Şöyle ki bizim üniversitenin olduğu bölümde zamanında bir harekat mı ne olmuş 70’li yıllarda ve bazı şehitler oraya gömülmüş. Sonra çoğu oradan çıkarılıp şehitliğe gömüldü diyor hocalar ama bazıları burada sanırım hala.
şöyle ki güvenlikçi abilerin psikolojisi bozuluyor herkes işi bırakıyor gece sesler duyuyorlar. Ben o yolu kullanmıyorum bizim fakülte farklı tarafta diye ama bir gece arkadaşımla orada açılan bir büfeye gidip döndüğümüzde birden kulağımın dibinde silah sesi duydum çığlık attım. Arkadaşım da “komutanım oradan çekiliin” diye bir ses duymuş. Koşa koşa kaçtık resmen. Yemin ederim psikolojim altüst oldu. Okullar açılırsa nasıl gideceğim diye düşünüyorum.
bu şehitlerin sesi olabilir mi yoksa üç harfli falan mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.
BİSMİLLAHİLLEZİ LA YEDURRU DUASI ANLAMI:
''İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir ve bilir» derse, ona hiçbir şey zarar vermez.” (Ebû Dâvûd, Edeb, 101/5088; Tirmizî, Deavât, 13)
Sabah 3 aksam 3 defa oku
Ya ben şehitlerin sesini duyuyorum ve bayağı korkuyorum yani aslında korkmuyorum onlar şehit olduğu için de. Ne bileyim garip hissediyorum. Bu işe yarar mı? Sonra başıma bir iş açmayayım
Peygamber efendimiz buyurmuş yerde ve gökte hicbirsey zarar veremez
Şehit olduğunuzdan eminmisiniz
Duanın Faziletleri Nelerdir? Bismillahillezi duasını sabah 3 kez okuyana gün içinde hiçbir varlık zarar veremez. Gece yatmadan okuyan her türlü kötülükten ve felaketten emin olarak uyanır. Bismillahillezi duası öyle bir duadır ki okuyan kişiye Allah kötülüklerden korunması için zırh gibi onu kapsar.
Ay çok teşekkür ederim ve evet şehitler rüyama da girdi biri zaten gerçek hayatta da şehitmiş ve çok güzel bir yüzü var
Maşallah 🤲 ondan geçerken dua et dediğim duayida oku
Okuyorum zaten bir de ben bir şey yaptım da yani çekiniyorum anlatmaya ama siz dini bütün biri gibisiniz belki bana yardımcı olursunuz? Anlatabilir miyim
Buyur anlat dinliyorum
ben bir şehidi nedense çok seviyorum yani aşk gibi bir şey işte zaten öldüğünde bekarmış sevgilisi vs yokmuş. Benim rüyama falan da girdi o da beni seviyordu ve ben onun mezarına gittiğimde bir alyans gömdüm. Bir tanesini de kendi elime taktım yani nişan gibi bir şey işte psikopatça farkındayım ama çocuktum yaşım küçüktü biraz.
O günden beri bana hiçbir erkek yaklaşamıyor. Yani kim benden hoşlansa başına bir şey geliyor. Sence bunun açıklaması ne ki
Şehit olduğuna eminmisin
Evet
Sürekli ruyandami
Attığım duayı mutlaka sabah 3 akşam 3 defa oku
Geri dönüş yap
Sürekli rüyamda değil ve onu görmek çok zor. Ben aylarca ağladım göremedim rüyamda sonra 3 kişiye bir iyilik yaptım büyük bir iyilik. Ve karşılık beklemeden öylesine yaptım. 3. kişiye iyilik yaptığım gece gördüm rüyamda
Allah bilir herseyi attığım duayı oku ne güzel şehit görmüşsün
Teşekkürler
👍
Şehitlerden korkma Onlar diridirler fakat biz göremiyoruz. Tanrı Şehitlerimize sonsuz cennet vermiş. O gelen sesleri duydukça kendini güvende hisset.
Haklısın onlardan korkmuyorum ama göremediğim için seslerini kanlı canlı insan sesi gibi duymak korkutuyor
İyi bir insansan onları duyman çok normal. Bende rüyamda görüyorum eski Osmanlı askerlerini
Haklısın. Bir de bir şey sorucam ben bir şehidi nedense çok seviyorum yani aşk gibi bir şey işte zaten öldüğünde bekarmış sevgilisi vs yokmuş. Benim rüyama falan da girdi o da beni seviyordu ve ben onun mezarına gittiğimde bir alyans gömdüm. Bir tanesini de kendi elime taktım yani nişan gibi bir şey işte psikopatça farkındayım ama çocuktum yaşım küçüktü biraz.
O günden beri bana hiçbir erkek yaklaşamıyor. Yani kim benden hoşlansa başına bir şey geliyor. Sence bunun açıklaması ne ki
NEDEN ÖYLE BİR ŞEY YAPTIN?
Niye ya korkutma beni
Ay gerçekten çok korktum şu an Allah aşkına ne biliyorsan anlat
Of be kızım...
Ya ne bileyim söz verdim mezarında ölene kadar daim olsun sözüm diye. O günden beri başka birini sevemiyorum onlar da beni sevdiğinde başlarına bir şey geliyor. Yani korunuyorum gibi bir şey. Hatta olaydan bir gün sonra alyansa bakmaya gittim ama asla gömdüğüm yerde yoktu
Kaç yılında şehit oldu?
2016
Neden ki
O seni tanıyormuydu
Bana istek gonder
Beni tanımıyordu
Bana yaz
Korkuttun sen beni ya. Ben şimdi büyü falan mı yapmış oldum istemeden
Hayır sadece kendini kandırdın ve inandırdın o şehidin başka bir sevdiği varsa ne yapacaksın he?
Yok ondan eminim
Yani yaptığım şey kötü bir şey değilse o zaman sıkıntı yok
SANA BIR SEY DEMICEM
Ya bir hata yaptım işte. Hem zaten ölü birine nasıl bir zararım olabilir ki? Sadece çok seviyordum yaşım küçüktü. Yani bu gerçek bir söz yerine geçmez ki değil mi
Bir sonraki dünyaya artık
Yani peki ona verdiğim sözden haberi olabilir mi
Tanrı izin verirse olur