Bir torun için halamin atarlarini cekiyorum siz ne dusunuyorsunuz?

Iyi geceler yazacaklarim biraz uzun olacak cunku gercekten kaldiramiyorum ben fransadan almanyaya kuzenimin yanina yerlestim tabi halam (kuzenimin annesi ve torun kuzenimin oglu 2 yaşinda) hepimiz bir evde yasiyoruz ben almanyaya iş bulmak icin geldim o yönden halam bana yardimci oluyor. Ve ben torununa bakiyorum o işteyken Babasida akşamlar 17h00 gibi evde oluyor halam her gece işten gelince hep bana patliyor tabi bagirmak yok sadece konusuyor ilgilenmiyorsunuz etmiyorsunuz sevmiyorsun oynamiyorsun bilip bilmeden bazi yerlerde saçma sapan konuşyor altına scr ben yikarim biberon ister ben yaparim mamasina kadar gece uyutsam suc uyutmasam suc halam geldiginde torununu sorar bana bende anlatirim tabletini aldim agladi uykusu var cocuk uyumuyor halam hemen işte biraksydin oynasaydi halam başka turlu yetiştiriyor babasi başka turlu bende dogrusu neyse onu yapiyorum artik hemen hemen her gece halamin laflarini yiyorum bir sevmek zorundamiyim daha dogrusu halama koyan o. Sevmedigim icin patliyor simarik her şeye agliyor suclusu benmisim gibi konusmalar dîğer halamin kizini atiyor ortaya cunku ona dünyalari verebilirim ondan işte sen ona baktin bunada baka bilirsin ben baktigimda ne anasi vardi ne babas. Ama senin torununun babasi var dedim benim gidecek yerimde yok cekiyoruz boyle cunku niyetim almanyaya yerleşmek işlerim olsa bir saniye Kalman bunlarin yaninda evimi tutar cekilirim siz ne yapardiniz?

Bir torun için halamin atarlarini cekiyorum siz ne dusunuyorsunuz?