Ben sebebini bulamıyorum adını koyamıyorum?

20 yasindayim tıp fakültesi ogrencisiyim ve bu zamana kadar hep kazık yiyerek büyüdüm çevrem olsun arkadaşlarım olsun özelikle arkadaş çevremden 8 yıllık arkadasligimi bitirdim mesela sebebi ihanet daha sonra ailemden uzaklastim ilk kazığımi ortaokulda arkadaş çevremden yedim. Liseye geçtim ailemden uzaklastim yurtta kaldığım sürece oda arkadaşlarım tarafından kıskanıldim başarılı bir öğrenci olduğum için benimle konuşmaya tenezzül dahi etmediler içime atıp kabuğuma çekildim 3 yıl öyle böyle geçti tabi kötü geçti psikolojikmen o insanlarla kalmak beni çökertti ama derslerimi etkilemedi çok şükür bu beni daha da hırslandirdi yeri geldi iftira attılar yeri geldi arkamdan konuştular derken lise bitti benim içimde onlara karşı beslediğim kin ve nefret duygusu sardı bütün ruhumu ve psikolojim artik insanlara karşı temel bi yargı oluşturmuş insanlar kötü insanlara güvenme herkesten nefret et hickimseyle arkadaş olma olsan bile bu kesinlikle sahte olmalı ve orada kalmalı insanlara sadece belirli bi zaman dilimi içinde tahammül edeceksin ve o dostluk baki olmayacak gibi kendi kendime kuruyorum herkese ve her şeye karşı böyleyim bu durum beni rahatsız ediyor arkadaşlar ciddi anlamda güven problemim var kimseye güvenmiyorum ve herkesten nefret ediyorum sizce psikolojik destek almam şart mı ben adını kıyamıyorum bu duygunun?
Ben sebebini bulamıyorum adını koyamıyorum?