Güzel hemcins arkadaslar alınmasın benim derdim kızlara hak ettiğinden daha üstün ilgi gösterenlere alakali onlar yüzünden acısını biz çekiyoruz sapik biz oluyoruz abi kızlara saldırmaya yakın zombi npc gibi olmayın imkanim olsa bu lanet ülkeyi terk ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Canım yerine akıllı zannediyo diyebiliriz 😁😁😁
Güncellemeler
+1 yıl
Vallaha benim gibi yüz vermeyen arkadaşlar hariç hepsi npc demekki görüş yazmayan arkadaslarda ayni
Bu ulkedeki erkekler çok mu canım gtadaki npc gibiler?
Hanımlara hak ettiklerinden çok daha az ilgi gösteriyoruz, ya da çok daha kötü davranıyoruz. İster beni reddetsin ya da umursamaz davransın, iltifatım birazcık gülümsemesine neden oluyorsa hedefime ulaşmış sayarım kendimi.
Şimdi sen böyle dedin ya, daha da ilgi ve övgüyle yaklaşasım geliyor kadınlara. Böylece sizin gibi sığırlara yüz vermesinler jrjffj
En vasat npc GTAda olduğu için bu örneği verdim amca yoksa ben oyun bile yazıyorum senin gibi kızlara sulandigin zamanları ben kod yazıyorum kahvenin evladi
Kod ya, ıyomuş da oyun yapıyomuş da. Benim ilgim yok koda falan da, iyi ki çocukluk arkadaşımın biri roblox'un bug'larını, glitchlerini düzelten bi firmada çalışıypr, öbürü de 5 sene Singapur'da yazılımcı olarak çalıştı da, senin gibi turrıt oğlanlara "dayı" kankalarımla hava atabiliyorum
Ama üzerine alinmasaydin herkes aynı değil demek yerine zıt paylaşım yapmissin bizim dayanisma içerisinde olmak yerine birbirimize BK atmamiz yüzünden zahten kadınlar bu kadar kalkindi
AKP ve bilimum islamcı tarikatçı sümsüğün derdi de kadını köle yapmak. Farkın yok. Kadınlar sizin gibi sümsüklere sümüklerini sürmediği için ağlayıp duruyorsunuz.
Ben akp li ya da CHPli hiç fark etmez fakat hepimiz aynıyız kusra bakma hemcinslerle biz rekabetçi yaparken kadinlar takım halinde bizi helak ediyo benim derdim ülkemizin erkeklerini kötülemek değil tam tersi dayanışma içerisinde olmak
Erkekler rekabetçidir. O yüzden cüsselerimiz dişilerden daha iridir. Doğamızda var. Ama insan aynı zamanda dayanışmacıdır da. Bu yüzden evrimsel olarak hala hayattayız. Kadın istiyorsan, arsızca popolar koşacan, bundan utanmayacan. Erkeklik budur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hanımlara hak ettiklerinden çok daha az ilgi gösteriyoruz, ya da çok daha kötü davranıyoruz.
İster beni reddetsin ya da umursamaz davransın, iltifatım birazcık gülümsemesine neden oluyorsa hedefime ulaşmış sayarım kendimi.
Şimdi sen böyle dedin ya, daha da ilgi ve övgüyle yaklaşasım geliyor kadınlara. Böylece sizin gibi sığırlara yüz vermesinler jrjffj
Classic npc exception ☕☕
40 yaşındaki abaza amca 😁😁☕☕☕
Sen bide AKP'ye oy verirsin
Maglum parti ile kadınların koyunu olmaya devam et
Awk "npc" lafını da gta gibi leş oyunlardan öğrenmiş, gelmiş bana "dayı" çekiyor.
Her erkek abazadır olm. Öyle olmasa burada gizliden ağlamazdın
En vasat npc GTAda olduğu için bu örneği verdim amca yoksa ben oyun bile yazıyorum senin gibi kızlara sulandigin zamanları ben kod yazıyorum kahvenin evladi
Anama sövsen daha iyiydi. Biz Gezi direnişinde dört farklı şehirde direndik bunlara senin altında bez varken
Sen javada csharpta ezbere hello world bile yazamazsin
Yazik lan
Bu ülkeyi değiştireceğim lan sana inat
Kadınlar bizim kolemiz olucak senin gibi amcalarida telef etmek boynumuzun borcu
Kod ya, ıyomuş da oyun yapıyomuş da. Benim ilgim yok koda falan da, iyi ki çocukluk arkadaşımın biri roblox'un bug'larını, glitchlerini düzelten bi firmada çalışıypr, öbürü de 5 sene Singapur'da yazılımcı olarak çalıştı da, senin gibi turrıt oğlanlara "dayı" kankalarımla hava atabiliyorum
Hmm aslan "amcam" dayım helal sana
Ama üzerine alinmasaydin herkes aynı değil demek yerine zıt paylaşım yapmissin bizim dayanisma içerisinde olmak yerine birbirimize BK atmamiz yüzünden zahten kadınlar bu kadar kalkindi
Bunuda böyle bil kral dayim
AKP ve bilimum islamcı tarikatçı sümsüğün derdi de kadını köle yapmak. Farkın yok. Kadınlar sizin gibi sümsüklere sümüklerini sürmediği için ağlayıp duruyorsunuz.
Dayıdan bir şeyler öğrenmeye bak
Faşistle, islamcıyla aynı yerde durmam. Hepsinin ortak yanı kadon düşmanlığıdır.
Ben akp li ya da CHPli hiç fark etmez fakat hepimiz aynıyız kusra bakma hemcinslerle biz rekabetçi yaparken kadinlar takım halinde bizi helak ediyo benim derdim ülkemizin erkeklerini kötülemek değil tam tersi dayanışma içerisinde olmak
R vites yaptığımıda düşünme kendinize gelin diye bu postu yazdım kimse ile derdim yok merak etme
Kadınlar bizim düşmanımız gerçi hemcinslerle demek istedim
Erkekler rekabetçidir. O yüzden cüsselerimiz dişilerden daha iridir. Doğamızda var. Ama insan aynı zamanda dayanışmacıdır da. Bu yüzden evrimsel olarak hala hayattayız. Kadın istiyorsan, arsızca popolar koşacan, bundan utanmayacan. Erkeklik budur
Neyse dayı fazla zamanını almiyim hayatımda başarılar sana dileyesim yok çünkü dediğine göre basarilisin ihtiyacinda yok yani 😁😁😁
Şaka yaptım sanada daha çok başarılar
Olm burdaki sığır sürüsünden farkın olsun. Scent of a Woman izle, oradaki Al Pacino karalterini örnek al. ... mcılık önemlidir djfkf
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!