Öncelikle Allah korusun da, ali şanı biliyorsunuz abisinin evlatlarını korumaya aldı. Siz böyle bir şey yapar mıydınız?
Sahip çıkarım
Sahip çıkmam/ çıkamam
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben sahip çıkardım ama sürekli yanımda bulundurmazdım yani aslında duruma göre değişir eğer başka kimse yoksa olabilir ama benim maddi durumuma evim olup olmadığına göre değişirdi çünkü benim de bir hayatım var birde onlara bakabilecek mitim bu da önemli yanlış yaşıyorsam zor olacağı için sanırım zorlanırdım evliysem de eşim ile karar verirdik
Allah düşmanımın başına vermesin. Allah korusun ama diyelim ki oldu dışarıda bırakmam, bakarım. Bu sırada kendi ailemi kurduysam adalet konusunda zorluk yaşayabilirim. Çünkü kendi çocuğunla yeğenin bir olamaz. Ama her halükarda haksızlık yapmadan yetiştirmeye çalışırım ‽
Eyw 🌱
Deminden beri ali şanı kim diyorum, sonra anladım sdfs
🤣🤣🤣🤣
Cevap
11Cevap
Tabii ki de bakarım
Kardeşimi çok seviyorum o benim bebeğim tabiki bakarım çocuğuna isterse okumaz çalışmaz ömür boyu bakarım Allah kardeşime uzun ömür versin düşüncesi bile içimi acıtıyor kurban olurum ona Allah benim ömrümden alsın ona versin
Yiğenim benim de çocuğum sayılır. Zaten ufak bir şey. Ağzını, yüzünü yerim ben onun. Sahip çıkmak ne ama yine de Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Onlar kardeşimin bana bir emanetidir. Kardeşime ne kadar değer veriyorsam, çocukları da benim için aynıdır. Üzerlerine toz değdirmem Allah'ın izniyle 🤲😇
Öncelikle tanrıverdi sınamasın diyelim ve tabiki sahip çıkar destekçileri olurum. Aynı durum benim kardeşim içinde geçerli.
Bu nasıl soru , 😳 sahip çıkmam diyeni insanlıktan çıkarmak lazım
Tabiki bebeklerim onlar benim kimseye birakmam
Tabiki çıkarım. Onlar insanın canı ya. Yeter ki iyi olsunlar.
Kötü bir durum. Onları kimseye vermem bakarım
Allahın izniyle prensler/prensesler gibi bakarım onlar venim canlarım
Çıkarım güvenlerimi kendi çocuğum gibi severim zaten
Kardeşimin çocukları benim çocuklarım sayılır tabiki sahip çıkarım
Tabiki elimden ne geliyorsa yaparım. Allah göstermesin ya düşününce bile Bi tuhaf oldum
Çıkmaz olur muyum?
Onlar bana emanettir der korur kollarım elimden geldiğince.
Tabiki sahip çıkarım canımın bir parçası olur onlar. Eşim karşı çılarsa da eşimi boşarım net
Yanlışlıkla A şıkkını işaretledim, B diyecektim.
Sahip çıkmam. Kardeşim benim canımdır ama çocukları değil, başka akraba vs.. falan yoksa yurda verilir artık...
Amma da pisliksiniz.
Kimseye vermem kendim bakarım el üstünde tutarım annelerinin ve babalarının yokluğunu yasatmam onlara
Allah hepimizin kardeşlerine sağlıklı ömürler nasip etsin soru içimi sıktı düşünmeyin böyle şeyler ☹️
Arkadaşlar böyle olmuyor. Benim babam vefat edince amcam ben size bakarım dedi sonuç sadece uzaktan bakıyor o da sayılırsa..
Sahip çıkmak mı , kimseye vermem kimseye
En İyi Cevap