Aile & Toplum Verdiği sözün arkasında duran kadınlar mıdır, erkekler mi? kalpsizsjnzalimm Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben oyumu kadınlardan yana kullanıyorum peki sizce Güncellemeler+1 yıl Çoğunluk olarak kadınlar duruyor bence... Verdiği sözün arkasında duran kadınlar mıdır, erkekler mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Karaktere göre değişir 0 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Cinsiyet fark etmezKarakterli olmanın cinsiyeti olmazKadında da erkekte de karakterli kişiler var 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Şunun karakte3 meselesi olduğunu ne zaman anlayacaksınız 0 2 Yorumla kalpsizsjnzalimm +1 yıl Çoğunlukla kadınlar durmakta Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Erkeklerde de duran var kadınlarda da erkeklerde de durmayanlar var kadınlarda da durmayanlaa karakter meselesi dediğim gibi Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Bence artık insanlar neslimiz toplumca bozuk insan çat pat var. 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Cinsiyet değil, karakter meselesi olan bir konudur.Bilgine. 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadınlar erkek değilde genelde kişiliği karakteri oturmuş kişiler durur diye biliyorum.. 0 0 Yorumla
redindream Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Eski ilişkimden tecrübeli olduğum kadarı ile kadınlar duruyor :) 0 0 Yorumla
kralice_taci Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsiyet bir ölçüt değil karakter ile alakalı 1 0 Yorumla
UnaMujerEnBicicleta Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kişiye göre değişir cinsiyete göre değil 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bunun cinsiyet ile alakası yok ki 0 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bu kişilik meselesi, cinsiyete bakmaz. 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben bi kadın olarak Sözüm karakterim birdir. 0 0 Yorumla
Lindström Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kadınlar bir tık daha önde gibi diyorum 0 0 Yorumla
BoğaErkeği34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Karakter meselesi olduğunu anlaman kaç yılını alır 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. Erkekler. 0 0 Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Erkekler 0 1 Yorumla seficisleri +1 yıl Ne kadın ne erkek. Ahlaki olanlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Karaktere göre değişir
Cinsiyet fark etmez
Karakterli olmanın cinsiyeti olmaz
Kadında da erkekte de karakterli kişiler var
Şunun karakte3 meselesi olduğunu ne zaman anlayacaksınız
Çoğunlukla kadınlar durmakta
Erkeklerde de duran var kadınlarda da erkeklerde de durmayanlar var kadınlarda da durmayanlaa karakter meselesi dediğim gibi
Bence artık insanlar neslimiz toplumca bozuk insan çat pat var.
Cinsiyet değil, karakter meselesi olan bir konudur.
Bilgine.
Kadınlar erkek değilde genelde kişiliği karakteri oturmuş kişiler durur diye biliyorum..
Eski ilişkimden tecrübeli olduğum kadarı ile kadınlar duruyor :)
Cinsiyet bir ölçüt değil karakter ile alakalı
Bu işlerin yürekle alakası var
Kişiye göre değişir cinsiyete göre değil
Bunun cinsiyet ile alakası yok ki
Bu kişilik meselesi, cinsiyete bakmaz.
Ben bi kadın olarak
Sözüm karakterim birdir.
Kadınlar bir tık daha önde gibi diyorum
Cinsiyet değil karakter meselesi
Karakter meselesi olduğunu anlaman kaç yılını alır
Kişilik sahibi olan insanlar böyle yapar
Erkekler.