Orta parmak göstermenin "tanrı tarafından verilmiş bir hak" olduğunu ve suç sayılmadığını söylemiş :D

hareket çekilmesinden nefret ederim. bu terbiyesizlik ve saygısızlıktır. el hareketi çekenlerin de seviyelerinin kendi seviyesinin düşük olduğunu düşünüyorum. kullandıkları el hareketlerinin internet üzerinden anlamına bakarak öğrenebilirler. böyle şeyin şakası bile hoş değil, aynı şekilde küfür de öyle
tamamen algıyla ilglii karşındaki insan sana yapmak istemiyorsa ve yapmıyorsa seninde yapmaman lazım. gay iki erkek gibi gay bir erkek hayatının doğal olduğunu düşünür hetero erkeğe de aynısını yapmaya çalışabilir ama gözünün ortasına yumruğu yer.
Cevap
40Cevap
Bencede suç değil. İşaret parmağıyla gösterirken sorun yok da orta parmak neden suç oluyor? Çünkü ona yüklediğin anlam değişiyor. Kişilerin yüklediği anlama göre mi suç sayılacak peki? Diğer parmaktan ne farkı var? Bakış açısı diyorum. Bence doğru bir karar

Bu zaten kamyoncular arasında "iki teker arasına taş sıkışmış" anlamına gelir 🤣🤣🤣 ama orta parmak nedir bilmiyorum 🤣🤣🤣

bazı el haraketleri vardır ki hayat kurtarır
bunun anlamı kamyonunun arka tekerleğinde taş var uyarısıdır
Nefret ediyorum bizim evde küfür asla çıkmaz yanlışlıkla ağzımdan küfür çıksa abim bana bağırır kavga eder.
Saçmalamış. Benim bu kara verdiğim tepki de aşağıda!! 😂
https://www.youtube.com/embed/8FSvuQYjaf8Hakime de orta parmak hareketi yapsaymış bakalım o zaman da aynı düşünceyi mi paylaşacak
😂😂😂😂Hahahahaha
El hareketleri yapmayı hiç sevmiyorum. Hele en sevmediğim hareketlerden birisi de orta parmakları kaldırmak. Kavga sebebi olarak düşünüyorum.
Kanada’da yaşıyorum ama bu haberi duymadım 🤣 burada kullanılmıyor henüz görmedim ama bildiğimiz iyi oldu! 🤣
hakimi sevdim bi pandik atayım bari kendisine, hediyeyi paylaşmak lazım , paylaştıkça büyür derler ya:)
Bir insanın şirazesi kaydımı her şeyi yapar ve söyler.. Öncelikle filmlerde bu tip şeyler yasaklanmalı.. Sigarayı kapatmak kolayda.
Bence hakarettir ve şikayete bağlı olarak suç kabul edilebilir. El hareketi yapmak ise çocukluktan kalma bir saçmalıktır.
Tövbe tövbe tanrı tarafından hak verilmiş de nasıl çirkin bi söz normal de suç ama böyle bozuk zihniyetlere göre normal el hareketi yapmayı sevmem
Buna suç diyen var mı ki? Orta parmak göstermeyi severim evet hahaha Ama genelde yüzleri bana dönük değilken :P
El hareketi hiç yapmadım yapılmasından da hoşlanmam lüzumsuz bir hareket.
Hiç sevmiyorum şu el, hareket çekme saçmalıklarını.
Gereksiz ağzınız var konuşun kardeşim şöyle mbesil şeylere ne gerek var
doğru karar vermiş parmaklar birbirinden ayırt edilmez
Bir hakim sevdim... Sadece orta parmaklı olanları seviyorum
Hiç sevmem. Küfür, argo içerikli konuşmalardan da konuşanlardan da asla haz etmem..
Orta parmak göstermek zaten küfür değildir. Aslında bir çeşit tehdit sayılır.
Evet ben bazen aynada kendime sinirlenince orta parmak kaldırıyorum 😅😅
Evet neticede o da 5 parmaktan biri 😂😂🖕 ne var ki
Nah çekerek poz verenler bana saçma ve komik geliyor. Olum Recep İvedik misiniz la jfjfjfffj
Aferin o hakime. Bir yerlerde sıkı dayak yemez inşallah.
Canin cehenneme hareketi. Kabahatli davranış bence hakim olsam öyle karar verirdim
Sessiz kalmak istediğimde kullandığım bir hareket
Sevmiyorum el hareketlerini/şakalarını...
Hayır hoşlaşmam hiç el kol hareketlerinden..
Ne yani birini öldürse verilmiş hak mı olacak.
Bizde hükumete en ufak bir eleştiri yapınca vatan haini terörist oluyorsun. Coğrafya kaderdir
Her kültüre göre el hareketlerinin anlamı farklıdır boyle bir yazı okumuştum farkli ülkelerde aynı hareketin farklı algılandığı gibi
Sevgili yapmadan önce evet ama sonrasında ayıp bulmaya basladım pdmdpxmxğxmxlx
Neresi suç f*ck off 🖕🏿 demeyi ihmal etmemek lazım
Karşımda biri bana mal mal bakarsa canım şekilde anlamsız ayağımı yine gösteririm :)
ben motor sürerken sapladığım motorla orta parmak çekmeye bayılıyorum
Ben kolay kolay argo bile kullanmam
Hepsine hareket çekesim geldi
Onur kırıcı her davranış hakarettir.
Hak edene bir orta parmak göstermek lazım
@merkürkedisi0 aklıma dün olanlar geldi 😂
Hahaah dünkü vukuatım 😂
Ben arada yapıyorum şakasına
Sevmem ben terbiyeliyim
yapmam öyle ergence şeyler ne gerek var
Yapmamda yapanıda sevmem
Yapmam sevmem yapandan haz etmem iğrençlik
Imm sadece bunu yapasım gelir bazen.
Bir şekilde ifade özgürlüğü olmalı :))))))
Hayır sevmem ve yapmam
Çok severim nah çekmeyi
Zaten niye suç sayılsın ki
- Canın cehenneme seni pislik - Anlamınada gelir.
Amerika’da evet ama Türkiye’de maalesef
Bir kadına yakışmayacak durum. Yapmam sevmem
Ben başparmakçıyım 👍😄
Çok yaparım ve çok severim
Haklı bence. Var ki kaldırıyoruz allaaaala :)
Bizde nrler göstrriyolsr hey yavrum hryy 😆
Nefret ederim yapanlardan da
Severim 😂
Hayır kesinlikle.
Değil zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?