Sizce normalde gelini olmadigi halde bir anne biz kiza « gelin kiz » der mi? Yani ortada gelinlik hiçbir sey yok
var mi böyle yöreler adetler?
Sizce normalde gelini olmadigi halde bir anne biz kiza « gelin kiz » der mi? Yani ortada gelinlik hiçbir sey yok
var mi böyle yöreler adetler?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani sen gelinlik yaşa gelmişsin onu diyor üzerine alınma
Yani hayatimda ilk defa duyuyorum o yuzden bana çok tuhaf geliyor.
Yani bizde sadece gelin olanlara denilir
O zaman seni gelin yapim bundan sonra hep duyarsın 😅
Tesekkürler sende kalsin.
Olmadigim haldede duyuyorum gerek yok 😅
Bize niye kimse damat demiyor a. Mk 😂😂
Dimi? Durumun ne kadar tuhaf oldugunu simdi anladin mi?
O zmn sana niye kimse « damat oglan » demiyor?
Yani sana bunu deseler ne düsünürsün?
Şimdi bana bi teyze öyle dese iki seçenek var
Birincisi gelinlik kızı varsa bizide yakıştırıyosa çıtlamak gibi
İkincisi ben damat olacak yaşıma gelmişimdir adımı bilmediği için bana bu sıfatı yapmıştırmıştır
Üçüncü seçenekte varda teyzeye yazık olur 😛😂😂
Adini bilmiyorsa oglum veyaz kizim desin.
Bu teyzeler harbiden tuhaf 😒
Oğlu falan var mı peki?
Evt var hatta o gün sabah gördüm. Iki tane oglu var, küçük olan nisanli daha once gördüm ve büyük olani ilk defa gördüm
Özet olarak ben küçük nisanli olanla ticaret yapiyorum ve ben o gün bürosundayken abisi geldi.
Sonra abi erkek kardesine gelip « bizi tanisdirmayacak misin? » sorusunu sordu
Sonra erkek kardeside öyle deyince bana « bu benim abim dedi ». Ama ismini soylemedi kardesi. Sonra neyse biz erkek kardesiyle konusmaya devam ettik ve 1-2 dk sonra ise bana bakarak benim ismim « Ömer » dedi. En tuhaf kismi ise burasi zaten
Sonra abi gittikten 2-3 sonra anne geldi (onuda o gün ilk defa gördüm) ve benim bekarip olup olmadigimi sordu. Sonrada bana kahve istermisin « gelin kiz » dedi
Konuya simdi daha iyi hakimsin.
Simdi ne diyorsun peki?
Az önceki dedigin gibi, ismimi bilmedigi icin mi, yoksa yasim geldigi icin mi yoksa büyük oglu icin mi dedi?
Ay bana 18 yaşımdayken bi teyze söylemişti 😑
Niye demisti peki? Yani oglu icin falan mi?
Yoksa öylesine mi?
Bilmiyorum sanmam yani öyle bişey olduğunu evli de değilim sanırım daha kibar, hanımhanımcık bulduklarına diyolar kapalı değilim ama baya uzun etek falan giyiyorum yani tarzım öyle belki ondandır
Nişanlıya ya da yeni geline
Peki bunlardan hicbiri degilsem?
Sorunda bu iste, bunlardan biri olsan anlarim ama o anneyle o gün ilk defa tanistim
Seni kabullenmiş
Ne yani beni gelini olarak mi gördü?
Aynen öyle