Dizi filmlerde gördüğümüz gibi
Mi gerçekten var mı böyle bişey? Varsa hangi Ülkerlerde var ve Türkiye de var mı? Merak ettim
Mi gerçekten var mı böyle bişey? Varsa hangi Ülkerlerde var ve Türkiye de var mı? Merak ettim
Şu an mafya yok diyebileceğimiz kadar az var. Eski devir kalmadı artık mafyalik kabadayılık dönemi bitti.
Parası olan bazı züppe çocuklar mafyacılık oynayıp sosyal medyada prim kasıyor onun dışında eskilerden hala günümüze gelmiş mafya babaları var Peker çakıcı delibaş vb. Belli başlı birkaç mafya dışında gerisi ya çete oluşumu ya da tek tabanca şeklinde takılıyor.
Mafyanın olmadığı yer mi var? Ha çete ha mafya aynı şey. Türkiyede eskiden çok güçlüydü mafya. İnci baba, dündar kılıç, behçet cantürk gibi mafya oluşumları vardı. Ama şimdilerde o kadar büyük oluşumlar yok. Küçük mafyacıklar var. Çek senet, ihale, otopark vs vs gibi. Sedat pekerde bir çeşit mafya oluşumuydu. Ki onun olması küçük çaplı mafyalara karşı denge oluşturabilmekti
Var ama merak etme başka bir şeyi merak et
Teşekkürler eic icin
Balım dizilerdeki mafya ile , gerçek’ hayattakinin hiç bir alakası yok. Ama var tabi, ben mafya kelimesini tercih etmesemde öyle insanlar var
Cevap
2Cevap
Bunlar hep Amerikanın oyunları
Olmasa Al Capone babamız kim.
Çok merak ediyorsan biraz Sedat Peker izle
her ülkede var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?