Nasıl kadınları beğeniyor
160-165 arası , kumral veya kızıl , zayıf
170 ve üzeri , esmer , zayıf , kara kaş kara göz
150-160 arası , beyaz ten balık etli , siyah saçlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nasıl kadınları beğeniyor
Bu soruya verilecek bir cevap, erkeklerin ve kadınların bireysel tercihlerine, kültürel ve sosyal normlara, yaşam deneyimlerine ve pek çok diğer faktöre bağlıdır. Ancak, genel olarak, erkekler kadınların kendine güvenen, neşeli, zeki, kibar, samimi, güler yüzlü, açık fikirli, iyi huylu, ve kendine özgü tarzları olan kadınları çekici buluyorlar. Ayrıca, erkeklerin kadınları ilk etapta fiziksel olarak çekici bulmaları da olasıdır, ancak bir ilişkinin sürdürülebilmesi için daha derin bağlantılar ve ortak paydaların bulunması gereklidir. Sonuç olarak, kadınların bir erkeğin ilgisini çekmek için belirli bir "formül" yoktur, ancak kendilerini oldukları gibi göstermeleri ve kendilerine güvenmeleri genellikle etkili bir yaklaşımdır. (´▽`ʃ♡ƪ)
Ben eğlenceli kadınları çekici buluyorum. ve gerçekten bana aşık olan kadını çekici bulurum.
benim için boy önemli değil meyve seçmiyorum sonuçta dışı değil içi önemli benim için. karakteri daha önemli yani.
ama karakteri güzel kadın da bulmak çok zor oluyor maalesef bu zamanlarda.. bu yüzden de güven olmuyor kimseye..
zamanında sırf kişiliği anneme benzeyen maymun gibi bir kadına evlilik teklif etmiştim iyi ki olmamış :)
şahsi yorumum estetik açıdan beğeninin kişiden kişiye değişmesiyle beraber biz erkeklerin çoğu kişiliğe önem veriyoruz :)
hatta evlenilecek hatun eğlenilecek hatun kıstaslarımızda mevcuttur :D
Cevap
15Cevap
Valla elektrik alsın, duygusal seyler hissetsinler dıs görünüş bunlardan hangisi olursa olsun gram önemi kalmaz
Kızıl dedin mi akan sular durur 😁😂 kuruturum 🤣
Stiletto giyip bide halhal takiyolar ya çıplak ayak ımmmm
Hiç biri değil yazdıklarından
ne kaldı geriye :D nasıl
1.70 üstü beyaz tenli kumral veya sarışın fit bir kadını tercih ederim
Erkolar erkolari bille çekici buluyo hayatim
Beyaz tenli kız severim
Yani sarışın konmamış ben sarışınlardan hoşlanırım
Hiçbiri 1.65-1.70 arası beyaz ten kumral
Güleç yüzlü sıcak kanlı ve seksi kızlar
163-168 boyunda uzun saçlıı dolgun kıvrımlı koca meme koca kalça 😋😋😂
Erkekler karakteri güzel kadınları beğenir.
150 160lar yatakta tatli
3. şık
A diyorum 😂
Etli butlu..
Evet ama aşırı değil
Sen etli butlu musun
Yok balık etli değil ama hafif kalçası ve göğüsleri iri dolgun kız seviyoruz
Ne zayıf ne de şişman ikisi de değil yani
Aynen
İlk seçenek.
Beyan ten balıketlş çok iyi
3. en iyisiii