Nenem var benim oy Allah'ımm, dünyanın derdini çekiyor sanki🤦♀️

Nenem var benim oy Allah'ımm, dünyanın derdini çekiyor sanki🤦♀️
Evet genel olarak öyle oluyor aslında yaşlılığında getirdiği bir bıkkınlık olabilir. yani kimseyi suçlamıyorum ama yaşlı insanlar ile konuşmak çok sıkıcı geliyor benim için.
Evet maalesef öyle
Ya aslında insanların içlerindeki iyi veya kötü karakterler yaşlanınca yüzüne vuruyor. Ben yaşlı insanları çok severim içi temiz olanların bakışlarından anlıyorsun. İçi kötü olanlarında kaşları hep çatık oluyor.
Sanırım haklısın, bizimki 2. kategoride😄
Maalesef 😕
Amin 😄
Napsinlar beaa bütün yaşadiklari hayat boyunca görmüş geçirmiş insanlar haliyle herşeye söylenip duruyolar aslimda hep doğrulari söylüyolar ama işte 😊
Öyle mi dersin
Bilmem kine değilmi bana arada yaşlilar denk geliyor hastanede öyle sohbetlerimiz oluyor kimisi dertli kimisi eylenceli
Bizimki hep dertli şükür, ama tabiki nur yüzlü olanlar da var
Tabi ki aa biliyorum çok güzel insanlarda var evet 😊
Evet öyle ☺️
😊😇🫰
Daha nazlı oldukları bir gerçek ama hepsi suratsiz olmuyor. Mesela büyükbabam ve anneannem... İkisi de pambıık gibidirrr, canlarım ciğerleriiim...😄
Keşkem bizimki de öyle olsa 😌
Cevap
6Cevap
Gerçekten çok suratsız oluyorlar yaşanmış yıllar yüzünden mi böyleler bilmiyorum ama hangi yaşlıya baksam suratları beş karış.
Çok mutsuzlar dimi yaa, memnun etmek için çeşitli yollar deniyoruz ama nafile 🤷♀️
Sanmıyorum. Benim babannem melek gibi. Cana yakın ve sevecen
Bide bizdekini gör sen😄
Küçükken Büyümek isteriz büyüdükçe çocuk kalmak isteriz
Doğru söze ne denir ki
Evet öyle
Bence normal 25 ten sonra aldığım yas dahi koymaya baslamisken 60 i dusunemiyorum
Nebilim yaa
Suratsız meymenetsiz oluyor🤭😂
Yok o da biraz fazla oldu ama😄
😄😄eh biraz
Ben yaşlanmadan önce de öyleydim..
35 yaşlı değil ki
Geçmişe göre kıyaslayınca hep aynıymışım.. Mersi ☺
Hımm peki
Rica ederim 😊
Bir kısmı
Aksi oluyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?