Değişik insan tipleri?

Cocukla yanlislikla cikmistim, neyse bu benim gozumu boyamaya calisiyodu, gel sana hat alalim, gel sana sunu alalim, bende yok hayir deyip gurur yapiyodum, o da huyumu anlayip, zorlamadan teklif ediyordu, nasil olsa hayir diyor ben gozunu boyayayim diye, teklifler ediyordu, bulusuyoduk, 2 kurus parasini harcamayip, şu gün gezmeye gidicez diyordu ama 5 buluştuysak 1 inde gitmişizdir zaten bir sey de yapmamisizdir dogru duzgun, ben kullanmış gibi olmayayim diye istemiyordum. Neyse ben bunu sevmiyodum ayrildim, bir gun borca ihtiyacim oldu, kendini eliaçık gösterdiği icin aklima bu geldi, istedim, aa tabi olur neden lazim anlatsana elbette veririm ayaklari falan yapti, ben de anlattim sonra ee ne zaman bulusuyoruz falan demeye basladi kendi kendine, ne alaka dedim, neyse tamam ya ne kadar lazim ben veririm hatta baska bir seye ihtiyacin olursa yine bana soyle tamam mı falan ayakları çekti, ben de yok olmaz dedim, sataşan falan var mı diye sacma sacma sorular sordu, yok dedim, olursa haber ver falan dedi, gerek kalmaz sen borc veriyor musun yaptim, ee tamam ne kadar lazimdi dedi 500-1000 dedim, o da 500 mü dedi tamam evet o olur dedim, ee tamam o zaman veririm ama elden dedi bulusmamiz gerek falan dedi, ben de o zaman bana niye ayak yapiyorsun, burada fırsatçılık kolluyorsun oyle istemiyorum dedim ne kadar ayıp yaptgin, o da ya neyse ben firsatcilik yapmiyorum hicbi zaman da yapmadim neyse burdan da veririm ayakları çekti, iyi ver dedim, 2 gun sonra maas aliyorum dedi, neyse yazdim o gün, goruldu bile atmadı, heralde gormedi dedim ama 2 gün olmuştu ustelik durum da paylasmis, bunu görünce simirlendim beni niye oyaliyosun borç vericem diye kandiriyosun falan dedim yaptigin karaktersizce, o da kufur etmis ben para vermek zorunda miyim, seni ne yaptım da vereyim falan diyip engellemiş, gittim yazdim ne kufur ediyorsun diye, o da musait değildim falan yazmis, ayak yapiyo yine, selam yazsam aninda yazar, sözünü hatirlatsam görmez, yazik tipten etkilemiyecgini bildigi icin parayla etkileyebilecegini zannediyor, ayak yapıp gözümü boyamaya çalışıyor, vallaha iyi oldu borç istemem, hemen gosterdi rengini

Değişik insan tipleri?