Daha öncesinde internetten tanıştığım birkaç erkek arkadaşıma (kanka gibi düşün) fotoğraflarımı atmıştım. (Fotoğraflarda çıplaklık yok) Fakat artık onlarda fotoğraflarımın bulunması düşüncesi beni kötü hissettiriyor. Sil diyecek yüzüm yok, ne yapmalı? Biraz daha muhafazakar düşündüğüm için erkeklerde fotoğraflarımın olması beni rahatsız ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Boşverip birkaç kişiden bir şey olmaz mı demeliyim? Onlarla arkadaşlıklarımı bitirmeli miyim? Kafamda böyle çok fazla soru var. İslam'a uygun bulmuyorum fotoğraflarımın başka erkeklerde bulunmasını. Biliyorum bu sorumdan dolayı bazılarınız beni taşlayacak ama sizler lütfen zahmet etmeyin beni anlayanlar yorum yaparsa memnun olurum.
Fotoğraflarımın erkeklerde olması beni rahatsız ediyor, nasıl bir tutum sergilemeliyim?
içim rahat etmiyor sil demek sana kalmış evet, bir eşikten sonra geriye bakmamak gerekiyor, geçmişi hatırlamamak gerekiyor.
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Demek istesem de diyemem galiba. En iyisi umursamamak. İnsanalr fotoğraflarını sosyal medyada yüzlerce kişiyle paylaşıyor. Benimkiler sadece 2 kişide var en azından buna şükür ama birinde 12 fotoğrafım falan var yaklaşık o biraz canımı sıktı, 1-2 tane olsa önemsemezdi..
Ozaman foto attığın o arkadaşlarına güzellikle bu durumun kafana takıldığını rahatsız olduğunu belirt ama şöyle bir riskide var bak arkadaşım senin fotona mı kaldık diyebilirler içlerinden senden soğumalarına sebep olabilirsin haberin olsun
Evet ben de o sebepten söyleyemiyorum. Neyse zaten 2 kişide vardı fotoğrafım. Kalsın artık. Zaten sanaldan tanıdığım insanlar. İletişimimiz biterse hatırlanmayız bile zannediyorum.
Bana verecekleri tepki eminim senin fotoğrafınla ne yapabilirim umrumda değilsin demek olacak, ve evet bir şey yapacakları yok ama insan kötü hissediyor.
Çok fazla elalem ne der diye düşünüyorum galiba :( ama aksini düşünmek zor geliyor bana tavsiyeler için çok sağ ol elimden geleni yapacağım bu durum için olmazsa da hacklerim onları artık dhdhh
Yok öyle fotoğraf şükür ki ama atmayacağım artık. Sadece 2 arkadaşımda var. Onlarla da sanaldan tanıştık samimiyet kurulsun diye atmıştım ama kötü hissettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
içim rahat etmiyor sil demek sana kalmış evet, bir eşikten sonra geriye bakmamak gerekiyor, geçmişi hatırlamamak gerekiyor.
Demek istesem de diyemem galiba. En iyisi umursamamak. İnsanalr fotoğraflarını sosyal medyada yüzlerce kişiyle paylaşıyor. Benimkiler sadece 2 kişide var en azından buna şükür ama birinde 12 fotoğrafım falan var yaklaşık o biraz canımı sıktı, 1-2 tane olsa önemsemezdi..
insanlara göre sınır belirleme bence kendine
Nasıl yani
aşağıda başkaları sil demeni önermiş bence de sil diyebilirsin sorun olmaz bence
Diyemem ki, nasıl diyeceğim :(
ne varki bunda yahu, bazı nedenlerden dolayı içim artık rahat etmiyor siler misin de. yamuk yaparsa boşverirsin mesela diğerini denersin
yani insanlara göre yargı üretme diyorum, ne yapacaksın milletin ne yaptığını?
Şansını dene silmese bile diyorsun yani ama bilmiyorum ki nasıl diyeceğimi :(
Yargılayacaklarından korkuyorum galiba.
Keşke başta hiç atmasaydım..
korkma yahu yargılarlarsa yargılasınlar niye bu meseleyi bu kadar önemdiyorsun ki. bu önemsenecek bir şey değil
yani yargılama meselesini diyorum
Benim için aşılması çok zor bir duvar.
hmm benim anlayabileceğim bir şey değil, Allah yardımcın olsun
Sağ ol ve bu arada silinmezse bile hiçbir şey olmaz zannediyorum, umursamayacağım galiba.
İnstagram kullanıyormusun? Ona göre bir cevap vericem sana
Evet
Ama fotoğraf paylaşmam.
Ozaman foto attığın o arkadaşlarına güzellikle bu durumun kafana takıldığını rahatsız olduğunu belirt ama şöyle bir riskide var bak arkadaşım senin fotona mı kaldık diyebilirler içlerinden senden soğumalarına sebep olabilirsin haberin olsun
Evet ben de o sebepten söyleyemiyorum. Neyse zaten 2 kişide vardı fotoğrafım. Kalsın artık. Zaten sanaldan tanıdığım insanlar. İletişimimiz biterse hatırlanmayız bile zannediyorum.
Muhtemelen silmişlerdir bile insanlar şu devirde birbirinden cok kolay vazgeçebiliyor kimsenin kimse için bir önemi kalmadı artık
Ya telefonlarında yoktur da instagram ve telegramda duruyordur :(
Silinir gider o da merak etme rahat ol 😂
Mesajları silmediği sürece hep kalir ki
Bence sil demende bir mahsur yok.
Nasıl diyeceğimi bilmiyorum :/
Yani endişelerini ve bu yüzden kötü hissettiğini söyle ve rica et.
Söyleyemem ya. Galiba boşvermek zorundayım.
Niye söyleyemiyorsun çekinecek bir şey yok. pişman olacağına söyle gitsin.
Bana verecekleri tepki eminim senin fotoğrafınla ne yapabilirim umrumda değilsin demek olacak, ve evet bir şey yapacakları yok ama insan kötü hissediyor.
Öyle bir tepki vermek hadlerine değil. Bir insanın kötü hissetmesi geçerli bir sebep.
Bir kılıf bulup demeyi denerim yoksa da öyle kalsın ya çok sor benim için bunu söylemek. Keşke anlattığın kadar cesur olabilsem.
Her bu huyunu atamazsan iş hayatında seni ezerler bence cesaretini topla.
Çok fazla elalem ne der diye düşünüyorum galiba :( ama aksini düşünmek zor geliyor bana tavsiyeler için çok sağ ol elimden geleni yapacağım bu durum için olmazsa da hacklerim onları artık dhdhh
Elalem ne der gene önemli inisiyatif almamda ancak sen suyunu çıkarmışsın.
Çok üzgünüm :(
Ne yapacaklar senin fotoğrafını. silerler.
Silmemiş işte biri. Telefonunda yok ama mesajlarda kayıtlı duruyor. :/ Bugün konuştuk bunu, duruyor bende dedi.
Sakıncalı fotoğraf yoksa bir şey olmaz. bir daha atmazsın kimseye.
Yok öyle fotoğraf şükür ki ama atmayacağım artık. Sadece 2 arkadaşımda var. Onlarla da sanaldan tanıştık samimiyet kurulsun diye atmıştım ama kötü hissettim
Takma bir şey olmaz
Tamam :(