Açıkçası yazmayana yazmıyorum aramayanı aramıyorum sinyal verip eyleme geçmeyeni takmıyorum ve narsist veya egoist diyorlar. Değer veren insan her türlü yazar bence arayıp sorar. Veya sohbeti uzatır taşır.

Açıkçası yazmayana yazmıyorum aramayanı aramıyorum sinyal verip eyleme geçmeyeni takmıyorum ve narsist veya egoist diyorlar. Değer veren insan her türlü yazar bence arayıp sorar. Veya sohbeti uzatır taşır.

ayır yapmaz bende ilk mesajı hiç bir zaman atmadım ve atmazdım çünkü kimseden etkilenmiyorum yani güzellikleri fizikleri beni etkilemiyor bunun için gerçekten çok iyi anlaşmam lazım ama anlaşırsak da zaten çoktan konuşmuş oluruz yani aslında ben birisi ile arkadaş olmadan aşık da olamam gibi bir şey. ama senin hayatın farklı olduğu için ne istersen onu yapabilirsin. asla narssit olmazsın
Bunun egositlikle ya da narsist olmakla ilgisi yok
Bende öyleyim..
- arayanı ararım, yazana yazarım, hal hatır sorana hal hatir sorarım. Her şey karşılıklıdir. Tek taraflı olmaz bu işler.
Adımlar karsilikli atılır. Kim ne düşünürse çokta önemli degil.
Bir de işi dusunce yazanlar var ya (menfattrn dolayı hal hatır soranlar) onlarin direk üzerini çizebilirsin..
Tepkinde haklısın, bir çok kişi senin gibi karşıdan bir şey görmeyince eyleme geçmez. Yinede küçük sürprizler yapıp ilk adımı atan olmaktan zarar gelmez☺️🤗. İlk mesaji atmamak eeniNarsist yapmaz.
Cevap
7Cevap
Bunu ben de yapıyorum. Kısacası değer veren sohbeti uzatır ve bağı koparmamaya çalışır.
Bu narsistlik değil. Bir tür yaşam biçimi. Benim gibi.
"Değer veren insan her türlü yazar bence arayıp sorar." demişsin ya. Buna %100 katılıyorum.
Soru şu: Sen bu cümlenin neresindesin? ;-)
Hayır bende ilk mesajı atmıyorum çünkü yüzsüz terbiyesiz denmesini ismediğim için.
İlk mesajı asla atmam tanışmak için. Narsist değilim sadece komplexlerim var.
yoo gereksiz yapıyor..
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?