Güncellemeler
+1 yıl
Stressiz doğal sakin bir yaşam 😍
Güncellemeler
+1 yıl
Arada böyle şehirden kaçıp, doğal köy hayatına geçip tarım yapan çiftlerin videolarını izliyorum fena özeniyorum. 15 yaşımdan beri hayalim bu :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin kafa yapısında olan birini bulursan elbette kabul edecektir.
Sanmam ya nerden bulcam böyle birini ilk 1-2 yıl tek başıma düzen kurarım o heyecanla vakit geçer ama sonra tek başıma sıkılırım
Evet ise bunu istemez onu evlendikten sonra ilerdeki eşin yaşlanınca ikna olursa yaparsn
Ama ben bu hayatı hep düşlüyorum. Sakin, stressiz, doğal... Bu devirde şehirden uzak, böyle bir hayatı kabul edecek birini bulmak çok zor de mi
Nedense erkeklerin hepsinde bu hayal :)
Zor evet mantıklı gelmiyor o sessizlikten çok sıkılan insanlar var kaldıki eşin inek mi sağacak bir nevi hizmetçi hayatı gibi. Çok mu zenginsin zenginlerinde onlari yapacak hizmetçisi oluyor ciftlikleri oluyor onlar bile sürekli orada kalmaazlar ve senin dediğin gibi beceremiyorlarda
Gerçekten bu hayali kuran kişi o fazla mı :) ohh ya ne güzel, arabam garajımda, bahçemde kediler tavuklar kazlar, birçok meyve ağacı, 1 tane de süt ineği, 1 tane de at tabii ki. Güzel bir at. Her şeyi doğal kendi üretimim olarak yemek. Çok istiyorum bunu. Bir gün mutlaka denicem.
İyi kazancın varsa yap bence hayalinde evet çok insan istiyor
Yoo ben sağarım. Sorun değil valla. Çocukken babannemin ineğini sağlıyordum. Hem sütle işimiz yok. Tarım işi olarak düşünüyorum. Borç yok tasa yok ne kazanırsak fazlasında gözüm yok zaten
İyi kazancım derken işi bırakcam. Sadece toplam 2.5 milyon tl varlığım olacak evi de satınca o kadar.
Neyle geçinceksin bikac meyve ağacıyla mı :) senin dediğin hobi zenginlerin hobisi arada bir giderler 😂 geçim kaynağı olarak kullanan ben görmedim
Neden ki 15 dönüm yeri ekmek para kazandırmaz mı? Çok kazanmak gibi bir derdim yok. Yiyeceği zaten ucuza getireceğiz. Hem kenarda 500 bin tllik altın bırakırım 😂
Pek anlamam bu işlerden 😅 kime satacaksın 😅
Kolay o. İnternetten bile alıcı buluyorsun, marketlerle de anlaşırsın. Sen güzel üret de alıcı bulunuyor. Zaten çok parada gözüm yok ki. Doğal stressiz rahat bir hayat istiyorum o kadar. Şehrin pis zehirli havasından da kurtulmak istiyorum. Bunu gerçekten kabul edecek bir hanımefendi bulursam giricem bu işe. Şu an at bile bakıyorum kursuna gidip binmeyi öğrencem :d
Ha bi de meyvelerimi etimi sütümü yumurtamı kendi doğal bahçemden yemek güzel olur. Ee hafta sonları arabaya atla git şehri gez. Daha ne olsun be😄
Et mi dana mı bakcan kolay mı onlara bakmak 😅 inşallah askıda kalmaz hayallerin
Çocukken babannemin ineklerine tavuklarına bakıyordum gkfkgl ee tabi tavuğa ve inek etine para mı verecez, küçük bir ahır yaparım orada sadece kendimiz için süt ineği dana tavuk falan olur. Tabii bu işe başlamadan önce iyice tecrübelencem ona göre gircem. Tak diye bütün sermayemi hiçbir şey bilmeden dökecek değilim.
Eğer evli falan değilsen gel bu işe senle girelim hanımefendicim :))
Seni çalıştırmam merak etme asfhhs çocukken köyde dedemlerin tarladan alışkanlığım var
Tabi olur hahah
Gerçekten mi? İşte o kadını buldum sanırım, Yaşasın 🙌
:))
Bulamadın demek bu 😢🙂
Dalga geçme :)
Yo dalga geçmiyorum ki sen geçiyorsun :( olur demiştin en son sanırsam 😃
Hayallerinde başarılar:)
Üzdün😢 ama teşekkürler
İstemez kanka vazgeç bu sevdadan
Neden, hiç Oluru yok mu sence? Böyle bir hayatı hep düşledim. At da almak istiyorum. Bu hayat hep aklımda ama ya sıkılırsam beceremezsem diye korkuyorum
Pahalı çantalar lüks restorantlar arkadaşlarına hava atacağı pahalı yemek takımları iphone telefonlar starbuck kahveler bunlar yok senin vaadettiğin hayatta dostum kadınlar ilk dönemler belki evet ya natural yaşam filan kabul ederler ama uzun vadadede hiç sanmıyorum
Ctesi pazarları arabaya atlar gezeriz. Şehirle bağımız komple kopmicak ki
İnşallah bulursun dostum bana göre çok güzel bir hayat tarzı bu
Sağ ol dostum
Esin bunu zor kabul eder
Evet böyle birini bulmak zor