Akrabalarımda, çevremde yüzük takmayan görünce şaşırıyorum. Ben eşimin işte de evde de heryerde alyansını takmasını isterdim

Akrabalarımda, çevremde yüzük takmayan görünce şaşırıyorum. Ben eşimin işte de evde de heryerde alyansını takmasını isterdim
Evli değilim ama olsam takmazdım metal alerjisi var o yüzden küpede takamıyorum çok sevmeme rağmen, parmağında yüzük olan erkek daha çok dikkat çekiyor sanki Evli bu adam iyi çakıyordur diye peşinden koşan ahlak yoksunu kadın çok fazla, yüzük takmak bir şey ifade etmiyor artık sembolik bir şey aldatacak olan her türlü aldatır. Dediğim gibi evli olan erkek daha cazip geliyor erkekte karakter yoksunu ise zaten aldatıyor. Aynı durum kadın içinde geçerli, evli olsam parmağımda değil kolye yapar göğsümde taşırım o yüzüğü
Elini çok kullanan insanlar var. Yüzük çok tehlikeli olan işler. Sanayide ustalar tornacilar kamyon şoförleri inşaat ustaları örnekler cogalabilir.. benim yüzüğüm yıllardır evde atıl vaziyette duruyordu hatta süs yuzugumde vardı hatun götürüp satmış kendine beştaş almış 🤣🤣
Bahsettiğin işler dışındaki çalışanlarda da takmayan çok insan var bence. Yorumlardan anladım zaten, sadakati tasmayla karıştırıyorlar
Benim eski meslekte onlarca insan parmağını kaybetti yüzük nedeniyle. Bende ilk birkac aydan sonra hiç takmadım. Mesegi bırakıp ofis hayatına geçtim ama birkaç hafta israrla taktım olmadı başka masada duran çay bardagina bile takılacak gibi bir his yaşatıyor insana tekrar çıkarıp eve koydum. Ama artık yok ÇOK ŞÜKÜR
Cevap
17Cevap
Bunu bende merak ediyorum. Evliysen neden yüzüğünü takmazsın ki? Tamam kalpten bağlıyız yüzüğe gerek yok diyebilir insan. Ama çok da zor bir şey değil yahu bir yüzüğü takmak ‽
Aynen öyle, tasma tasma diyip duruyorlar yorumlarda. Tabi ki eşine bağlı olacak tasmaysa tasma..
Kalpten bağlanmışsın ne tasması ya böyleleri evlenmese de olur sanki kısıtlıyor insanı evlilik neyse sakinim delirmedim
Delirme bacım :D Keşke alınlarında yazsada baştan bilip yanaşmasak
Gerçi normalde de erkekten olmaz, hiç birine yanaşmamak daha doğru
Kesinliklee o yüzden en güzeli kendimize bakmak, geliştirmek nasip bir şekilde gelir zaten ama şeyi çok isterdim bende kalbi nasıl görebilmeyi. Alnımıza yazsa keşke kalbimiz nasıl
Buranın sınavıda bu işte...
Kanki işte çok yanlış erkek dediğin rengini belli eder ben bu gönlün sahibiyim lan der
Aynen öyle helal
Ben de her yerde takmasını isterdim onlar da alışkanlık olmuş sanırım
Şahsen ben de şaşırıyorum, ki bana çok estetik geliyor.
Sahseyben takmak isterim ama yaptığım iş buna pek müsaade etmiyor ama işimi değiştirip rahat bir işe girersem takarım yani benim için problem olmaz hatta kendimi kurtarmış olurum
Köpeğin sahibi olduğu nerden belli oluyo tasmasından dimi. Aynı onun gibi.
Elektrikle uğraşanlar takmaz güvenlik için bide
Tasma ile ne alakası var. Boynunda durmuyor, parmağında duruyor
Ne farkeder aynı mantık
Ama ya bekar bir kız benim eşimden hoşlanırsa parmağında yüzük yok demek ki evli değil diye düşünürse. Benim için değil ama bence insan kendini belli etmeli kadınlarda takmalı yüzüklerini aynı durum her iki taraf içinde geçerli.
Ooo parmağında yüzük olup gözleri durmayansa. Yüzük kafadan çıkmayacak bence
Yüzük senin kafandan çıkmıyor olabilir de seni tanımayan karşı cinsler nereden bilecek evli misin değil misin. Kadın erkek herkes takmalı
Yüz vermesen bilse ne olur bilmese ne
Ilk yıllarda çok denedim. Altın gümüş VS yüzük varken ellerim çok rahatsız oluyor. Ömrüm boyunca hiç takmadım ele boyuna aksesuar daralıyorum.
Belki normal yüzükleri takmayı seviyorlardır :))
Evet böyle istisnalar vardır elbet ama genelde açıkcası erkekler bir dönem evli de olsa sürekli av pozisyonunda olur. Yaramazlık kıvamına kadar gelip u dönüşü yapar bir kısmıda mesela :)
Alışık olmadığından hemen altında bişey aramayın belki de rahatsız ediyordur
Yüzüğünü bir ihtiyaç dolayısıyla satmış olma ihtimali de var olmayan şeyi de takamaz cbcbcbbc
Kadınlar takıyorda noluyo görüyoruz sanal alemde sosyal medyada yedikleri haltlari
takılması gerektiğini düşünüyorum
Güven verin eşinize 👌 İnsanın içi ile alakalı bir durum
Boş işler. Sahipli köpek gibi tasma takmaktan farksız
Alakası yok
Bana da saçma geliyo. Yüzüksüz olmaz
Parmağı rahatsız ediyordur belki
Çapkın lık olabilir kanında
Bekar görünmek bekar kızları tavlamak 😄
o alışkanlığı edinmek hoşlarına gitmiyor olabilir
Bazıları işinden dolayı takamıyor
Takacakkk o kadar
rahat bir çalışma hayatı olmaması bır sebep