Yaşım 30'a dayandı ve eskisi gibi tercih edilen bir kadın olmadığımı görmeye başladım. Sizce de yaşla alakası olabilir mi yaşadığım durumun? Ne yani ilişki odaklı sünepelere mi kaldık biz şimdi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Bu yaş dilimine gelmiş kadın hem genç ve güzel hemde baya bir hayat tecrübesi olan kadındır. Biri yanında olursa sadece gerçekten taşıyabilecek birisi olur. O yüzden etrafın tenha ama yaklaşan kesin bir tık daha üst düzey olur. Şöyle düşün esnaf lokantasına aç olan herkes gelir. Lüks restorana imkanı olan gider.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 838 cevap paylaştı. Yaşın alakası sadece şu sebeple olabilir kafanda bazı şeyler oturmuştur ne istediğini biliyorsundur ve o kişi olmadan olmazdır. Her ilişkinin başlangıcı aslında sadece ilişki odaklıdır tek farkı zamanla tam oturup uzun ilişki moduna geçilir kafanda tartmak önemlidir. Genelde erkekler zaten tek gece ilişki mantığına odaklıdır onları bu kafadan çıkartacak fikrini değiştirecek tek kişi karşısındaki kadın oluyor genelde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzgünüz ablacım sen 30 öncesi özellikle 22-24 bandında burnun havada parti parti gezip, salam sucuk peşinde koşup özgürüm feministim falan zırvalarının peşinden gidersen, doğru düzgün bi adam bulma yolunda ilerlemezsen kendini böyle harcarsan 30a gelince artık kimse bakmıyor bi an önce kocada koca diye tutuşmaya başlarsın. Sonunda ezik bi adam bulur otururusun. Feminizmin sonu bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılFeminist falan değilimki ne alakası var
Cevap sahibi+1 yılBakire de değilsin. Zamanında doğru düzgün bir adamı bulmadığına göre...
eskisi gibi kendinize bakmaya devam ediyorsanız aslında pek bir sorun olmaması lazım diye düşünürüm.. ama yaş etkeni siz tarafından ilerledikçe tercihleriniz değişmiş olabilir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılbakıyorum tabi sporcuyum ben ona rağmen istediğim erkeği bulamıyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
91Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bunun yaş ile ilgisi yok sanırım.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılEvet 30la alakalı kesinlikle. Sebebi ise ṣu: 30 yaṣındaki bir kadinin topluma göre bulabileceği erkek yaṣ aralığı 30-40 dir ve bu yaṣ araliginda o adamlarin evlenmemesini nedeni çok. Mesela evlenmis bosanmis, çirkin, tipsiz, hep hovarda gezmiṣ yeni arayıṣa çıkmıṣ, egosundan kiz beğenmemiṣ vs. VE genellikle bu yaṣtaki hala eli yüzü düzgün ve kafası çok abuk subuk olmayan erkekler bile yaṣca genç kadın istiyor yani 30-35 yasindaki adam 25 26 27 falan istiyor 30 istemiyor. Nedeni ise yaṣlı geliyoruz. Beni 22 falan sanıp yanaṣıyorlar mesela sonra asıl yaṣımı öğrenince bi geri çekiliyorlar. Yaṣ büyük etken bence. Haliyle karakteri ve eli yüzü hala düzgün olan erkekler çoktan kapılmıṣ oluyor bize ise geriye sapığı, tipsizi, narsisti falan kalıyor yani. Evlenebileceğin erkek oranı 1%e düṣüyor bu senin kötü olduğundan değil bütün iyi erkeklerin en geç 30a kadar evlendiklerinden.
Ben daha gençken hiç bi erkek tanismak istemezdi bu yasima geldim simdide hep abuk subuk tipler. Yani nasip olmuyor bana.
Bu yüzden ben evlenmemeye karar verdim yalnizliga devam Allah isteyenlere nasip etsin.
34 Yorumla- +1 yıl
ben de umudu kestim gibi ama biraz daha olumlu dusunseniz cok secici olmasaniz nasibiniz cikar bence allah bir kapi acar ben de iki senedir evlenmeyi vok istiyorum ama aday bulamiyorum daha evvel ciddi bir iliskim oldu ama annesi memur olma şarti getirdi o da olmadi siz nerede yasiyorsunuz sakincasi yoksa biraz konusabilir miyiz?
- +1 yıl
@conquer secici değilim ki adaylar manyagin teki
türkiyede yasamiyorum ben belki bu yüzden bulamiyorum - +1 yıl
@conquer Hayir yurt disinda erkek yok
türkiyede yasasaydim ben 25e gelmeden evlenirdim coktan cünkü tip olarak ortalamanin üstündeyim yalan söylemicem
o yüzden ben Şu an kafayi siyirdim yani bulasma bana bak keyfine iyi geceler
Bu işler öyledir belli yaşa kadar abazalar yüzünden kendini bulunmaz hint kumaşı sanırsın kimseyi beğenmezsin sonra artan yaş ile beraber güzellik kaybolmaya başlar erkekler hayatta belli bir noktaya gelir eskiden seni isteyenlerin artık seni istemediğini farkedersin. Onun için kızlara tavsiyem anlaşabileceğiniz mantıklı bulduğunuz sevip sevilebileceğinşz ilişkilere sahip çıkın beraber bir hayat kurun tecrübe arttıkça duygularınız körelir güzellik de kaybolmaya başlayınca bunalıma girersiniz. Bakma burada evlilik önemli değil vs diyenlere herkes mutlu olacağı bi ilişkide yuva kurmak hayat birleştirmek ister
12 Yorumla- +1 yıl
alakasi yok hep egoya vuruyorsunuz ama cogu kiza nasip olmuyor
olmayan erkeğin neyini reddedelim?
kendinizce yalan uydurup buna inanmayin. - +1 yıl
@blueangel345 yalan uydurmuyorum çevremde çok örneğine rastladım uçu açık derin konular hakkında hayırlısı olsun diyelim
Ülkedeki kadın kalitesinin düşüklüğü ve (kadınların kalitesizliğinden dolayı) erkeklerin arayışını evlilikten cinselliğe indirgemesi.
Sizden kaynaklanmıyor.
Bu ülkede kadınlara hukuki anlamda tanınan pozitif ayrımcılık, kadınların ben ne istersem erkek kabul edecek veya yapacak zihniyeti, kadınların yine erkek bana bakmak zorunda algısı (eğer bu istek İslamî sebeple söyleniyorsa, kadın o zaman İslamî usülle davranmalı, yok medeni toplum gereği söyleniyorsa, o zaman kadın erkekle eşit olduğunu gösterecek, konuyu işine geldiği yerden ele almayacak), kadınların erkeklerle muavenet içinde değil de rekabet ve gereksiz kavga içinde olmaları, romantizme dair her türlü durumu erkekten bekliyor olmaları vs vs vs...
Yani ülkede kadınlara bakınca, boş, vasıfsız, kadınlığın manasını yitirmiş o kadar çok kadın var ki, artık gereksiz bir canlıyı alıp da beslemek istemiyor hiçbir erkek...
10 Yorumla10 yıl sonra 40 yaşında olacaksın:))) ne kadar adaletli bir dünya. Zamanında tercih eden sendin, şimdi ise tercih edilen pozisyona düştün. :)
Arkadaşım, işin şakası bir yana, güzelliğe değil, karaktere önem ver. Güzellik yaşlanıp çürümeye mahkumdur. Karakter ise, yaşlanmaz, her zaman bir iz bırakır;)
10 Yorumlanedenı su bayan bende sızın gıbıydım lakın yas ılerledıkce ne ıstedıgını bılen ınsan oldugunuzdan bazen sevsenız bıle olmıcagını bıldıgınızden yollarınızı bıle ayırıyoruz. cunku ne ıstedıgını bılen ınsanız. ve daha secıcı oluyoruz. korkuyoruz hata yapmaktan. cunku gencken kaldırabılıyorsunuz ama 30 yasından sonra kaldırmak ne mumkun.. canınız cok yanıyor
00 YorumlaBütün araştırmalar, heteroseksüel erkeklerin büyük çoğunluğunun kadınları beğenmesindeki en öncelikli kriterin gençlik olduğunu gösteriyor. Yani, evet. Zaman, hepimizin aleyhine… Ama bekar kadınların biraz daha fazla aleyhine çalışıyor.
00 Yorumlakişiden kişiye değişen bir durum bence bu istediğin erkeklerden beklentinin ne olduğu da önemli tabi :) belki duruşunuz bakışınız ya da söylemlerinizden de kaynaklanıyor da olabilir.
terslenme ihtimalini sezen erkek gelmez
direkt evleneyim moduyla dolaşan kadınlara pek gelmeyiz
kişilik özellikleri de aşırı farklı olabilir gelmeyenlerde.
sıkma canını ya az insan çok huzur diye boşuna dememişler :D00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılaksine
kadın 30+ sonrası kendini keşfeder ve hayata sil baştan başlamıştır, zeka, olgunluk, tercihler, zevkler, hazlar hepsini yeniden başlata basarak yola devam ediniz00 Yorumla evet o sünepelere kaldın ve onlardan birini seçmezsen ölene kadar bekar kalacaksın ve yalnız öleceksin. yok öyle artık yook geçti o günler. sürünmeye devam et
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 951 cevap paylaştı. Ben daha çocukken yaşıtlarım kızlara diyordum hayalindeki erkekleri deftere yazarlardı bende kesinlikle hayalini kurmadığınız erkeklerle evleneceksiniz eminim çoğuda öyle birilerle evlenmiştir
01 Yorumla- +1 yıl
Halbuki bana kızıyorlardı en azında ben sizler gibi değilim ya istediğim gibi olacak ya da bekar öleceğim diyorum siz kızlarda o yok bekar ölmeyi göze alamayacağınız için o sünepelere aşkım diyeceksiniz burdaki çoğu genç kızlar sizler de bu 30lu yaşlarına gelen kadınlardan ibret alın yoksa sizde bunun gibi durumunuza ağlıyacaksınız ya herşeyi kaybetmeyi göze alacak kadar kararlı olun ilerde olamayacaksanız şimdiden çok kriterlere girmeden evlenin benden söylemi birkaç yıl sonra burada ağlayacaklar sizler olacaksınız
+1 yılYaştan ziyade seni talep edecek çoğu erkek 30üsstüdür ve onlar da evli oluyor çekiniyorlardır.
00 Yorumla
+1 yılO nasıl laf kadın dediğin 30.40 yaş arası olmalı hindistan gibi gizemli ve sicak değerini bilen daha çıkmamış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDr redpili izle Youtube da sebebini anlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılred pill ne
- +1 yıl
YouTuber Dr dur kendisi Eleştirileri biraz serttir ama doğrudur. Senin problem kendini hala 20 yaşında zannetmen ve beğenmemek Tamam anlıyorum senin de kriterlerin var yanında yakışan olsun istiyosun fakat o kadar keskin olma biraz şans var çevrendeki insanlara Onları daha iyi incele Yaşla beraber degisiyor bazı şeyler güven daha önem kazanıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında bir kadının en altın çağı derler bu yaşlara. Ama şöyle ki senin birlikte olabileceğin erkek yaş aralığı 30-40 desek, o yaşlarda erkekler ya çoktan evlenmiş, ya da bekar takılıp evlilik düşünmeyen tipler oluyor
00 Yorumla23 yasındayım bugüne kadar uzak ilişki dısında hiç sevgilim olmadı bana hep cabla cabala dediler ama bir ise yaramıyor yani uğrasma
00 Yorumla
+1 yılAbi olgun kadınlarla olmayan cidden halt ediyor benim yaşımdakilerin çoğu çocukca davranıyor kaldıramıyprum onları
00 Yorumla
+1 yılYanlış birini hayatıma alıp bir ömür mutsuz olmaktan ya da kötü anılar biriktirmektense, doğru insanı bir ömür beklemek daha iyidir.
00 Yorumla
+1 yılistediğin erkek sana gelmiyorsa sen ona git
neden erkekleri kendinize çekmek için uğraşıyorsunuz bunun yaşla alakası yok bence00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılE zamanında gelmiş istediğin gibi erkekler, dünyada bir kadın sen değilsin, milyarlarca kadın var, sen kaptırırsan başkası kapar.
cut.00 Yorumla
+1 yılKabul et biz yaşlandık artık bizim kategori hep evlendi bizede yeni yetmeler kaldı
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef :(
Noldu o gençken koyduğun sevgili kriterinde bir kişi karşına çıkmadı mı? Kıyamam.
03 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibiler hala peşimden koşmaya devam ediyor ama
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. evde kaldın kabullen 😂🤣😁 sonunda o sünepe dddiklerine kalınca anlarsın hayatta büyük konuşma bence
00 Yorumla
+1 yılYaş ile değil bence bu durum.. kendinizin ne istediğini bilin ona göre davranın.. kendi özel özellikleriniz için fark edilirsiniz merak etmeyin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki yaşla ilgili... çoğu erkek kendinden en az 3 en çok 5 yaş küçük kadın bakıyor. 30 a geldiyseniz 35 yaş civari erkeklerle flört olur muhtemelen.
10 YorumlaAynisi bende var istedigim kız gelmiyor gelse bile uzak yası küçük sansım dönmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelli bir yaşa kadar ilgi çok olur tabi. Güzellik de bir yere kadar. Yaşlandıkça ilgi azalacaktır. Kendinden 2 yaş küçük ve ya 2 yaş büyük erkeklerin arasının sizin için uygun olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeldi de acaba sen mi hep reddettin de bu yaşa geldin bilmem hanım efendi ama yaşınız genç daha. Yani türk tabiri ile evde kaldığınızı düşünmeyin lütfen.
00 Yorumla
+1 yılolabilir hele sen bi 40 gör ozaman yakan top gibi herkes kacacak ::=
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Sen zaten 20 yaşında da aynıydın. Kandırma kendini, olanla yetin.
00 Yorumla
+1 yılYaş ilerledikçe kriter artıyor ya o yüzden bazı şeyleri göz ardı etmen lazım
00 YorumlaDogurkanlik azaldı ahalide inekten verim alamaz düşüncesi var
00 Yorumla
+1 yılYaşla alakalı durum değil anlaşabileceğin birisi çıktığı zaman tüm bunları unutacaksın
00 Yorumla
+1 yılTabii ki yaşla alakası var artık fetret devrindesin
00 Yorumla
+1 yılLar ler ekini çıkartıp tekil şahıs ekine geçtiğin zaman olur gibi.
00 Yorumla30 yaşında kadın çok iyidir aslında en verimli yaşlar :)
00 YorumlaHayır. Ben senden daha büyüğüm. Özgüveni yüksek, ne istediğini bilen kendini geliştirmiş, bakımlı, enerjisi yüksek biri olduktan sonra yaş sadece bir sayıdır
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşla alakali her 30 a yaklaşan kuzenlerimden felan duyuyorum bunu ben 21 yaşındayım şimdiden evlenmeye çalışıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye olmasın? Gençlik yaşlarında neler yaptın?
02 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapmadım ki say say bitmez
Cevap sahibi+1 yılOnları yaptıysan istememeleri normal. Onla bunla yat kalk sonra iyi erkek kalmadı erkekler beni istemiyor diyor bazıları
30 yaş büyük bir yaş değil. Kendine çok çok kötü bakmadıysan büyük ihtimalle değişmemişsindir bile. Bence bu konuya fazla odaklandığın için böyle hissediyor olabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılZaten otuzundan sonra oturur herşeyin yüzün gözün vücudun mantığın dişil enerjin bile otuzdan sonra artarmış yani demem o ki tam yaşındasın bana göre otuz yaş öncesi çocukluktur 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelkide artık iyi değerlendirmen lazim ciddi ilişki düşün
00 Yorumla
+1 yılAteş 17-25 civarı vardır erkekler o zaman kızlar peşinden daha çok koşar. Seni kovalayan olur tabi ki. Karısına çıkmamıştır belki de.
02 Yorumla
Soran+1 yılKovalayanlar var zaten ama istediğim erkek değil hiçbiri
- +1 yıl
Diyebileceğim bir şey yok gibi. O erkeği aramaya devam et o zaman.
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç de bile en güzel zamanların başladı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl24 yaşındayım. Öküz gibi bakıyorlar. Artık kimse kimseyle tanışmıyor. İşler değişti abla
00 Yorumla
+1 yılKadın peşinde koşmak istemiyoruz
Siz bizim peşimizde koşun00 Yorumla
+1 yılValla burdan istedigin kadar avutma kas. Yaşın geçiyor ve bu bir gerçek. Yakında 30 lu yaşları bile arayacaksın
10 YorumlaBunun yaş ile alakası yoktur. Ki şimdiki 18-29 yaş kızlardan sa emin olun 30 yaşındaki kadınları tercih etmeyi yeğlerim
00 Yorumla
+1 yılböyle bır söz verdır kımse kusura bakmasın GECMISTE AGO KASANIN YASI ILERLEDIKCE KASTIGI EGO TOTOSUNA YARANIR...
00 Yorumlaistemediğin ot dibinde biter. bence geliyorlar sen görmüyorsun
00 YorumlaAllah hayirli bereketli dengesi yerinde birini nasip etsin sana
00 Yorumlasen ne sanıyordun her zaman seni tercij ediceklerini mi
00 Yorumla
+1 yılGenelde heteroseksüel erkekler 30 yaş üzeri kadınları daha çok tercih ediyor diye biliyorum
00 Yorumlayok yasla alakalı değil bence. yasitlarimiz evli olduğu için
00 Yorumla
+1 yılBenim beğendiğim beni beğenmez, beni beğenenleri de ben beğenmiyorum durumu
00 Yorumla
+1 yılgelır abla sen ıstemıyorsnudur bence?
12 Yorumla
Soran+1 yılAblacım çok güzel yaşlardasın kıymetini bil benim gibi olma
- +1 yıl
neden abla neler yapmam lazım?
+1 yılArtık milfsin. Geçmiş olsun teyzeemmm
02 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek
- +1 yıl
Yaşlandın yani.
+1 yılıstedıgın erkekler derken kımler mesela?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim ilişki odaklı olmayan bağımsız erkekler beni çok cezbediyordu artık hiçbiri yüzüme bakmıyor
- +1 yıl
öyle erkekler cok var dısarıda burada bulamadınmı halen?
Soran+1 yılvarlar ama genç kızlara bakıyorlar
- +1 yıl
emın ol olgunlarda dıkkat ceker
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Geç kaldın. Sana 40'lıklar zor bakar artık
02 Yorumla
Soran+1 yılGeç kalmadım istediğim herşeyi yaşadım zaten. Bi evlilik kaldı onunlada son noktayı koyacağım
+1 yılİdeal yaşlardasın
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Niye istediğim erkekler bana gelmiyor artık, 30 yaşına geldiğim için mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım