Merhaba KS sizlere ufak bir sorum var hiç çevrem yok çok yanlızım ve biraz da kapasitem var. Eğlenceli bir kişiliğe sahibim. Ama hiç arkadaşım yok real olarak arkadaş vesaire edinmek istiyorum nasıl edinebilirim nerelere gidebilirim sevgilim de yok biraz taktik be. nolur..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İş ortamında olur genel de spor salonunda bile arkadaş edinirsin önemli olan o an ki konu sohbet gelişsin bi oyun oynarsan da arkadaş bulursun ortam kurarsın yani biraz içine kapanık birisindir çünkü erkeklerin de ortamı yoksa biz ölelim
Biraz çekingenlik var, çalışmıyorum 18 yaşındayım okulum da yok bütün gün evdeyim asosyal değilim ama hayat buna itiyor ilerleyen haftalarda ufak bir ameliyatım var sonrasında belki iş bakarım ama orada da yaşıtlarım olacağını sanmıyorum :(
Yaşıtların olmasın 20 24 yaşında insanlar da olabilir şimdiden geçmiş olsun okulda arkadaşın yok mu peki? Çok takılma kendine özgüven aşıla git sohbet et insanlara soru sor okulda aktiviteye katıl bu tür şeyler insanı ortama sokar işe girmek daha etkili bu konu da gözün açılıyor sende açılıyorsun bakış açısı falan değişiyor
Aynen okulum yok maalesef işe de gireceğim 15 gün sonra falan ufak problemler var halledeyim ama benim yapacağım iş kasiyerlik veya en kötü pompacılık petrolde nasıl bir ortamım olabilir ki buralarda :/
orada da olur kasiyer de 3 5 kişi grup arkadaşın oluyor muhabbet ediyorsun yani sen çekingen davranıyorsun ondan uzak duruyorsun sohbet etsen sıkıntı olmaz hem bence bu konuyu dert etme kendin ol ve kendinle mutlu ol eğer öyle olursan mutlu olursan bu tarz konular kendiliginden gelir
Evet ama benim ortam gurup dediğim şöyle eğlence ortamı yani herkes böyle yaşıtım olsun beraber takılalım falan o tarzdan yani bir iş yerinde tanıştığım bir iş arkadaşıyla ne yapabilirim ki hayır yani daha önceden işte çalışırken falan pek seviyeli olmuyor ya bana böyle arada gececi gezmeyi seven tayfa falan lazım
Benim abim iş yerinde tanıştığı abi dedigi insanla gece takılıyor geziyor arkadaşları ile eğleniyor çoğu okuldan ve işten yani oluyor önemli olan o an ki uyum yaş fark etmez
Anladım. peki mesela kızlar en çok nerde takılır ben bir kız arkadaş edinmek istesem nasıl yapabilirim
Ya kız arkadaş biraz zor açıkçası kızlar genel de hem cinsim diye demiyorum ama egolu hemen bu bana yürüyor bu bana asılıyor olayına gidiyorlar yani bu biraz zor ama sosyal medya da bulursun diye düşünüyorum senin tavrına göre değişir
Ya sosyal medyadaki kızlar afedersin sözüm meclisten dışarı hep kaşar orspu diyeyim buluyorum ben konuşuyorum sonra zar atıyor karşılık verince devamı geliyor da hem sesim kötü foto da atmıyorum o yüzden beni sıraya alıyorlar diyeyim yakışıklı sesi muq bir arkadaşımla ekletiyorum kızı konuşturuyorum ben arayı ısıtmak için 3 gün harcıyorsam cocuk 1 saatte hallediyor hani cocuk yüz de vermiyor cocuk sadece merhaba merhaba diyor kız peşinden koşuyor neden yakışıklı 10 da 9 cocuk sesi 10 da 10 ben ise
10 da 7 ses olarak da 6.5 falan olunca öyle oluyor işte..
Zar- yazmşım zarf
maalesef dediğin gibi yani kızlarla çok kolay arkadaş olamazsın sesin yüzün güzel giyimin güzel biraz da maddi iyi olacaksın yani binde bir denk gelirsin ama benim arkadaşlarım bile aynı bir şey diyemicem o yüzden
Dostumm üÜzdün
Hayat yalnızken daha güzeldir sen kendini mutlu etmeye bak çok da önemli değil valla ben ayıp olmasın diye kız arkadaşlarım ile görüşüyorum yoksa muhabbetleri sohbetleri sıktı
Ya biliyorum yanlızlık iyi de yanlızlık iyi diye zaten kendimi yanlızlığa verdim şimdi de yanlızlıktan sıkıldım
Aslında kendinin mutlu olduğun şeyleri yapsan sıkılmazdın
Kurslara katıl
Ne kursu mesela ben okul okumuyorum ama başka ne yapabilirim
İngilizce kursu. Fotoğrafçılık kursu veya tenis kursuna gidebilirsin sosyalleşirsin
Olabilir teşekkür ederim 🙏