Terk eden koca ne zaman pişman olur ve geri döner?

Bir senedir evliyiz. nisanliyken kocam bana cok iyi davraniyordu. evlendikten sonra ailesi beni cekmeye basladi hep beni kötülemekle ugrasiyorlardi. kocama yalanlar bile söylyorlardi sirf beni kötülemek icin. tek oglan oldugu icinde paylasmak istemiyorlar.. bir hafta önce dedi bi ara verelim 1-2 ay sonra bakariz dedi. bende ara degil bosanalim ozaman dedim. hayir senle bosanmam dedi. gitti. annesini aradim telefonlarimi acmadi. kendisini aradim dedi tamam bosanmayi acalim. ailesinden kimse beni aramadi. ben herkese saygiliydim hic kimseye bi kötülük yapmadim. bizim maalesef bi evligilimiz olmadi hic. hep kusur arayip kocami sisirip oda eve gelince benle kavga ediyordu. ben hep yeni bir sayfa acalim dedim ama kocam sadece beni sucluyor ve kötülüyordu. herseye ragmen yinede denemek istedim. hic bi kavga yoktu o gün bir den bu kararla geldi. annesi ve bacilari bu karari verdiler. herkes diyor pisman olur gelir diye peki sizce pisman olup geri gelirmi? kendisi istedigi icin gitmedi biliyorum.

Terk eden koca ne zaman pişman olur ve geri döner?