Aldatılmak INSTAGRAMMM?

Merhaba arkadaşlar 5.5 yıllık evliyim eşim annesinin evine 4 ay önce küs gitmişti 1 oğlumuz var. Kendisinin telefonu vardı bozuk evde o telefonu yaptırdım tesadüfen telefonda bacısının Instagram hesabı ekli ve açıktı. Annesinin evine küs gittiğinde bacısı ile konuşmalarını gördüm eşim bacısına biriyle konuştuğunu aslında onun için beni terk ettiğini ve biribirleri ile Instagram üzerinden fotoğraf ve video attıklarını resimleri ile paylaşmış bacısına anlatmış. Büyük ihtimalle konuştuğu kişi bunu sonradan Red etmiş. Bozuk olan telefon sayesinde yakaladığım bu durumu eşime söylemeden avukata gidip derdimi anlattım o da bütün yazışma ve fotoğrafları aldı ve eşimi habersiz olarak yanına getirmemi söyledi hiçbir şey olmamış gibi eşimi 3 gün sonra avukata götürüp orada herşeyi açıklayarak anlaşmalı olarak boşanmayı kabul etti yalvardı yapma etme diye ama ben kabul etmedim affetmedim hatta oğlumun velayeti ne kadar aldım. Ya anlaşmalı ya da bunu herkes öğrenir dedim seçim senin Sadece altınlarını verdim sonrasında boşandık 4 ay oldu şimdi bana yalvarıyor ben temas etmedim o başka şehirde şeytana uydum Bi anlık gaflete düştüm diyor 6 günlük konuşma diyor halbuki mesajlarda 6 aydır konuştuğunu söylüyor bende doğal olarak affetmedim? Baldız da poh poh lamış eşimi, siz olsanız ne yapardınız benim için güven bitti affetsem hep aklımda olacak acaba yine beni aldatıyor mu diye boşandığım için pişman değilim bütün emeklerim heba oldu ona üzülüyorum sadece temas olmadı diyor ama olmadıysa bile gözümde çok küçüldü 1 oğlum var 3. 5 yaşında psikolojik olarak çöküntü halindeyim az çok toparladım kendimi sizce doğru bir karar mı aldım sonuçta evladım var affedeyim dedim ama içimden hiç çıkmıyor.

Aldatılmak INSTAGRAMMM?