Fandazi falan mı? Hani zorla falan...
Polis diye bir sey var sonuçta?
Seviyorlar böyle şeyleri galiba, çok Wattpad okumayın.
Fandazi falan mı? Hani zorla falan...
Polis diye bir sey var sonuçta?
Seviyorlar böyle şeyleri galiba, çok Wattpad okumayın.
Polis var diyorsun da bu ülke de yıllarca şiddet gören, tecavüz edilenler de var. Nasıl kanıtlayacak? Hadi diyelim sesini kaydetti ama ufak bir cezayla bırakıldığında musallat olmasından korkuyorsa?
O işler öyle olmuyo. Ben şanslıyım böyle bi ailede değilim ama bu tip aileler yeri geliyo polise gitmesini bile engelliyo telefonunu alıyo eve kitliyo vs. çok wattpad okumakla alakası yok tam tersi siz bu toplumun gerçeklerinden bihabersiniz her şey o kadar kolay değil bazı insanlar için. Yaşamadığınız için şanslısınız ne güzel ama bu kadar da kör olmayın
Cevap
5Cevap
Polis ne yapacak? İşi gücü eğitimi vs olmayan binlerce kadın var. Ailesinden başka tutunacak hiç bir dalı olmayan. Farzı misal gitti polise ailesi diyecek ki yok öyle bir şey istemiyorsa evlenmesin. Sonra ne olacak? O kız o eve dönebilecek mi? Dönerse nasıl bir muamele görecek nasıl bir hayat sürecek bundan sonra? Bunları hiç düşünüyor musun?
İzliyorlar 365 günleri, grinin yeşilin tonlarını, hepsinde bir tecavüz fantezisi. İğrenç zihniyetli ergen karılar
açık açık tehdit edildiği halde kurtarılmayan kadın evlendiriliyo diye mi kurtarılcak hiçbi şey yapmıyolar polise gitse bile
Aile tehdit ediyo olabilir evleneceksin onla yoksa red ederiz seni gibi
hala var böyle şeyler yargılamamak lazım iş işten geçince anlaşılıyor bazı şeyler
Her şey sana göre ne kadar basit dimi xd
Bilmiyorum bende bunu
Beni zorla evlendirecekler
Fandazi miiii oh my eyesss
Gece gece güldürdün ya..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?