Yaşım 19. Üniversiteyim. Kendimi hiçbir işe ait hissedemiyorum. İlgim yok. Tek uğraşım spor.
Ailem şimdiden başladı iş muhabbetine. Benim canım çok sıkılıyor bu duruma. Bende isterim sevdiğim, hevesimin olduğu bir alanın olmasını. Ama yok. Tek istediğim çok para kazanmak, başka da bir şey yok içimde. Gidip asgari ücrete de çalışmam. Lisede hayallerim vardı, hepsi tek tek gitti. Üniversitede derslerim iyi bölümümü sevmiyorum. Lisede bu alanda uğraştığım için dersler çok kolay, sınavlara bile çalışmadım, genelde de en yüksek notu ben alırdım.
Ailem para muhabbetine de başladı. Bir gün verip diğer gün vermiyorlar artık. Alıştırmaya mı çalışıyorlar bilmiyorum ama ben iyi değilim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
daha 19 yaşındasın bunu yapmaları gerçekten mantıksız üstelik öğrencisin ne güzel derslerinde de başarılısın. öğrenciler için az da olsa para kazandıran işler var az kazandırıyor bazıları çok da kazandırıyor ama az kazansan da yoktan iyidir
Herkes öyle diyor ama ben böyle büyümedim ki. Bana sadece ders çalış senden başka bir şey de istemiyoruz dediler. Şimdi kalk git kafede işe girebilirsin, part time bir yerlerde bir iş yapabilirsin diyorlar. Sevmediğim işi değil part time, 1 saat bile yapamam. Karakterimde yok. İş beğenmeme mevzusu da değil, beni gidin uçak mühendisi yapın sevmiyorsam 1 saat bile duramam orada.
Bütün hayallerimi kuruttular, yoruldum artık. Ortaokulda tam bir teknoloji manyağıydım. Bana ne verirseniz ondan bir şeyler çıkartırdım. Çocukluk aklı ile yalvardım beni o okullara gönderin diye. Umursamadılar. Lisede bu yeteneğim söndü, artık midem bulanıyordu o teknolojik işleri görmekten. Futbolcu olmaya karar verdim ki çok da iyiydim onda da. Milletin aylardır seçilemediği belediyeler arası klübe ben 2 ay dolmadan seçilmiştim, oradan yürüsem çok güzel geleceğim vardı. Ailem okulun var diyip izin vermediler. Yazılıma ilgi duydum, bilgisayar almadılar. Lise 3 ün sonlarına doğru aldılar fakat aldıklarında benim bütün yazılım isteğim sönmüştü. Kod görünce yine midem bulanıyor. Bölümümde bunun üzerine olunca pek de çekilmiyor açıkçası, allahtan iki yıllık ve konuları zaten biliyorum. Yoksa kafama sıkardım herhalde.
Bütün mermilerimi tükettim gibi geliyor artık. Çekip gidesim var. artık, dayanamıyorum. Sevmediğim işlerle uğraştığım bir hayatı hayal edemiyorum bile.
anladım aslında mevzu para değil alenin senin isteklerine saygı duymaması ve o kadar haklısın ki. aileler çocularının başarılı olmasını istiyor ama yok illa tıp okuyacak illa öğretmen olacak şu olcak bu olacak bu çok yanlış. sen ilgi alanın olduğu şeylerde zaten en başarılısı olursun. yazdığın şeye çok üzüldüm insan bir şeyde ilgili olur yapamazsa bırakır ama sen çok yönlü birisin her şeyi denemişsin fırsatın varken fırsat yaratamamış ailen. bence hissettiğin şeyleri ailenle paylaş kötü düşünme senin suçun yok belki iş hayatına alışman için bu muhabbetlere giriyorlardır onların amacını öğren ona göre cevap ver
Benim iyiliğimi düşündükleri falan yok. Elalem laf etmesin oğlu evde diye o kafadalar. Bunların hepsini biliyorlar. Sanki hiç yokmuş, bunlar yaşanmamış, ben bu travmalarımı kafamda tutmamışım gibi davranıp bunu yapabilirsin onu yapabilirsin diyorlar. Yok diyorum ilgi duyduğum tek bir alan yok, bırakmadınız diyorum. Hiç oralı olmuyorlar. Ya ben onları ya onlar beni, yeter ya, insanım lan bende, delirttler beni
Evet toksik insanlarla başa çıkamak zordur zaten elalem olmasa her şey bir tık daha iyi olabilirdi. Dayan biraz lütfen bir zaman sonra susacaklardır