kadın olarak açık söylüyorum memnuniyetsizim mesela geçen sene sevgililer gününde eşim tek gül ve pasta alıp yemeğe çıkardı asla memnun kalmadım çünkü hediye yoktu bu sene hiç biri yoktu eve boş gelmemek için çiçek almaya kalkmış çiçek 600 müş parayı çıkarıp bana vermeye kalktı daha çok kırıldım gene memnun kalmadım
Ben kadınlar diyeceğim. Çünkü kadınlar daha detaycı ve duygusal. Erkekler küçük şeylerden bile daha çok mutlu olabiliyor. O yüzden kadınlar daha memnuniyetsiz.
Bence bu karaktere göre değişiyor yani direk kadınlar direk erkekler diyemeyiz tabi ki de. bu yüzden de bence kişiliğe göre değiştiği için ben genel olarak sadece gördüklerim kadarı ile söylersem.
bence kadınlar daha memnuniyetsiz yani bunda aslında ne istediklerini bilmemeleri de etkili oluyor yani erkek ne yaparsa yapsın yaranamıyor. ama bazen de erkek kadını nasıl mutlu edeceğini bilmiyor.
Bence kadınlar çünkü fazla seçici olabiliyoruz bazı konularda ve fazla detaycıyız hoşumuza giden bir şeyde ya da durumda bile bir eksik olunca direk burun kıvırıyoruz. d
Erkekler daha az memnuniyetsiz çünkü onlar önüne gelen fırsatı ya da eline gelen bir eşyayı bir şekilde bir kalıba sokuyor ya da bir şekilde kullanıyor falan.
Şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerekirse kadınlar biraz daha memnuniyetsiz. Yani en basit örnek evlilik yolunda yapılan düğün alışverişi. Her şeyin en pahalısı, en iyisi ve en kalitesi. Asla ve asla bundan ödün vermemek. Hatta gerekirse evlenmekten bile vazgeçmek gibi diyebiliriz. Tabi bunu genele vurmakta yanlış olur. İnsandan insana değişen bir kavram.
Cinsiyetçilik yapıp kadınlar diyecem. En basit örnek ‘ kanka pantolon nasıl , gö7ü cok dar lan. Gö7üm var çünkü sen ne anlarsın ‘ Biz detaya takılmadıgımız için memnun olma olayımız daha saglam
Bu sitede kadınları memnuniyetsiz olarak görüyorum. Adı üstünde sanal çünkü. Ona da aldırış etmiyorum önüne gelen yok ego düşürmeye çalışıyor yok milletin tipine yorum yapıyor. Fazla malca buluyorum.
Bence bir kadın sevdiği adamın en ufak yaptığı şeyle bile havaya uçuyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kadınlar tabiaten daha duygusal oldukları için daha çok kafaya takabiliyorlar, sorunları büyütebiliyorlar. Daha detaycı ve mükemmelliyetçiler, bişeyler yolunda gitmeyince, memnuniyetsiz olabiliyorlar