İlginç Misafir Anısı?

Merhabalar , Bizim evimize yatılı misafir geldi karı-koca yaşlı çift ama dede hoca karısı dindar birisi şimdi onlar erken yattı yaşlılar 9 gibi herkes odasına cekildi bunlarla arada sırada görüşürüz büyükler dedemin arkadaşı oluyormuş bizde yılda 1 -2 gün kalırlar neyse işte bende erken uyumam gece 2 -3 gibi yatarım onların kaldığı gece de 1 de ışıkları söndürdüm gerçi yatakta uyuyamadım pek evde yatılı misafir olunca uyuyamıyorum iste sabah oldu kahvaltıdayız sabahları huysuz olurum uykuma düşkünümdür uykuluydum erkendi sabah gece pek uyuyamadığımdan dolayı neyse işte hoca dedi ki aslında kalkıp kahvaltıyı senin hazırlaman lazım dedi bende hocam valla ben erken kalkamıyorum yapacak bir şey yok dedim ailemde arada der ama huyumu bilir birde nazlı büyüdüm şahsen çok koyamazlar bana tek kızım abim hasta ve aramızda 11 yaş var ailem çocuğu sağlıklı olsun diye benim icin yani cok dua etmiş uğramışlar bunu çoğu bilir hoca da biliyor yani aileden yana değer verilirim dogruya doğru işte hoca dedi ki gece 1 de uyursan öyle kalkamazsın dedi ben ve ailem şok olduk ailemde üstteki sebepten dolayı çok sıkmazlar yani severler sağolsunlar yani bir genç kızın kaçta yattığını nerden biliyon ister 1 de uyurum ister 2 de hani abartıyor muyum bilmiyorum ama bana yanlış geldi yani hocasın birde insan demez mi kizi mı gözledin diye çok garipsedim bu durumu şahsen annemde gündüz bunu konuştum ayıp dedim ben yadırgadım dedim ilk defa onlar için bize yabancı düşüyor dedi cok saygı duyar severdi ki ben sevmem bana itici gelirler yani size bunu anlatmak istedim bana değişik geldi belki ben abartıyorumdur ama yorumlarınızı bekliyorum.

İlginç Misafir Anısı?