- 20 yaşında bi kızım uzun zamandır içimi acıtan bı durumu paylaşmak istiyorum babam sessiz ve babaliktan anlamayan sadece çok çalışan bı adam anneminse hayatında başka bir adam var ve bunu ben biliyorum sadece kendimi bildim bileli annem hep döver çok ağır küfürler eder rencide suistimal dahil akla gelebilecek her kötülüğü yapardı sadece 17 yaşında lisedeyken okulu arayıp bağır çağır ev işi yapilmadigindan küfür eder eve gelince döver or**** dahil her damgayı yapıştırır babanda seni s*k*** dedende seni gibi gerçekten berbat şeyler ardından bide babamı doldurur ve onunda beni dövüp pis küfürler etmesini sağlardı şimdi evden uzaktayım yalnızca tatillerde dönebiliyorum bu arada sürekli tatillerde çalışıp eve maddi destek olmama rağmen hep annemin para yok yakınması yüzünden evde dinlenemeyip dolaylı yoldan çalışmaya itiliyorum biraz anlatamamis olabilirim çünkü ilk defa bu konu hakkında anonimde olsa yükumden bahsediyorum bunca şeyin ardından bende garip bir değişiklik oldu hissizlestim ve herşeyin farkında olmanın verdiği acıyla birkaç defa intihara kalkıştım lakin şimdi gelecek hedeflerim ve gerçekten kurabilecegim güzel bir ailem olsun istiyorum sevdiğin ve sevildigim bı iliskideyim iyi bir bölüm okuyorum ama bu hissizlesmenin ve bu yaşananları beni etkilemesi sen korkuyorum bu nedir yahut ne yapmalıyım lütfen fikirlerinizi dikkatle okuyacağım
Güncellemeler
10 ay
Arkadaşlar fikir lazım sizce annemin problemi ne
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar