evlenince beni değil karısını tercih etti gittim bende. birkaç senedir görüşmüyoruz ve özledim onu. benimle şakalaşmasını, sarılmasını özledim. eve gelirken beni düşünüp sevdiğim şeyleri almasını özledim. özledim de özledim işte.. ama o mutlu ki gel bile demedi hiçbir zaman. siz olsanız napardınız?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Napmalıydı senin için bekar kalmaya mı devam etmeliydi? Mesela annen senin için bekar kaldı mı?
annem bekar kalmadı ama eşi için bana sen şurda burada kal da demedi. ayrıca orta yolu bulamayan babamdı ben ona evlenme demedim. karısının ağzını açtırmasaydı benim tepeme çıkıp huzur bozmayacaktı karısı. babam hep beni ezdi haklı olduğum halde
Karısı naparsa yapsın sana yaranamayacaktı zaten. Paylaşmak istemediğini anlıyorum ama kocaman kızsın küçük bir çocuk değilsin artık herkes kendi hayatına bakacak.
inan karısına karşı hiçbir kötü niyetim, düşüncem yoktu. babamla ne zaman kavga etseler hep onu savunurdum konuşur dertleşirdik. babam çok kısıtlardı bir yere gittiğinde saklardım söylemezdim yardımcı olurdum. yakalanmasın diye babama yalan söylerdim. kırılmasın diye en ufak sözüme dikkat ettim yanlış anlamasın diye. ama asıl ben ona yaranamamışım ki yüzüme iyi davranıp arkamdan babamı bana karşı doldurdu. babamı da paylaşamadığımdan değil sadece babam bana karşı değişmesin, eskisi gibi olmaya devam etsin istedim ama o evlenince benden uzaklaştı. bunlar yaşandığında 18 yaşındaydım öyle kocaman kız değildim yani. okulum yeni bitmişti bir işim, param, güvencem yoktu yani babamdan başka
Nereye gittin parkta mi yattin öyle gidilince gidiliyor mu
anneme gittim
İyi o zaman yanlış bir şey yapmamışsin
hayatımın en büyük yanlışını anneme gelerek yaptım
Neden guzum
daha çok yıprandım annem tarafından. eşide istemiyor zaten
Ne yapıyorsun şimdi okul is
çalışıyorum
İyi adım atmışsın bir işe nasıl kurtarıyor mu seni planın ne
üniversite planım var
Ne bölüm istiyorsun aynı şehirde mi
Bu acıları çok iyi bilirim aynı dertteyim açma yaramizi
:((
Onun için burada geziyorum der dimi anlatacak dost arıyorum ama boş çünkü essekden düşenin halinden essekden düşen anlar
ahh üzüldüm. Baban seni bu gitttigin zamandan beri hiç aramayıp sormadıysa gitmezdim
ben arayana kadar aramadı hiç 11 ay boyunca. en sınunda ben pişman olmamak için aradım o zamanda gayet iyi şekilde benim onunla kalmamı istemediğini belli etti karısı için. bir daha aramadım bende o iki üç kere yazdı o kadar onda da kısa cevap verdim iki üç diyaloglu konuşmaydı hep o kadar
üzülerek söylüyorum. Görüşürsen onun o eski halinden eser olmadıgını görünce daha kötü olursun
yok görüşmeyeceğim. o görüşmek istese de ben istemem zaten artık. yaptıklarından çok onu affedemiycek olmam üzüyor
Annenle baban niye ayrıldı peki ve sen babana gidince onun eşiyle aranız kötü mü
geçimsizlikten dolayı. evet kötüydü. çok garip biriydi aramızda geçen her şeyde benim üzerime atıyordu babam ona inanıyordu dinlemiyordu beni
Peki sen onların evinde ne kadar kaldın
bizim evimizdi karısı geldi sonra
Annenle niye ayrıldılar
Baban anneni kovdu bu kadını mı aldı
anlaşıp ayrıldılar ya niye bu kadar detay soruyorsun?
Merak ettim peki annen evlimi ya da annenin sevgilisi var mı
sana bi baba lazım o halde. değil mi?
bir baba değil babam lazım
ya da baba adam :D
Annene git
annemdeyim zaten ama annem bir yabancı gibi geliyor onunla büyümediğim için. mutlu da değilim zaten annemde. babadan gelen sevgi daha bir başka bunu çok iyi anladım
Hayatına odaklan