Aile & Toplum İyi geceler çarşaf giyinenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Herkes elbette dilediğini giymekte özgür ama bakış açınızı merak ediyorum Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar ben bu soruyu karşı olduğum için sormadım aksine sıcak hissettiğim için sordum, keşke böyle bi eşim olsaydı… İyi geceler çarşaf giyinenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl 100 yıl önce londra sokaklarında bile kadınların çoğu çarşaf giyerdi. 2 0 Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 907 cevap paylaştı. Kara çarşaf giyenleri açıkcası sevmiyorum ama saygı duyarım banane 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kendilerine saygisi yok diyorum. erkeklerin egemenligine giren dusunmeyi birskmis varliklar olarak goruyorum. birey demeye dilim varmiyor 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çarşaf giymek özgürlüktür, giymemek de. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Giyebilir ne var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende kötü birsey demedim zaten merak ettim insanların tepkisini, sen çarşaflı mısın? Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Onun tercihi 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Saygı duyarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
100 yıl önce londra sokaklarında bile kadınların çoğu çarşaf giyerdi.
Kara çarşaf giyenleri açıkcası sevmiyorum ama saygı duyarım banane
kendilerine saygisi yok diyorum. erkeklerin egemenligine giren dusunmeyi birskmis varliklar olarak goruyorum. birey demeye dilim varmiyor
İlgimi cekmiyor doğrusu
Çarşaf giymek özgürlüktür, giymemek de.
Çarşaf giymeyi tercih ediylşar
Hoşlanmıyorum ama saygım sonsuz
Giyebilir ne var
Bende kötü birsey demedim zaten merak ettim insanların tepkisini, sen çarşaflı mısın?
Onun tercihi
Saygı duyarım
Tercihine saygı duyuyorum