Yaza evleniyorum bu zamana kadar herşeyin parasını erkek tarafı ödedi sadece eşyayı ortak aldık bende kalan birkaç eksiği aldım duvak ve kına malzemesi gibi ancak ailem onların parasını da karşı tarafın vermesi gerektiğini söylüyor sizce öyle mi bence benimde ufak tefek şeyleri alarak katkım olmuş oldu
2 ay
Her şeyin parasını erkek tarafı mı öder?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Elbette öyle değil sonuçta iki tarafta hayatını birleştiriyor herkes elini taşın altına koymalı. Bu çok eskiden böyleymiş evet ama kadınların maddi anlamda bir kazançları olmadığı için öyleymiş. İnan bana evlendikten sonra bunun çok lafı olur sen elinden geldiği kadar destek olmalısın
Ben bunu çok bencilce görüyorum kimin tarafı müsaitse o öder ortak ödeniyor niye herşeyi erkeğe yüklüyorlar anlam veremiyorum sonra en ufak kavga da annenin evinden ne getirdin diyince de kavga çıkıyor
Adamın üzerine ne yüklenmiş sizinkiler. Yazık adama. Huzur olduktan sonra bunların hiçbirine gerek yok boşa masraf hepsi.
Her şeyin parasını erkek tarafı ödemez sonuçta evlilik kadın erkek arasında oluyor. Annen açgözlü galiba. 😄
Afedersiniz ama doğru söylediniz ya 🤦🏻♀️😁
Maalesef
Anneni dinle
@anneliyse 👍🏻
taksim edilmiş bu işler örf ve ananelerimizde diye biliyorum :)
Senin alman kereden sadece çeyizin
Elini çebine atma
Her 2 taraf eşit olarak.
Ailen aşırı abartıyor ki kınayı zaten kız tarafı yapıyor
Hayır ayıp olur sen al
Yanlıs dusunce herseyı erkek yapınca bas kakıcı olur ya sence?
Bir çok insan bu yüzden evlilik istemiyor
Eee kız tarafının katkısı ne olacak erkeğin bu işte karı ne. Şey mi
Aralarında halledilmeli.
Hayır tabi
adamı inek gibi sağmışsınız.
Ya bırak her şeyi evlenirken erkeğin üstüne yıkin. Boşanirkende erkeğin üstüne yıkın sonrası konuşun boş boş
Evlenelim mi :)
@systemdown12 evleniyoum zaten 🤦🏻♀️
Sana demedim ki😂😂
Bankamıyız ya