Adam madde kullanıyor arkadaşlaeımı arayıp küfrediyor daha 1 hafta olmuş onlar tanışalı adama yazdım dedim madde kullanan bi adamla annemin konuşmasını istemiyorum dedim anneme söyledim bunu çıldırdı seni dövücek bekle sen dedi bana saldırdı evden çıkmama da izin vermiyor öok ciddiyim şu an napıcam bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bu olay bir baslarsa işkencenın sonu gelmez annen normal değil
ve o adamla ilerisi olursa kitlenmelerin dayakların sonu gelmez annenı ıkna et o adamı sepetlesın
Bak şu an ciddi konuşayım annem hala anlamıyor ben ne desem de üstüne üstüne geliyor benim dediklerimi anlayamıyor şu an diyorum madde kullanan bi adamla sen görüştün ben yazdığım için suçlu değilim diyorum diyo ki arkadaşlarınla aranı zaten bozucam gelicek seni dövücek bilmem ne özür dile diyo ben özür dilemek istemiyorum o adamdan doğruları söylediğim için beni eve kilitledi çıkamıyorum bile
ya bu konu bile değil madde kullanan adam yarın kafa bi milyon geldi sen onunn nesisin?
E işte hiç bi şeyiyim adam beni tanımıyo bile adam 1-2 saate gelcdk buraya diyo bana
tamam o kafayla bugun olmazsa yarın bu aksam da bnun tadına bakam dicek ole adamın atiği olur mu şimdi dovmesini bile ararsın odama ne zaman gelecek die korkuyla uyuyamazken
Nasık yani
basına gelen arkadasım var abartısız adam madde de değil içki kullanıomus bi gece kızın odasına girmiş
Kanka onla alakası yok benim anlattığımın annemin sevgilisinden bahsediyorum adam ne diye beni lsksn iyi misin
sen olayı anlamadın adam bugun dovdu senı annen o yuzu verdi yarın kafa ii iken gelip baska sey de yapar dıom anne senı korumuyorsa herseyı yapabilir
Kesinlikle seni alabilirler kaç. Annenin akıl sağlığının bozulduğunu düşünüyorum. Bağımlı olmuş olabilir o kişiyie. Boyle davranması normal değil. Kurtar kendini.
Nasıl yapıcam arkadaşıma gitsem yazsam oda uyuyo bakamaz nereye gidicem
Polisi ara ve her şeyi anlat. Yurta alırlar seni. En azından boyle bi derdin olmaz.
Annemle zaten bi sıkıntımız yoktu aramız çok iyi zaten hiç kavga etmeyiz normalde
Zaten sosyal hizmetler bana takık bi şey olduğu gibi alırlar ben öyle bi hayat istemiyorum
Ama seni eve hapsediyormuş. Dövdürür falan diyormuş. Annenle aran iyiyse onunla bu durumu konuşmalısın bu adam uygun değil made kullanıyor yollarınızı ayırın diye. Eğer ki bi daha hata yaparlarsa bu devam edebilir bence kendini kurtarmalısın boyle bi durumda
şu an konuşuyoruz hala anlamıyo ki beni nasıl hisswttiğimi anlamıyo şu an
Polisi ara kurtul bunlardan ikiside pislik
Seni tehdit etmesi bile olacak şey değil
İşte arayamıyorum dediğim gibi bi olayım olduğu anda beni yurda sokarlar bunu istemiyorum tek isteğim annemin konuşmaması o adamla ama beni tehdit ediyo özür dile ondan gelicek buraya 1-2 saat sonra görürsün diyo
Ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum gerçekten normal değil
Yurt sizin ev kadar kötü değildir ama
Ya zaten amnemle dediğim gibi aramız çok iyi normalde hiç bir şekilde böyle olmazdı 1 senedir kavga yüzü görmüyoruz biz
Annemi nasıl ikna edicem bu adam için
Annen psikolojik destek almalı
şu an düzeltmezsem hiç düzelmez
Seni döveceğini söylemiş sen öz kızısın o ise kötü biri nasıl boyle bi şey soyler sana zarar verebilirler birine soyle annen psikolojik tedavi alır o da mucadele eder kurtulmak için
Adam gelicek buraya yani 1-2 saat sonra evde kitliyim ben napiyim başka sen sonrasını anlatıyorsun bana benim sonum ya olmazsa nolucak onu söylüyorum
Ben böyle bişey yaşamakmı istedim sence şu an annem beni başkasına tercih ediyo 2-3 günlük adama
Ben ne kadar kötü şeyler yaptım kimsenin kavul etmeyeceği şeyler annem benim her zaman yanımdaydı hiç beni reddetmedi bu adam yüzünden benim şeyim yanacak ben napayım yani
Odana gidip polisi ara beni tehdit ediyorlar de ya da bi arkadaşına mesaj at durumu anlat polisi arasın senin yerine
Polis olmaz diyorum işte
183 şiddetle mücadeleyi ara
Ne içiyorsunuz neler yaşıyorsunız polisi arayıp destek iste
Annem normalde böyle değildi bu adam yzünden böyle oldu
Aramız öok iyi annemle zaten
Polislik bi durum olursa beni alırlar zaten durumum var
Ailecek vukuatlımısınız :)
Kanso pek komik değil ama ciddili söylüyorum napim ben q
Senin durumun ne
Nasıl yanü
Valla polis yoksa evin kapılarını kitle evden çıkma gidecek başka yerin yoksa
Adam evin önüne gelir özür diliyveksin dövücek seni fiyo bekle diyo bana bu nasıl böyle oldu q ya harbi geriliyorum
Bunu söyleyen annen mi
Evet öyle diyor
Hemen evi terk et annen aklı yerinde değil galiba bu imkansız kendini kurtar
Eve kitledi adam gelicek bekle diyo napıcam ben
Bir şekilde kaç o senin annen olamaz
Nasıl kaçiyim kanso camfan aşağı mı atlıyım
Onı da sen biliceksin tatlım nerde nasıl yaşadığını bilmiyoruz ortamı
Eyw bilmediğim için soruyorum ya zaten
Kapıyı aç giy pencereden atla git başka yolu yok zaten
Valla rezil olamam hiç kimseye açık caddede oturuyorum herkes görür
Elin adamındam dayak yicen ya. Peki dövüp bırakacağından emin misin farklı düşünceye düşerse sonuçta annen eline bırakmış seni onun :(
Bana öyle bi şey gerçekten yapamaz hani dövmeyi bırak el kaldıramaz benim gibi bi kız bırak kız değil erkek bile bana vuramaz 40 yaşında adam falan zaten yok yani
Benim elim boş değil annemim böyle davranması beni tilt ediyor biz annemle zamanında çok fazla kavga ediyorduk polis eksik olmuyordu evden aramız çok iyi her şeyi beraber yapıyoruz her şeyimi biliyor ama nu amjsnd siltşgm adam yüzünden ben bu muameleyi hak etmiyorum onu anlamasını istiyorum
Neden tekvandocumusun
Annem tabi öyle dese de bana öyle bi şey yapmasına müsade etmez onu biliyorum ama yani bi adam için bana böyle davranması daha 2-3 günlük adam şakasız 1 haftadır konuşuyorlar ilk 3 gün adamın evinde kaldı normalde böyle bir insan değil annem
Hahsahshhaahab hayır ya
Yani kimse ne benim namusuma ne de benim yüzüme leke sürebilir ben kimsenin beni dövüp öyle bi şey yapmasına müsade edicek bi kız değilim emin ol
İstesem adam geldiği gibi bi sürü tanımadığım insan çağırtıp onu dövdürtürüm bana ne kadar takık olan yüzlerce insan var
Annemin böyle yapması çok saçma
Dm gelsene sen
Nası gelim
Gizli kaldırısan takip ederim
ya da sen yolla
Ettim
Yazabiliyormusun xper 2 yim :(
Harbi yazamıyorum
Bende aynı
Gece 12 den sonra 3 olacağım ben :( şuanda dikkat et kendine evde daha çıkamadın mı.
Yani annem çık git evden diyo diyorum tamam q kapıyı aç açmıyo tilt oldum
Bana sataşmıyo şu an
Ya bak dün saat öğlen 2den beri ayaktayım yeminnnederim uyumak istiyorum ya huzurla
Ne güzel arkadaşımla dışarı çıkcaktım içicektik içine etti
Annen beni şüphelenditiyor
Harbi anlamadım bu karı nite böyle oldu
Ahaha ben başladım rakımı içiyorum senin yerinede atarım tek
Hayır lütfen rakı deme
Canım çekti
Doğru düzgün bi yemek de yiyemedim açım
Ben senin içinde içerim sen kendine dikkat et şu an
Adamı satıcı olarak Alo 155 e şikayet ed.
Adamın adresi uberde gözüküyor da işte şikayet etsem zaten adam herhalde biraz değişikmiş yani anneme sallanmasın diye ben şey yaptım annem bana tepki verşyo
Annene iyi vuruyor demek ki memnun kalıyor annende.
hahahwjnzOWMDPQÖXĞĞWŞSĞSÖPW güzeldi güldürdün sağol
Yuh şizofren mi ya gideceğin başka büyüyün yok mu
Dedem var da o gelirse bilmiyorum nolur onu çağırsam 2 snde gelir zaten
Sen dedenlere taşın
Dedem zaten bizle beraber
kaç kurtul o evden
Kapıyı kitledi annem gitmemem için
fırsat bulunca kaç