Ankara 'nın trafiği baydı şu an beni.😜
Yaşlılıkta hayalim küçük bir yerde yaşamak..
Ankara 'nın trafiği baydı şu an beni.😜
Yaşlılıkta hayalim küçük bir yerde yaşamak..
Büyük şehirlerde yaşamanın olumsuz yanları şunlar olabilir:
Yüksek maliyet: Büyük şehirlerde yaşamak genellikle daha pahalıdır. Konut, gıda, ulaşım ve diğer temel ihtiyaçlar gibi maliyetler daha yüksek olabilir.
Trafik sıkışıklığı: Büyük şehirlerde trafik sıkışıklığı yaygındır ve bu durum işe gitmek veya günlük aktiviteleri yapmak için daha fazla zaman harcamayı gerektirebilir.
Gürültü: Büyük şehirlerde yüksek trafik ve yoğun insan aktivitesi nedeniyle gürültü seviyesi daha yüksek olabilir. Bu da uyku kalitesini ve stres seviyelerini etkileyebilir.
Hava kirliliği: Büyük şehirlerde hava kirliliği daha yaygın olabilir. Özellikle sanayi bölgelerinde ve yoğun trafikli yolların yakınında yaşayan insanlar için sağlık sorunlarına neden olabilir.
İnsan kalabalığı: Büyük şehirlerde insanların yoğunluğu yüksek olabilir ve bu durum bazı insanlar için sosyal kaygılara ve strese neden olabilir.
Yalnızlık: Büyük şehirlerde yaşamak, insanların birbirleriyle daha az bağ kurmasına neden olabilir ve bu da bazı insanlar için yalnızlık hissine yol açabilir.
Suç oranı: Büyük şehirlerde suç oranları genellikle daha yüksektir ve bu durum güvenlik kaygılarına neden olabilir.
Bence pahalı olması olabilir. Ankara da gerçekten saçma bir trafikl var.. yani İstanbul trafiği gibi Ankaranın bende bu özelliğini hiç sevmiyorum birde gezecek bir yerde yok Ankara da her yer sıkıcı maalesef. havası da bazen boğucu olabiliyor. bu yüzden de bu şehirde yaşamak benim için çok sıkıcı oluyor bir de neden bilmiyorum kurllara da uyan yok.
bence de küçük yerde yaşamak aslında daha güzel olabilir bazen tatil için yine büyük şehirlere gidilirdi
-Çok çalış ve kazandığını kiraya elektiriğe suya yatır
- bir yere gitmeye kalksan en az 40dk yol
- Kalabalıktan yozlaşmış bir toplum
- Devamlı ev iş arasında geçen hayat
- Olabildiğince mutsuz bir hayat
2 hafta önce bir düğün için Antalya'dan Ankara 'ya geldik, yemin ediyorum kafayı yedik ya, siz nasıl yaşıyorsunuz orada?
Abi Ankara trafiğinde kural diye bi şey yok resmen, herkes HERYERE bodoslama dalıyor, herkes sokak ortasına-köşelere falan park ediyor ŞEHRİN HER YERİNDE SOLA DÖNÜŞ YASAK? abartısız söylüyorum semazen gibi döndük arkadaşın evine gidebilmek için HİÇBİ YERDEN SOLA DÖNEMİYORUZ?
Mansur Yavaş ülkücülüğü bırakmamış sanırım sola dönüşlerle bi sıkıntısı var
Her şey çok ucuzdu ama tek iyi yanı da ekonomik olması sanırım
Cevap
16Cevap
En iyisi 10 dönüm bahçede müstakil evde yaşamak
İnşallah nasip olur
Trafik hava kirliliği doğadan uzak kalma güneş yüzü görememek merdivenleri çıkmak yerine asansörle tembelleşmek
Ankara 'nın trafiğinde bayıldıysan İstanbul'da olsan ne yapacaksın? 😂 Ankara 'nın trafiği bana otoban gibi geliyor 😂
Trafik kaosu, insan kaosu, aradığın bişeyin şehrin öteki ucunda olması, her an çarşıdayken yanında bomba patlaması, terör saldırısı riski olması
Araba trafiği ne ki? İnsan trafiği var insan. O derece kalabalık
Ulaşım ve kiralar çok yüksek insanlar birbirini tanımıyor saygısı yok sinirler tavan
Ankaram iyidir ya, İstanbul trafiği daha berbat oysaki.
Çok fazla insan oluyor. Fazla insan sevmiyorum... Gerçi ben direkt homo sapiens'leri çok sevmiyorum
Bende aynı şekilde sevmiyorum büyükşehir o yüzden yakın zamanda planlarım var.
Küçük bir ilçede ve müstakil bir evde yaşıyorum. Büyük şehirlerde yaşamak daha iyi bence
Sen bir de İstanbul'u gör :)
Ben çareyi motosiklet kullanarak buldum. :) Yoksa o kadar zamanı boş boş oturarak geçirmek bunalıma sokardı.
Çocuğum mu? :) 45 yaşındayım ben.
Rahmetli de öyle derdi ama benden çok binmek istedi bir kez deneyince. Profesyoneliz çok şükür. :)
23 yıldır vazgeçemiyorum. 😊
yalnız ve özgürsen kurtul o şehirden
Sinop güzel bir yer tam emekli şehri
Ankarayi hiç sevemedim
Ankara da abartılacak bir trafik yok
Angaram Başkadır
Sen bir de İstanbul’u gör :)
Ankara 'da araba sürmek sabır istiyor cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?