Aile & Toplum Gececi tayfa Bursa mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gece ilerden kim varsa bu selam versin bakkkam Güncellemeler+1 yıl burada mi diyecektik Bursa çıktı şansıma so.. Im😂😂 Gececi tayfa Bursa mı? Cevapla Burs Soruları Beğen Paylaş Takip Et
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Bursa değil Eskişehir kanka 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bi sen eksik tin 🤣 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kanka deme işine yararım belki 😂😂 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl İnan hiç yaramazsın 👍🏼 Yorumla Soran +1 yıl O zaman sende ufak dan uzar sin kardeşim 🤣🤣 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Eyvallah bilader Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah hacı Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Evet bursa yolcusu kalmasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sende mi brütüss 😂😂 Yorumla
coktaşedeilya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok aydın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bi dalga ci daha geldi 🤣 Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Varım ama yokum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Harf e takılmayıp cevap veren biri sonunda eyvallah kardeşim Yorumla
Miss_Maria Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl D olacak o. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Düzelttigin için sağol klavye ezber yapıyor bazen 😂😂 Yorumla Miss_Maria +1 yıl Aynen öyle, bende Bursalıyım ve baştan öyle algıladım yazılanı 😅 sorun değil. Yorumla Soran +1 yıl Sorun değil zaten de Bursa yi sevdiğim için klavye öyle yazıyor 😂 Yorumla Miss_Maria +1 yıl 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Gülme kız insanın harf hatası bu kadar çabuk yüzüne vurulmaz yav 😂😂 Yorumla Miss_Maria +1 yıl Yok ya sorun değil cidden, klavye düzeltiyor bazen. Yorumla Soran +1 yıl Benim ki bozmuş desene o zaman 🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bursa değil Eskişehir kanka
Bi sen eksik tin 🤣
😂😂
Kanka deme işine yararım belki 😂😂
İnan hiç yaramazsın 👍🏼
O zaman sende ufak dan uzar sin kardeşim 🤣🤣
Eyvallah bilader
Eyvallah hacı
Evet bursa yolcusu kalmasın
Sende mi brütüss 😂😂
Yok aydın
Bi dalga ci daha geldi 🤣
Varım ama yokum
Harf e takılmayıp cevap veren biri sonunda eyvallah kardeşim
D olacak o.
Düzelttigin için sağol klavye ezber yapıyor bazen 😂😂
Aynen öyle, bende Bursalıyım ve baştan öyle algıladım yazılanı 😅 sorun değil.
Sorun değil zaten de Bursa yi sevdiğim için klavye öyle yazıyor 😂
😅😅
Gülme kız insanın harf hatası bu kadar çabuk yüzüne vurulmaz yav 😂😂
Yok ya sorun değil cidden, klavye düzeltiyor bazen.
Benim ki bozmuş desene o zaman 🤣🤣
Bursa abi plaka 16
Yok mugla