Aile & Toplum Türkçe öğrenmek isteyen bir yabancıya öğreteceğin kelimeler ya da cümleler ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Türkçe öğrenmek isteyen bir yabancıya öğreteceğin kelimeler ya da cümleler ne olurdu? Türkçe öğrenmek isteyen bir yabancıya öğreteceğin kelimeler ya da cümleler ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Vᴇʀɪғɪᴇᴅ Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl İlk başlarda temel günlük konuşma cümleleri olur. Bunlar, Merhaba, Nasılsın? Benim adım... gibi şeyler. İlerleyen süreçte deneyimleri ona dilin nasıl kullanıldığını özne, yüklem vs gibi olguları tanıtır. 1 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ay çatayı gördüm geldiler bana yine, sayıları, parayla ilgili meseleleri, adres sormayı tarif etmeyi, günlük basit kelimeleri öğretirdim 0 0 Yorumla
BilzerianEfendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İlk küfür öğretirim adettir 😃 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Küfür ben hiç konuşmuyorum. ona neden öğretiyim haha Yorumla BilzerianEfendisi +1 yıl Makara olsun diye eğlencesine 😃 Yorumla Soran +1 yıl Peki hahah :D Yorumla BilzerianEfendisi +1 yıl Bebek dilli misin sinirlenince de mi etmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evet öyleyimdir haha Sinirlenincede etmiyorum ya. öyle alışmışım :D Yorumla BilzerianEfendisi +1 yıl Ne tatlı 😃 ben biraz kaba biriyimdir senin gibi narin çiçek görünce ister istemez ilgimi çekiyor zıt karakter olduğumuz için 😅 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim :D zıt kutuplar sadece fizikte birbirini çeker haha :d Yorumla BilzerianEfendisi +1 yıl Ağzı da laf yapıyor şuna bakın 😃 Yorumla Soran +1 yıl hahaha :D Yorumla BilzerianEfendisi +1 yıl Keşke özelden devam etse bu tatlı sohbetin 😅 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Biriyle ilk defa karsilastiginda selam vermek icin "beni miker misin" diyeceksin diye ögretirim. Gerisini selam verdikleri ögretir zaten 😂 0 0 Yorumla
Zafercan3 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Cinsine göre değişir kiz sa offf yapma off cok guzel islandik vss 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk başlarda temel günlük konuşma cümleleri olur. Bunlar, Merhaba, Nasılsın? Benim adım... gibi şeyler. İlerleyen süreçte deneyimleri ona dilin nasıl kullanıldığını özne, yüklem vs gibi olguları tanıtır.
Ay çatayı gördüm geldiler bana yine, sayıları, parayla ilgili meseleleri, adres sormayı tarif etmeyi, günlük basit kelimeleri öğretirdim
İlk küfür öğretirim adettir 😃
Küfür ben hiç konuşmuyorum. ona neden öğretiyim haha
Makara olsun diye eğlencesine 😃
Peki hahah :D
Bebek dilli misin sinirlenince de mi etmiyorsun
Evet öyleyimdir haha Sinirlenincede etmiyorum ya. öyle alışmışım :D
Ne tatlı 😃 ben biraz kaba biriyimdir senin gibi narin çiçek görünce ister istemez ilgimi çekiyor zıt karakter olduğumuz için 😅
Teşekkür ederim :D zıt kutuplar sadece fizikte birbirini çeker haha :d
Ağzı da laf yapıyor şuna bakın 😃
hahaha :D
Keşke özelden devam etse bu tatlı sohbetin 😅
Biriyle ilk defa karsilastiginda selam vermek icin "beni miker misin" diyeceksin diye ögretirim. Gerisini selam verdikleri ögretir zaten 😂
Kimsin oğlum sen demeyi
Cinsine göre değişir kiz sa offf yapma off cok guzel islandik vss
Neyi öğrenmek istediğine bağlı