Polise ihbar ederdim
Suçunu örtbas ederdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yaptığının sorumluluğunu alıp teslim olması, veya kendini ihbar etmesi için ikna etmeye çalışırdım. İşlenen bir suç varsa, bundan zarar gören biri de vardır. Sorumlusu çok sevdiğim biri bile olsa bir başkasının zarar görmesine göz yumamam. Dünyanın temeli adalettir. Yakınlarının işlediği suçları örtbas edenleri eleştirirken, aynısını ben yapamam.
Suçu işleyen herkes cezasını çekmeli bu kim olursa olsun
Şimdi cinayet, hırsızlık.. vb. Durumlar varsa kusura bakmasın ben vijdan yapamam bu durumda. Bir kere böyle bir insanlar hayat süremem. Kim bilir suçu işlerken o üzücü durumu yaşattığı kişi ne haldedir..
Basit, çözülebilir durumlarda da üzerini kapatıp, susamam. Ama çözüm için elimden ne geliyorsa yaparım. Sevdiğim adamı kaybetmek istemem...
Canımın içiiiii ayyyyy lovvvvv yuuuu😄🩷
Eşimi ne derecede sevdiğime bağlı. Eğer görücü usulü gibi birbirimizi sevmeden belli bi sebepten ötürü (aileler istediği için) evlenmişsem yani sevmeden evlendiysek anında polisi çağırırım. Ama gerçekten severek evlendiysem ihbar etmem.(vatana ihanet suçları haricinde ihbar etmem)
Cevap
30Cevap
Hayır tabi ki ihbar etmezdim..
Ortbas ederdim diyenler umarim sucun durumuna gore oyle demislerdir
Ornegin ufak bir hirsizlik, kavga, yaralama kabul edilebilir belki
Ama suc cinayet, tecavuz, taciz, sahsi ozgurlugu kisitlama baska bir varligin caniyla ilgiliyse suc ortagi katilsiniz yapmadan yapmis olursunuz aklinizda bulunsun
Hiç acımadan polise ihbar ederdim. Çünkü artık o güvenirliğini yitirmiştir aynı şeyi hiç kuşkusuz sanada yapacaktır. Taparcasına eşine bağlanmayı çok yanlış buluyorum. Ankete baktımda ihbar etmem diyen kişi sayısına ülkemde ne kadar çok cahil insan var. Kanunen bir suç işlemişse kesinlikle yargılanmalı. Hiçbir suç cezasız kalmamalı.
işlediği suça bağlı... misal gidip de bir çocuğa zarar vermişse, masum birini katletmişse ederdim. Ama sadece zenginlerin parasının olduğu bir bankayı örneğin isviçre bankalarından birini soymuşsa parayı benimle bölüşmesi şartıyla etmezdim.
Vallah 155i ararım haaa, diye bağırırım evin içinde assjddk
Mükemmelliyetçi yapım bunu ört bas edemez şikayet ederim ve eski değeri gözümde kalmaz.
Ne suç işlediğine bağlı. Eğer parayla çözülecek bir şeyse öncelikle mağdurla temasa geçip para teklif ederim.
Nasıl bir suç olduğuna da bağlı ama büyük ihtimalle beni ikna ederdi ben de kıyamazdım bilmiyormuş gibi rol yapardım
Her türlü korurum. Çünkü bir kadının işleyeceği suç nefsi müdafadir.
Öyle erkek mi olur. Direk ayrılırım. Suç ciddiyse polisede giderimm
suçuna bi bakalım hele dur , hemen asmayalım
ederdım suc suctur ama sucu ben ustlenırım sanırım
İhbar etmem
Beraber gömerim bile 😄
Ahshshdhfj
suçun türü yok mu
soruyu beğenmedim onu biz nasıl belirleyelim günahın bile büyüğğü küçüğü var
Hayır eğer böyle bir olay varsa tavsiyem ihbar etme sana güvendiği için sana sığınmış zaten niye onun güvenimi kırasınki
Muhtemeldir ki polise ihbar etmezdim. Bol keseden sallamaya gerek yok. Bu çok hayatî bir karar.
Ailemden birin oldurmediyse , anneme babama herhangi bir sekilde zarar vermediyse ya da canice bisey yapmadiysa hayir ihbar etmem
Şu diziyi izledikten sonra etmezdim 😂
Hayır ihbar etmem asla
İnsan edemezki nasıl etsin
Ederim. Suçu işleyen isterse babam olsun.
En başta işlediği suç ve sebebi önemli. Bu duruma göre saklayabilirdim
Suç işleyen her kimse, cezasını çekmek zorundadır. Kardeşim bile olsa...
Bir suçluya sahip çıkacak değilim.
Zor bir soru, suç'un ne olduğuna bağlı biraz.
Kanundan kaçılmaz
Suç işlerken ki niyetine bakarım
Suçun ne olduğu çok önemli
Şantaj yapardım 😈
suç ortağı olurum
O kendini yakmış bi de ben mi yakıcam
Etmem, arkasında dururum her zaman.
Joe goldberg gibi biriyse suç ortağı olabilirim😂
Kim diye merak ettim.. gossip girl de oynayan esmer cocukmus
@KahveSacliHeRif hayır görselden hareketle cevap verdim, you dizisinde yani şu an 😄
Yapacağına inanmam ama korurum
Ederim
etmezdim
Etmem saklarım
Etmem
Sonuna kadar korurdum
Suça bağlı
Suçunu örtbas ederim.(cinayet dışında).
Ne olduğuna bağlı ama ihbar etmeye bilirim
İhbar ederim :D
Nasıl ve ne sebeple yaptığına göre değişir
suçuna bağlı