Sevgilim ilk etapta babasıyla beni arkadaşım diye tanıştırdı sizce babası sevgilisi olduğumu anlamış mıdır?

Sevgilimle 1 aydır çıkıyoruz evet çok bir kısa süre biliyorum ama bu 1 ay hem onun için hemde benim için 1 sene gibi dolu dolu geçti yine de tam bir kesinlik ifade etmek mümkün değil tabiki bu forumda benden daha dolu dolu yaşayan ve ciddi ilişki tecrübeleri olan arkadaşlarım ve abi ablalarım vardır. Uzatmadan konuya gireyim sevgilimle bir buluşmanın sonunda ikimizde evlerimize dönerken beraber babasıyla karşılaştık. Zaten telefonda arkadaşımla geliyoruz o tarafa demişti sevgilim. Karşılaşır karşılaşmaz babası sıcak bir şekilde karşıladı beraber 3 müz yemek yedik. Sonra çay kahve vs içtik. Baya sohbet ettik hatta sevgilimin babası her hafta buluşalım biz dedi. Akşamına vs sevgilim bana yazdığında benim hakkımda terbiyeli çocuk vs demiş çok mutlu oldum şahsen ve sevgilim bence anlamıştır sevgilim olduğunu dedi sizce de anlamış mıdır? (Dipnot: Sevgilim sınav senesinde olduğu için beni arkadaşı diye tanıştırdı)

Sevgilim ilk etapta babasıyla beni arkadaşım diye tanıştırdı sizce babası sevgilisi olduğumu anlamış mıdır?