İşitme cihazıyla askere alınır mı?

Ben muayene ye gittim kulak arkası cihazım vardı bozuktu iki aydır takmıyordum 2019 ekimde muayene oldum acele ettim biraz ailemin baskıyla şimdi sana cihaz alamayız sağdan soldan borç alıcaz askere parayla gidiliyor vs 1000 tl ye calışıyordum ozaman mobilyacıda. Muayeneden 15 gun sonra almıştık cihazi bende biraz para biriktirim diye hemen bida yoklamaya girmek istemedim.

KBB doktoru sağ 45 sol 56 db işitme kaybı var askerlige elverişsizdir kağıdı verdi. Pek itiraz etmedim işitme kaybımın ciddiyetin farkındaydım. Yönetmeliği araştırmıştım çünkü. Ama isitme cihazi ile bir madde bulamadım. Askerlik şubesine gittim senin bu askerliğe elverişli değildir raporu nun aynısının Msb den onaylısı gelicek dediler eve veya postane yemi diye sordular 2020 Mayıs gibi ulaşır dediler. Ben sordum birdaha yoklamaya girebiliyormuyuz dedim herhangi bir süresi yok istediğiniz zaman girebilirsiniz dedi memur yalan ya da bilgi eksikliği vardı. Araya pandemi girdi gecikti kağıt temmuzda geldi.

1 Haziran 2020 de şubeye gittim tarar yoklamaya girmek istiyorum dedim, sizin askerliğe elverişli değildir raporu MSB den onaylandı yoklamaya giremezsiniz dediler en geç nisanda gelseydin girerdin tekrar yoklamaya dediler.

Neden çürük aldı diye soruyorlar babama anneme işitme cihazından almadilar diyorlar herkes işitme cihazı olunca noluyor askere gitmemek için çabalamışsın diyorlar 3 senedir biktim artık.

Bu süreci cimer e yazsam tüm olumsuzluklar sorumluluklar bana aittir desem olumlu bir cevap gelirmi?

Hadi olumlu bi cevap geldi diyelim işitme cihazıyla askere alırlar mı tekrardan doktorlar ne karar verir işitme cihazı kullanan er görmüşmüydünüz

Lütfen yalan atmayın ciddiyim bilgisi olan yazsın.
İşitme cihazıyla askere alınır mı?