Bu konuya cevabım yok tercih sizin ister açık giyinirsin ister giyinmezsin buna sevgilin varsa oda karışamaz beğenmiyosa gitsin çarşaflı hanımlarla sevgili olsun gerçi oda kabul ederse 😁😁
Ve bu arada çarşaflı kadınlara veya açık kadınlara lafım yok biri muhafazakâr biriside anlık hissiyat icin yaşayan kadın tipi ben hangisini tercih ediyorum diye sorarsan benim öyle bı hakkım yok çünkü ben çirkinim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu konuya cevabım yok tercih sizin ister açık giyinirsin ister giyinmezsin buna sevgilin varsa oda karışamaz beğenmiyosa gitsin çarşaflı hanımlarla sevgili olsun gerçi oda kabul ederse 😁😁
Ve bu arada çarşaflı kadınlara veya açık kadınlara lafım yok biri muhafazakâr biriside anlık hissiyat icin yaşayan kadın tipi ben hangisini tercih ediyorum diye sorarsan benim öyle bı hakkım yok çünkü ben çirkinim
Yooo hepsi için diyemeyiz. Bazısı kendisi için hoşuna gittiği için giyer. Bazısı teşhircilik için giyer.
Dekoltesine ve giyme sıklığına bağlı.
Göğsünün yarısını göstermesiyle çeyreğini göstermesi arasındaki fark nedir sizce?
Bu arada göğüs dekoltesinden bahsediyorum sadece
Ben kadınların giyimine ölçü tutmuyorum. Sürekli derin dekolte giyen kadın teşhircidir.
Büyük ihtimalle öyledir.
Bazıları çok abartıyor
Nasol bir dekolte olduğuna bağlı
Kesinlikle. Yoksa açmak için bir neden yok
Değil
Bisuru dekolte var hangisi 😂
Hayır ne alakası var
Evet
Buda bir fantezi