Geleneksel değerler
Din Faktörü
Sosyal medya ve dizi film sektörü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Toplumun ne kadarını benimsediğine bağlı, farklı yorumlayanlar için farklı şekilde dilden dile dolaşıyor. Deyimler de öyle dilden dile yanlış şekilde aktarılmış değiştirilmiş.
Yani doğrudan söylemem gerekirse, adama deprem oldu diyorsun allahın taktiri diyor. Bu adama Güneş sistemini yerküre çekimini anlatamazsın.
Bu üzerinde uzun uzun konuşulması gereken bir konu
Toplumu oluşturan kimlik nedir bir bütün müdür yoksa toplum, bölünmüş zihniyetlerin oluşturduğu bir kalabalık mı?
Toplum ne der kaygısıyla yaşayan bir ülkede yetiştik. Özellikle geçmişte bu baskı çok yaygındı.
net olarak bir kalıba sokmak çok zor..
Uzun bir konu.
Toplumun kendisi zaten içinde ki ögelerden bağımsız bir kişilik değildir, toplumsal yapıyı oluşturan kurum ve grupların hepsi aslında belli başlı norm ve değerler oluşturup ortak bir havuz oluşturuyor denebilir. Bunun içinde aile yapısı ve dini değerler, siyaset ve ekonomi çok etkiliyor desek yalan olmaz.
Cevap
6Cevap
Ben kendim belirliyorum
Toplum, Toplumu şekillendirenler, dini etkenler , gelenekler, etik şeyler vs
kişisel çıkarlar :)
🤦👍 doğru
İlk başta Kültürel değerleri toplumun kendisi belirler, sonra da toplumu şekillendirenler
valla insanın kendisi belirler. skmsm toplum baskısını dizi filmi, ergen miyiz sanki. Geleneklerin bir çoğu da saçmalık. Her insan kendi çknden asılır.
Yorumuna sesli güldüm 😂 bu arada tanışmak için yazdım
şu an en çok belirleyen din.
Hepsi
Gerçekten onlyfans hesabın var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?