Eski sevgilimi unutamıyor demesine rağmen yine de vazgeçemiyorum neden?

Olay şu ki kısaca yeni girdiğim bi ortamda bi çocuk çok ilgili falan davrandı ama baya 4 5 ay benimde 4 senelik nişanlım vardı ve bende en sonunda yüzükle gittim nişanlıma da bişey diyemedim sonrasında çocuk hala aynı şeyleri yapmaya devam etti bende gittim yazdım hani benden mi hoşlanıyorsun maalesef yaptı ama yinede değişen bişey yoktu bende fake hesaptan yazdım belki ağzından laf alabilirim diye engelledi fake olduğum için sonra kendi istek attı ve biz 1 hafta konustuk ağzından ismimi duymadım ama eski sevgilisini unutamadığını arkadaş olarak konuşabileceğimizi söyledi sonradan flört döndük ben bi süre sonra hoşlanmaya başladım sürekli yüz yüze de geliyoruz falan ama benle konuştuğunu bilmiyordu benimde nişanlımla aram iyi değildi hiç hemde aklımda da o vardı nişanlıma da o çocuğa da herşeyi söyledim çocuk benim olduğumu duyunca ilk başta güzel karşıladı ama sonrasında öyle yapıyodun böyle yapıyodun diyince kafanda kurmuşsun falan dedi öyle bitti nişanlım da duygusal boşlukta kalmıssındır dedi ben ayrılmak istedim o yapamam dedi daha sonrasında ağıza alınmıycak laflar söyledi ve ayrılmak istedim ayrıldık ama o çocuk yüzünden değil sonrasında o çocuğa karşı bi his vardı zaten içimde nişanlımın bana vermediği ilgiyi ondan görünce hayran kaldım çok kötü bişey ama öyle oldu sonra o çocukla da bi süre konusmakdık sonra biri sayesinde yüz yüze konustuk bana ben seni unuttum falan dedi ben eski sevdiğim kızı unutamıyorum dedi hani değişicek bisi yok dedi ben tutamadım kendimi ağlayınca oda doldu tuttu kendini kendinden belki soğutmaya çalışıyo yüzüne daha bakmıyo ama ben hala çok seviyorum onu ne yapmalıyım kafam sikilmiş durumda
Eski sevgilimi unutamıyor demesine rağmen yine de vazgeçemiyorum neden?