Zorla kapatılmak...( Lütfen empati kurarak cevaplayın)?

Ben saçlarımı çok seviyodum dört beş sene önce zorlanarak kapatıldım pantolon ceket giysem arkan gözüküyor diyip baskı kurdular bakın tayt değil normal pantolon dar da değil ne giysem sorun edildi saçımı açsam topla dediler hafif makyaj yapsam sıkıntı ettiler oje sürdüm diye herkesin ortasında rezil edildim en son dedim ki ben kapanmazsam bana hayatı zindan edecekler her gün ağlıyordum en son dayanamayıp okullar kapanınca liseye geçmeden kapandım şu an lise bitti ama benim içimde hâlâ kaldı saçlarımı çok özlüyorum (' dünyada en sevdiğim şey bile diyebilirim ama hayatımı kararttı ailem baba tarafı özellikle annemin tarafı hiçbir şey demedi o gün ben açılcam hiçbir şey diyemezsiniz dedim imkânı yok açılsam ya diri diri gömerler ya da evlatlıktan reddederler o kadar psikolojim bozuldu ki keşke direnseydim kapanmasaydım diyorum normalde asla bende suç yok namaz kılan oruç tutan biriyim ama kaç yıl oldu hâlâ kapalılığı benimseyemiyorum saçlarımı çok özledim... Üniversiteye geçince açılsam diyorum bu sefer açılırsam da vicdan azabı çekicem Allah'tan korkuyorum ama bu şekilde de tesettürü taşıyamıyorum saçlarımı çok seven biriyim crop giyiyim minik etek giyiyim değil derdim ben kendimi tesettüre hazır bulamıyorumm dört beş senedir zorla takıyorum alışırım diyorum olmuyo (' Allah için yardım edin bana kafayı yicem en son ağlıyorum bu konu açılınca hep ne yapmalıyım...
Zorla kapatılmak...( Lütfen empati kurarak cevaplayın)?