Aile & Toplum 2 ay Aşko kızlar hep önde midir? Moongirl82737374 Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 diğerlerinden Aşko kızlar hep önde midir? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
dionysosjaiFenomen Takip Et Guru Yaş: 18 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bana göre çok yapmacık ve itici geliyorlar ama erkekler genelde böyle kızları daha çekici buluyorlar harbiden. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 41,7b cevap paylaştı. Evet öndelerdir nasıl serseriler her zaman öndeyse aşko kuşko kızlar da onlara göre her zaman öndelerdir. 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 105 , eic 100% 2 ay Bilmiyorum yeterince önde değillerse de benim önüme geçebilirler ‽ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Ne alaka ya bişey çıkardılar aşko kuşko diye herkes birbire özenmeye çalışıyoe 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet öne alalım kizlari 0 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 776 cevap paylaştı. Kusko kızlar daha önde 0 0 Yorumla
m CptSimonRiley Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geride bence. 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. değildir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bana göre çok yapmacık ve itici geliyorlar ama erkekler genelde böyle kızları daha çekici buluyorlar harbiden.
Evet öndelerdir nasıl serseriler her zaman öndeyse aşko kuşko kızlar da onlara göre her zaman öndelerdir.
Bilmiyorum yeterince önde değillerse de benim önüme geçebilirler ‽
Ne alaka ya bişey çıkardılar aşko kuşko diye herkes birbire özenmeye çalışıyoe
Evet öne alalım kizlari
Kusko kızlar daha önde
Iyyy en sevmediğim
Sevmem.
Geride bence.
Hayır
değildir
Olabilerrr