak için
belge yok ki sadece yok sana para mara dedigi var muhadebecinin o kadar uzerindn yillar gectiydi