Ben anlamıyorum biri beni aydınlatabilir mi lütfen?

Günaydın Kayınvalidem küçük eltimin fotoğraflarını hep yorum atar güzel gelinim falan diye beğenir ama benimkine yorumu bırak bir güne bir gün beğenmemiş bile ben de sosyal medyamdan sildim eşimle bir fotoğraf atmıştım sadece kafamız gözüküyor havuzun içinde sırtımız Hatta dayamışız Hiçbirimiz gözükmüyor sadece kafamız gözüküyor arkamızı dönmüşüz bana mesaj atmıştı Yanlış anlama da suyun içine ayıp değil mi Eşim de dedi ki söyle benim kocam var size düşmez karışamazsınız ama inanın fotoğrafta tenime dair bir yerim bile gözükmüyor küçük eltim bundan 2 ay önce rakı masalarında fotoğraf atıyordu Afiyet olsun canım benim falan yazan insanlar şimdi eltim iki haftadır kapanmış fotoğraf atmış Dün de Kayınvalidem yorumlar yapmış güzel gelinim yakışır Allah her daim işini rast getirsin artık bu durum cidden beni çok rahatsız ediyor zaten Kayınvalidem eltimle küçük oğlunu çok ayrı tutuyor çok seviyor laf bile Söyletmez doğum günümdü bir kez demedin ki Doğum günün kutlu olsun Ama küçük eltime mesaj attığını gördüm doğum günün kutlu olsun güzel kızım diye evinde de öyle Vitrinde küçük eltimle kaynımın fotoğrafları hep zaten bir kez eşime bundan 4-5 ay önce dedi ki dedi sen bana ne yapıyorsun ki ben senin çocuğunu seviyorum Bana yapana ben yaparım ama saçma her şeyini biz yapıyoruz aksine ilgileniyoruz evimize geldiğinde hürmetimiz o biçim ben onlara gittiğimde bana çay bile vermez ama eltim gidince fındığından fıstığına koyar bir laf var ya su bakkalda 1 liradır hastanede 5 liradır restoranda 20 liradır havalimanında ₺100 alır bulunduğun yere göre değerine göre gideceksin cidden çok doğru bir laf ve ben artık konuşmama kararı aldım eşim de öyle istiyor muhatap olmayalım çomak sokmaya çok çalışıyorlar diyor çünkü her seferinde Biz evimizde kavga ediyoruz
Ben anlamıyorum biri beni aydınlatabilir mi lütfen?