Yok ya valla yemlemek için açmadım soruyu sorduktan sonra berbat haldeydim ilgilenemedim 🥲 Tam bir çapkın yaysın ya manitim var diyosun ama nası var çözemedim
Soruyu soran arkadaş rica etti o yüzden ben yorum yapıyorum. Fenomen olduğun için sıcak bakmasamda soruların hoşuma gidiyor. Boş beleş sorular sormuyorsun. Birde cevapların net ve özgün.
Çok eski bir üyeyim, fenomenliğin bu siteye zarar verdiğini, sitenin kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum. Fenomenlikten sonra dengeler değişti, gruplaşmalar oldu. Sadece fenomenlerin sorularına giden bir çok fenomen var. Ayrıcalıklarınızda var.
@TꪊƝiȿș anlıyorum, kendinizce gözlemlemişsiniz ama ben biraz varla yok arasıyım, gruplarım samimiyetim vs yok. Daha önce de buna benzer yorumlar gördüğüm için, sormak istedim.
Soruyu soran arkadaş rica etti o yüzden ben yorum yapıyorum. Uzun zamandır gördüğüm bir üyesin, pek samimi olmuyorsun sitedekilerle. Konuşkan bir yapın yok. Sessiz sakin olgunsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Söyleyebilirsin direk. içinden geleni söyle hiç çekinme
Biraz saftirik olduğunu düşünüyorum
Sende safsın aynı şekilde
Shshsnsnnss sen öyle diyorsan öyledir 😌
sfdgsdfsdfsd tamam tamam şaka yaptım
Sen beni ağlatamazsın zaten aslanım
Seni ağlatamam tunişim bana yardım edeceksin şimdi 🥲
Noldu
Hadi sen yorum yap millete 🥺
Sadece avratlara
😒😒😒 Pis
Soyle ama ağlarsam benim 5 tane abim var 5 tanede üvey abim var annem şimdi 6. abime hamile
Onlara söylerim seni
Benim halkimda soylemedin ☹️
Cok iyi yemlemişsin 😂
Yok ya valla yemlemek için açmadım soruyu sorduktan sonra berbat haldeydim ilgilenemedim 🥲
Tam bir çapkın yaysın ya manitim var diyosun ama nası var çözemedim
Çapkın mı 🥺 ben utanırım kadınlarla konusmaktan.
Nasıl mı var baya boyle kadın , 1.72 boyunda mı ne bir kadın 😂
Allah aşkına ağlatma beni😃
Kimseye geri dönmemişsin.
Söyleğğ ağlamam aşkoo
Söyle bakalım
#Vesselam
Söyle bakalım
Söyle bakalım
Huyunu suyunu kaşını gözünü beğendiğim sayılı erkek üyelerdensin 0 abazalık
https://i.hizliresim.com/jucb7wq.jpeg
Deyebilirsin
Valla ne zaman derdim olsa dinliyorsun, niye bu kadar iyi birisin 🥲
İyilikden değil o psikolojik danışma dürtüleri 👉👈
Yo herkesi dinliyor musun?
Beni seviyon da ondan 🤧
Anlatmak istiyeni dinliyorun yaw tek mutsuz ben olduğumı görmek için o kadar kötüym yane 💅
Aman sevmezsen sevme
Agaaa vxfzf
Söyle
Ilk benimkini söyle
Askim fazla abazasın ya
Niye abazaymışım tamam ben tallama gittim mesaj attım ama böyle bişey yapmadım. Üseyin Gökçiyne Menekşe Gökçe gördü beni
Çabuk söyle
Şu sitede tek güvendiğim kişi sensin ilk arkadaşım benim 🤧
Yerim seni 😭🥹🥲
Ağlamam
Bi tık dengesizlik olsa da iyi adamsın 🥲
Söyle
Söyle
Soruyu soran arkadaş rica etti o yüzden ben yorum yapıyorum. Fenomen olduğun için sıcak bakmasamda soruların hoşuma gidiyor. Boş beleş sorular sormuyorsun. Birde cevapların net ve özgün.
@TꪊƝiȿș fenomen olmanın ne gibi "iticiliği" var peki?
Çok eski bir üyeyim, fenomenliğin bu siteye zarar verdiğini, sitenin kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum. Fenomenlikten sonra dengeler değişti, gruplaşmalar oldu. Sadece fenomenlerin sorularına giden bir çok fenomen var. Ayrıcalıklarınızda var.
@TꪊƝiȿș anlıyorum, kendinizce gözlemlemişsiniz ama ben biraz varla yok arasıyım, gruplarım samimiyetim vs yok. Daha önce de buna benzer yorumlar gördüğüm için, sormak istedim.
Tamam
Soruyu soran arkadaş rica etti o yüzden ben yorum yapıyorum. İyi kalpli yardımsever bir ablamızsın
@TꪊƝiȿș tesekkür ederim... sana ve soran arkadasa kolay gelsin ve tabi eğlenceli vakitler dilerim
Dinliyorum
Söyle bakem
Hadi söyle lan 😀🤣
Söyle, söz ağlamam
Soylee
evet
Söyle bakalım
Olur.
Olurlar
Olur
Soruyu soran arkadaş rica etti o yüzden ben yorum yapıyorum. Bu aralar çok sık görüyorum, kendi halinde takılan birisin.
Evet doğru.
Soyle
Ay hadi süle
Soruyu soran arkadaş rica etti o yüzden ben yorum yapıyorum. Senide çok görüyorum son zamanlarda. Eğlenceli kendi halinde takılan birisin
söyle
Soyledınmı
Söyle
Heee
Söyle bakalım
Söyle
Soruyu soran arkadaş rica etti o yüzden ben yorum yapıyorum. Uzun zamandır gördüğüm bir üyesin, pek samimi olmuyorsun sitedekilerle. Konuşkan bir yapın yok. Sessiz sakin olgunsun
Teşekkür ederim
Bana söyle
Söyle
Söyle
Haydi söyle 😂
Yolla gelsin
Buyur söyle
Olurr
Ama ağlatma bak 🥺
Söyle
Söyle bakalım
Konuşma
Söyle yeğenim
Söyle
Söyle bakalım
Söyle
Peki.
istesen de ağlatamazsın
Bana aşıksın ama 30 üstüne bakmıyorum askim : (
senden üç yaş büyüğüm hangi otuz üstünden bahsediyorsun 🤣🤣
Ne bilim ben 30-35 gösteriyo profilde 😒
her gördüğünüz şeye inanırmısınız 😂
İnanırım safım ben
Her soruma gelen 30luk gizli sen misin ahsdhsj
hayır ilk defa geliyorum ben siteye 3 4 günde bir girerim o kadar işsiz değilim 🤣
Okhey
olurr
Soyleee bekliyorum
Söyle bakalım
De bakalım