Monoton ve sıkıcı geçen gecelerinizi nasıl renklendiriyorsunuz?
Direkt uyurum
Dizi/film/oyun ile vakit geçiririm
Sevgilimle/eşimle yakınlaşırım
Dışarı çıkıp hava alırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben genel olarak film dizi izliyorum bunlar beni anca kesiyor. yani aslında sorunları ne kadar düşünmez isem ve umursamazsam kendimi o kadar mutlu hissediyorum kısaca sorunlardan uzaklaşmak için sadece başka konulara kendimi veriyorum hobilerim ile ilgilenmek beni her zaman daha iyi hissettiriyor
Şimdi akşam dahi evde işlerim oluyor. Bekarlık farklı malüm. Evde flim izlerim, kitap okurum, eve iş getiririm hobi olarak yaptığım mesleki bilgimi arttırır birilerin sosyalde sorularına cevap veririm. Bazen evde daraltı gelirse dışarı çıkarım ve yürürüm bugünlerde bandırmadayım o yüzden bandırmayı geziyorum tamamen yürüyerek gezerim kafam dağılıyor.
Cevap
21Cevap
romantik melankolik şarkılar dinlerim 🎤🎼🎶 biraz duygusal anlamda deşarj olmamı sağlıyor.. 😊🎸🎶🎼🎤
Görüşlerini seviyorum 🙂
Güzel günler 🌸
teşekkür ederim bende senin görüş ve düşüncelerini seviyorum🦋🌸😊 günün güzel olsun ☀️
Merhaba, sevgilim veya eşim olsa ilk etapta tabii onunla yakınlaşmayı tercih ederdim ama olmadığı için genelde müzik dinleyerek gecemi değerlendiriyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Herkes aynı geceyi yaşar ama herkesin karanlığı farklıdır...
Gerek KSden Gerek dışarıdan dostlarla sohbet ediyoruz instagramdan bazende KSden. Çok uykum varsa söyler yatarım zaten.
Hani ders çalışırım Sınavlarım vardır Her ne kadar Yaşım 30 Plus Plus olsa da yani çok zorda kalırsam böyle film seyrederim yani çeşitli şeyler yaparım
Genelde çok uykum geldiği zaman direkt uyumayı tercih ediyorum ya da burada yorum yapıyorum.
Dizi film oyun pek oynamam ya da buradayım işte
Müzik ve sosyal medya da gezinirim. Ya da film bakarım
Duruma göre değişir ama genelde kulaklığı takar vücut çalışırım.
Genelde güzel kızların fotolarına bakıp çok çirkinler ben onlara bakmam zaten diye kendimi teselli ediyom😅😅
Senin soruların cano
☺️☺️🌸
Bana bir ulaaaaşmalisin
Nedeeeeğn
Ben genelde şiir yazarım kasvetli gecelerde... 😊
Ben de bir kaç kez şarkı sözü yazmıştım 😅
Sende var bir Popstar havası zaten... 😊 Ünlenince bizi unutma... 😊
Utandım 😅🌸
😊👏
Dizi, film ve burası 😂
Ya dışarı çıkarım ya da film oyun vs
İşten eve evden ise.. hayatım çok monoton